N79 v.31.101 yeni güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mjhatayli

mjhatayli

Üye
    Konu Sahibi
N79 v.31.101 yeni güncelleme
Arkadaşlar N79 güncellemeleri git gide kötüleşiyor ekim ayının ortalarında çıkan 31.101 güncellemesini yaptım önceki güncellemede mesajlarda telefon yavaşlıyordu yapanlar bilir şimdi ise telefon tam dengesizleşti açıldığında ana ekran geliyor ve hiç bir tuş çalışmıyor 1-2 dk bekledikten sonra telefon kendine geliyor ekranda sadece bir seç tuşu görünüyor sürümü tekrar yüklüyorum şuan güncelleme yapmayanlar denemesin güncellemeyi

• Beğen
Tepkiler: ertus

darkchillaaa

Üye
ewt ya bi ilginçleşti telefon.aynı sorun bendede war :2agla:

emrullahberat46

Üye
hayırlı akşamlar arkadaşlar ben n79 u yeni aldım sürüm 11.049 rm 348 ben güncelleme yaparken bir süre sonra kesiliyor ve telefon geri açılıyor ve ekranda şöyle bir yazı çıkıyor bilen varsa lütfen yardımcı olsun çıkan yazı: cihaz kurtarma
ile cihaznınızın bağlantısı kayboldu.cihazınızı yeniden bağlmak için şu adımları izleyin

1.bataryayı, şarj cihazını ve usb kablosunu cihazınızdan çıkarın
2.usb kablosunu, btaryayı ve şarj cihazını sırasıyla yeniden takın
3. cihazın açma düğmesine 1sn basılı tutun
4. güncelleştirme işlemine devam etmek için aşağıdaki 'retry' düğmesine tıklatın veya güncelleştirme prosedürünü durdurmak için cansel düğmesine tıklatın..

yosef-35

Üye
arkadaşlar sakın yapmayın kameram sapıttı eskisine göre kötü çekiyor 2 mp gibi.ayrıca tel donuyor kapanıyor.beklenmedik bi hata oluştu telefonu kapatıp açın diyor.olmadık yerde birden kitleniyor hiç yorulmamasına rağmen sakın ama sakın güncellemeyin.tek avantajı mesajdaki yavaşlama giderilmiş.servise vereceğim telefonu...

akgn63

Üye
Arkadaşlar ben güncellemeyi yaptım,hiç bir sorunla karşılaşmadım.güncellemeyi ovi'den yapmanızı öneririm.mesajlardaki yavaş yazılım düzeldi ve şarj süresi çok kullanmama rağmen dahada uzadı.güncellemeyi bataryanız tam doluyken yapınız.teşekkürler

emrullahberat46

Üye
hayırlı akşamlar arkadaşlar ben n79 u yeni aldım sürüm 11.049 rm 348 ben güncelleme yaparken bir süre sonra kesiliyor ve telefon geri açılıyor ve ekranda şöyle bir yazı çıkıyor bilen varsa lütfen yardımcı olsun çıkan yazı: cihaz kurtarma
[/URL] ile cihaznınızın bağlantısı kayboldu.cihazınızı yeniden bağlmak için şu adımları izleyin

1.bataryayı, şarj cihazını ve usb kablosunu cihazınızdan çıkarın
2.usb kablosunu, btaryayı ve şarj cihazını sırasıyla yeniden takın
3. cihazın açma düğmesine 1sn basılı tutun
4. güncelleştirme işlemine devam etmek için aşağıdaki 'retry' düğmesine tıklatın veya güncelleştirme prosedürünü durdurmak için cansel düğmesine tıklatın..
arkadaşlar güncelleme sorununu wifi den bağlanarak çözdüm benzer durum başına gelen aarkadaşlar wifi olan biryerden 10 dakikada yapabilir hiç bir sorun olmuyor teşekkür ederim...:oke:

enderbekl

Üye
arkadaşlar selam
ben 3 aydır bekliyorum fakat n97 güncellmesi yapamadım. sürekli kontrol ediyorum güncelleştirmeleri kontrol et diyorum güncelleştirme bulunamadı diyor baglantı türüde (wifi) kablolu olarak pc den yapmak ıstıyorum nokıa yı kontrol edıyor cıhazınızın yenı guncellmesı yok dıyor yardımcı olabılcek arkadaslar varsa sevınırım. selamlar mutlu bayramlar.

masterayfox

masterayfox

Üye
ben son versiyonun yükledimv31.101 hiç bir sorun yok daha doğrusu eski versiyonum v20.75 göre sadece mesaj sorunu giderilmiş zaten oda benim için sorun değildi ingilizce karakteri kullanıyordum

wildtiger223

wildtiger223

Üye
beyler benım oncekı versiyonda mesaj gelınce telefon restart atıordu bu yenı versıonu yukleyınce belkı gecer dedım yukledım yıne kapanıp acılıor mesaj gelınce baska da bı sorununu gormedım sımdılık

uluirmakli

Üye
arkaslar bi benim telde gprs e baglandımmı çok ısınıyor neden acaba.

cellat_193

Üye
Bende yükledim son sürümünü 31,101 i en son herşey bitti tlf u açmak istedim açolmadı.tlf tamircisine götürdüm 2 saat uğrastı tlf yapıldı sadece mesaj sorunu vardı donuyordu o çözümlenmiş birde sessi düşmüş gibi dgeldi sesi az çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt