Selamun aleyküm :maxicep: ahalisi....
huri$ Üye Candy' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... ALpeRenBuGRa' Alıntı: Selamun aleyküm ahalisi.... Genişletmek için tıkla ... Catty' Alıntı: Slm hocam naber Genişletmek için tıkla ... selamlar hepiniz ho$geldiniz nasilsiniz bakalim bende kimseler yok diyodum
Candy' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... ALpeRenBuGRa' Alıntı: Selamun aleyküm ahalisi.... Genişletmek için tıkla ... Catty' Alıntı: Slm hocam naber Genişletmek için tıkla ... selamlar hepiniz ho$geldiniz nasilsiniz bakalim bende kimseler yok diyodum
huri$ Üye Candy' Alıntı: Ben iyiyim sizler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... te$ekkurler bende iyiyim Catty' Alıntı: İyiyim sen nasılsın Petite Genişletmek için tıkla ... sagol tesekkur ederim yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ho$geldin yasminoz Praetor' Alıntı: Merhaba arkadaşlar... Genişletmek için tıkla ... ve sende ho$geldin ata --------------- Ekleme --------------- -YARINIYOK-' Alıntı: selamlar geldim ve gidiyorum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... ates almaya geldiysen yok nadide iyi ak$amlar canim
Candy' Alıntı: Ben iyiyim sizler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... te$ekkurler bende iyiyim Catty' Alıntı: İyiyim sen nasılsın Petite Genişletmek için tıkla ... sagol tesekkur ederim yasminoz' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ho$geldin yasminoz Praetor' Alıntı: Merhaba arkadaşlar... Genişletmek için tıkla ... ve sende ho$geldin ata --------------- Ekleme --------------- -YARINIYOK-' Alıntı: selamlar geldim ve gidiyorum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... ates almaya geldiysen yok nadide iyi ak$amlar canim
huri$ Üye Samsunspor' Alıntı: Selamlar Ahali .. Yurt dışı buu daa mııış Genişletmek için tıkla ... hee burdayim ho$geldin bugun ku konun ne samsun spor bak bu sefer guzel bi konu olsun lutfeen
Samsunspor' Alıntı: Selamlar Ahali .. Yurt dışı buu daa mııış Genişletmek için tıkla ... hee burdayim ho$geldin bugun ku konun ne samsun spor bak bu sefer guzel bi konu olsun lutfeen
Praetor Emekli Yönetici İyi geceler Bilal, merhaba Güven Petite Fille küçük kız demek değil mi Fransızca
huri$ Üye Praetor' Alıntı: İyi geceler Bilal, merhaba Güven Petite Fille küçük kız demek değil mi Fransızca Genişletmek için tıkla ... evet kuçuk kiz demek
Praetor' Alıntı: İyi geceler Bilal, merhaba Güven Petite Fille küçük kız demek değil mi Fransızca Genişletmek için tıkla ... evet kuçuk kiz demek
huri$ Üye yasminoz' Alıntı: hoşbulduk...keyifler nasıl... Genişletmek için tıkla ... iyidir yasminoz gecen gunki guzelligin gittimi arkani donmu$un gene gerci sen her turlu guzelsin ogun daha ba$kaydin canim
yasminoz' Alıntı: hoşbulduk...keyifler nasıl... Genişletmek için tıkla ... iyidir yasminoz gecen gunki guzelligin gittimi arkani donmu$un gene gerci sen her turlu guzelsin ogun daha ba$kaydin canim
Praetor Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: hoşbulduk...keyifler nasıl... Genişletmek için tıkla ... İyi sayılır. Senin? Berlin Boleyn' Alıntı: telden gırmekten nefret edıyorum......herkese selam olsun. Genişletmek için tıkla ... Onu bulamayan da var Selam
yasminoz' Alıntı: hoşbulduk...keyifler nasıl... Genişletmek için tıkla ... İyi sayılır. Senin? Berlin Boleyn' Alıntı: telden gırmekten nefret edıyorum......herkese selam olsun. Genişletmek için tıkla ... Onu bulamayan da var Selam
Samsunspor Emekli Yönetici Merhaba Ata Huriş Hanım Tşk.ler o günden sonra tövbeliyim artık. Heheh size katılıcam ben