Domuz Giribi Aşısı Olan varmı Aramızda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Utku

Utku

Üye
olmadım

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Dünya X örgütü, Y birliği ya da Z prof.unun söylediklerine inanmıyorum. Sonuçta siyasi oyunlar her yerde var. Birilerinin siyasi ya da ekonomik oyununa kurban gitme riskim mevcut.

Domuz gribine yakalanma riskim ile bu aşının olası yan etkileri yüzünden büyük zararlar görme riskim arasında çok büyük bir fark göremiyorum.

Olmayacağım.

safakk34

safakk34

Üye
domuz girinin etkisi kalmadı hepsi yalandı ben başından beri inanmadım hepsi oyun.günde zaten o kadar insan ölüyo o ölenleride domuz gribinden öldü diye yutturdular. seneyede eşşek gribi çıakrırlar hepsi para için bunların kanmayın...

!!!MotorHead!!!

!!!MotorHead!!!

Üye
hayatta olmam

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
kısa dönemde de olsa aşıyı üreten şirketler iyi para kazandı.. adamların amacı belliydi.. olmadım olmam da...

-cücü-

Üye
ben olmadm

aLone

aLone

Üye
ben oldm hç bi yan etkisinide görmedim

Flashtecker

Flashtecker

Üye
domuz girinin etkisi kalmadı hepsi yalandı ben başından beri inanmadım hepsi oyun.günde zaten o kadar insan ölüyo o ölenleride domuz gribinden öldü diye yutturdular. seneyede eşşek gribi çıakrırlar hepsi para için bunların kanmayın...

bılıyosunuzdur viruslerde mutasyona ugruo. domuz grıbı baslangıcta normal grıpten farklıydı ancak ustun gelen mutasyona ugramıs domuz grıplerı oldu. suanda grıp olan herkes aslında domuz grıbı. ıyı kotu ınsanların bunyelerı de buna bagısıklık urettı. bu nedenle suanda daha etkısız gozukuyor. bu soledıklerım benım yorumum degıl cerrahpaşa da hekımlık yapan bı tanıdıgım. dogru mudur yanlıs mıdır sız karar verın.

Emir

Emir

Üye
Arkadaşım başbakan tayip erdogan gene bir halt yedi açıgını ortaya çıkartmamak için domuz gribini ortaya attı amerikanın para kazanması için gitti milyar dolarlık domuz gribi ilacı aldı aldı ama kendi vurulmadı çükü aldıgı ilaçlar işe yaramazdı farkındaysanız amerikadaki domuz gribi ilacıyla türkiyedeki farklı ben üstüne para ver seler bile vurulmam

Revengeful

Emekli Yönetici
normal grip domuz gribinden daha tehlikeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt