Domuz Giribi Aşısı Olan varmı Aramızda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Domuz Giribi Aşısı Olan varmı Aramızda
Arkadaşlar her kafadan bir ses cıkıyor kimileri ası oluyor kimileri olmuyor aramızda aşı olan varmı herhangibi bir yan etkisi göruldumu

passiv€ aggressiv€

Üye
şahsen ben olmadım olmamda etkisi illa hemen belli olcak diye birşey yok seneler sonrada etkisi görülebilir:spr

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
Ben olacagım okulda ama tarihi belli değilmiş olunca söylerim

dejavu53

dejavu53

Üye
ben asla olmam

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
Olcam ben

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bende olmayı düşünmüyorum kime sorduysam olmayın diyor

Odysseus

Odysseus

Üye

:hmmm:hmmm

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Ben oldum. Normal aşıdan bir farkı yok. ALLAH'a şükür hiçbir yan etkisini de görmedim. Koskoca prof.lar olmamızı önerirken neden olmayayım. Prof.lardan daha mı bilgiliyim, olmayın diye ahkam kesenler daha mı bilgili???

DirtyNiqqa

DirtyNiqqa

Üye
Ben olmıcammmmmmm :)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Kim olur ki?

arslansem

arslansem

Üye
Kararsızım ama olmayacam sanırım :hmmm

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
off bee olalımı bu nasıl çıkmaz bir durum :ağlarım::ağlarım:

arslansem

arslansem

Üye
3 haftada oldun oldun olamadın... :ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Toplu taşıma araçlarını hergün kullanıyorsan. Kalabalık ortamlarda bulunuyorsan. Bulunduğun ilde de domuz gribi riski yüksekse olmanı öneririm. Bu yazdıklarım yoksa olmasan da olur.

lovestar

lovestar

Üye
dün oldum bende sağlık personeli oldugumuzdan mecbur kaldık.sadece ufak bi kas agrısı oldu o da beklenen bir etkiydi zaten...dünya sağlık örgütünden iyi bilmez kimse bu konuyu her konusana bakmayın siz.kendinizin ve cevrenizdekilerin sağlığı için olun derim ben...

Berlin Boleyn

arkadaşlar biz risk grubunda değiliz yaş olarak sanırım astımı kalbi felan olanların aşı olması gerekiyor

lovestar

lovestar

Üye
arkadaşlar biz risk grubunda değiliz yaş olarak sanırım astımı kalbi felan olanların aşı olması gerekiyor

h1n1 risk grubu çok geniş kriterleri kapsıyor gözde.neye göre risk grubund aolmadıgına karar verdin?

Berlin Boleyn

doktora gittim ona göre karar verdim sağlıkçı bey ağır bi grip atlattımda geçenlerde

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Olmadım, olmayı da düşünmüyorum..

Aşı derken? Hangi aşı? Şu test edilirken illere gönderilen aşı mı? Yani testin olumsuz çıkma şansı yok, illere göndermişsin o kadar eminsin ki aşı sağlam diyecekler sende başlayacaksın. Normal şartlarda böyle mi olur? Onay gelmeden aşılar çıkar mı yola?

Sağlık bakanlığının elinde patladı bomba, millete kakalamaya çalışıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt