MaxiCep Yeni İfadeler / İfadelerde Yeni Düzenlemeler (Smileys)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MaxiCep Yeni İfadeler / İfadelerde Yeni Düzenlemeler (Smileys)
Merhaba arkadaşlar.

İfadelerimizde bildiğiniz gibi bazı değişiklikler yaptık.
Öncelikle eski ifadelerimizin yanında tüm messenger ifadelerini foruma ekleyeceğiz. Hedefimiz tamamını eklemek. Böylece forumu hiç bilmeyen bir kullanıcı dahi forumda rahatça ifade kullanabilecek. Bunun sonucu "İngilizce" gibi herkes tarafından bilinen bir ifadeler sistemi yaratmak.

En çok kullanılan,
:ehe
:kop:
:hmmm
:box
:oke:
:islik

gibi ifadeleri hızlı erişimde başa aldım. Ve 80 yaşındaki anneannemin bile bildiği :) :( ifadelerini hızlı erişimden kaldırdım.

İfadelerin açıklayıcı metinlerinden gereksiz sözleri çıkarttım ve olabildiğince Türkçeleştirdim.

Bunlara ilaveten;
(L)
(U)
+o(
(A)
8-)
8-|
<:o)
(6)
:|
|-)
:züü:
gibi msn ifadelerini de sisteme entegre ettim ve etmeye devam edeceğim. Msn ifadeleri kendi kısayollarıyla eklenecek. Yani bir süre sonra mesaj yazarken msndeki kadar rahat olacak herkes.

Süreç içinde ifadelerdeki grafikleri iyileştireceğiz ve hızlı erişimlerdeki ifade sayılarını arttıracağız.

Şu anda MaxiCep'te ifadelerden sorumlu kişi benim.
Bir öneriniz, görüşünüz, merak ettiğiniz şey olursa bana bu konuda sorabilir, belirtebilirsiniz.
Ayrıca ifade isteklerinizi
Smiley (İfade) İsteklerinizi Burada Belirtebilirsiniz bu konuda bildirebilirsiniz. Gerekli görülürlerse sisteme ekleneceklerdir.

Keyifli forumlar.
(L) :maxicep: (L)

• Beğen
Tepkiler: Revengeful, CryDaqqeR, Candy ve 5 diğerleri

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Teşekkürler iyi çalışmalar Maxicep'in Çalışkan Yönetimleri :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Belki bana katılan üyeler belki de katılmayanlar olacak ama msn ifadeleri çok sade ve grafik açısından berbat ... Maxicep in eski smileyleri muhteşemdi ... Bunları her gün her yerde zaten görüyoruz ... Ankete dayalı degistirilmeliydi diye düşünüyorum ...

Cynical

Cynical

Üye
Yahoo'nun smileyleri eklesenize. Onlar daha şirin. :P

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Gayet güzel olmuş Ata eline sağlık... Şatafata hiç gerek yok... Sade ve hoş olmuş... :oke:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ben bunu özellikle çok kullanıyorum=:ehe
Sık kullanılanlara tekrar eklenmesi güzel olmuş.....
Bi de : D yapılınca gelen bir smiley vardı oda güzeldi yaw.....

akalp20

akalp20

Üye
eline sağlık.. teşekürler...:oke:

Ozan

Ozan

Admin
Düzen çok güzel olmuş eline sağlık Ata'cım

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
Belki bana katılan üyeler belki de katılmayanlar olacak ama msn ifadeleri çok sade ve grafik açısından berbat ... Maxicep in eski smileyleri muhteşemdi ... Bunları her gün her yerde zaten görüyoruz ... Ankete dayalı degistirilmeliydi diye düşünüyorum ...

Aynen eski smileyler süperdi bence eski smileylerle devam etsek daha iyi olurdu :bigstar:

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Şeytani gülüş iymiş:ehe
Ellerine sağlık:oke:

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Msn ifadeleri iyi fikir. Ben msnimi verip size bir kaç smiley göstersem? Çok güzeller var.

ısland

Üye
iyi olmuş

|--White--|

|--White--|

Üye
İsteyen Kendi simileyini yapabilir Arkadaşlar bir Sürü Site Bunula alakalı aslında Kendi Simileyimizi Ekleyebileceğimiz Bir şey Yapsaydınız Tıpkı Msn deki Olur Çok Daha Hoş Olurdu

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
saoL Ata abi.

arslansem

arslansem

Üye
Beğenmedim :hmmm

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
""";),:2agla:"""

Bu iki smileyden nefret ediyorum :ehe
Ciddi konuştuğum zaman bu göz kırpma smileyi ile kendimi ne kadar ciddi ifade edebilirim ????
Ağlama smileyi olarak da pek beğenmedim eskisi bin basar ...

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Bende '':)'' bunu beğenmedim(h) bu güzel ama:ehe

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Komedi...

--------------- Ekleme ---------------

Merhaba arkadaşlar.

İfadelerimizde bildiğiniz gibi bazı değişiklikler yaptık.
Öncelikle eski ifadelerimizin yanında tüm messenger ifadelerini foruma ekleyeceğiz. Hedefimiz tamamını eklemek.
Eski ifadelerinin yanında diye yanlış bir ifade kullanılmış. Zira eski ifadeler yok! Bu cümlenin değiştirilmesi gerekmekte. Ya da eski ifadelerde olmalı. Tam bir tutarsızlık.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkürler iyi çalışmalar Maxicep'in Çalışkan Yönetimleri :ehe
Gayet güzel olmuş Ata eline sağlık... Şatafata hiç gerek yok... Sade ve hoş olmuş... :oke:
eline sağlık.. teşekürler...:oke:
Düzen çok güzel olmuş eline sağlık Ata'cım
Şeytani gülüş iymiş:ehe
Ellerine sağlık:oke:
Msn ifadeleri iyi fikir. Ben msnimi verip size bir kaç smiley göstersem? Çok güzeller var.
Sizlere ve sessizce teşekkür eden diğer arkadaşlara teşekkürler :)
Aynen eski smileyler süperdi bence eski smileylerle devam etsek daha iyi olurdu :bigstar:
MaxiCep'in eski smileyleri diye bir şey yok. Hepsi duruyor zaten. Ozan'ın yenileri eklerken sistemden kalıcı olarak sildiği 3 tane ifade oldu yanılmıyorsam. Onları da internette arıyorum. Bulduğumda bir tanesi dışında ekleyeceğim.
Yahoo'nun smileyleri eklesenize. Onlar daha şirin. :P
Belki onları da sisteme ekleriz, aralarında tavsiyeniz varsa konuda bağlantısını verdiğim istek konumuza yazabilirsiniz.
Salih Baba&#8482;;1792472' Alıntı:
Ben bunu özellikle çok kullanıyorum=:eheSık kullanılanlara tekrar eklenmesi güzel olmuş.....Bi de : D yapılınca gelen bir smiley vardı oda güzeldi yaw.....
Evet onu mesela tekrar yükledim.
: D --> :D
: d : --> :d:
Konuda bağlantısını verdiğim konuya yazın, dediğim gibi eklenebilirler.
İsteyen Kendi simileyini yapabilir Arkadaşlar bir Sürü Site Bunula alakalı aslında Kendi Simileyimizi Ekleyebileceğimiz Bir şey Yapsaydınız Tıpkı Msn deki Olur Çok Daha Hoş Olurdu
Fena fikir değil ama biraz zor gibi görünüyor :) Belki ilerleyen süreçte yapabiliriz.
Beğendiklerini yaz o zaman istek konusuna Semih :D:
""";),:2agla:"""Bu iki smileyden nefret ediyorum :ehe
Ciddi konuştuğum zaman bu göz kırpma smileyi ile kendimi ne kadar ciddi ifade edebilirim ????
Ağlama smileyi olarak da pek beğenmedim eskisi bin basar ...
Bende '':)'' bunu beğenmedim(h) bu güzel ama:ehe
Fikirlerinize saygı duyuyorum olabilir :) Herkesi memnun etmek mümkün değil :) Eski ağlama ifadesini sisteme tekrar yükleyeceğim ama göz kırpma ifadesi tahrik gücü çok yüksek olduğundan dolayı kaldırıldı. Ve geri gelmeyecek :)
Komedi... Eski ifadelerinin yanında diye yanlış bir ifade kullanılmış. Zira eski ifadeler yok! Bu cümlenin değiştirilmesi gerekmekte. Ya da eski ifadelerde olmalı. Tam bir tutarsızlık.
Bir galeyana geliş görüyorum sende :ehe
Biraz sâkin ol yahu.
Komedyenim ve komediyi iyi bilirim. Ortada komedilik bir durum yok :) Yanlışlıkla sistemden silinmişlerdi ben de bulup geri yüklüyorum.
Örneğin şu yerlerde yuvarlanan ifadeyi geri yükledim.
Geriye ne kaldı? Bir ağlama ifadesi sanırım...
Onu da yükleyeceğim :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Bir galeyana geliş görüyorum sende :ehe
Biraz sâkin ol yahu.
Komedyenim ve komediyi iyi bilirim. Ortada komedilik bir durum yok :) Yanlışlıkla sistemden silinmişlerdi ben de bulup geri yüklüyorum.
Örneğin şu yerlerde yuvarlanan ifadeyi geri yükledim.
Geriye ne kaldı? Bir ağlama ifadesi sanırım...
Onu da yükleyeceğim :)
Hah şimdi oldu. Bilgi için sağolasın Ata :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt