bugün doğum günüm'müş Maxicep'ten öğrendim,ayrıca buğün dükkan aldım..:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
bugün doğum günüm'müş Maxicep'ten öğrendim,ayrıca buğün dükkan aldım..:)
bügün doğum günüm olduğunu tamamen unutmuştum,siteye girdiğimde duyuru olarak gördüm şasırdım ve çok hoşuma gitti şu an cep ten giriyorum çünkü hastayım aslında şu sıralar fazla aktiflik gösterememin sebebi de bu ,böbreklerim de iltihap var bunun nasıl bir acı verdiğini oturmayı ve ayakta durmayı ne kadar zorlaştırdığını bilemezsiniz,bu sağlık sorunlarının yanında birde iş peşinde koşturdum ama sonunda amacıma ulaştım ve bu gün bir dükkan'ın mülkiyetini satın aldım ve yakın zamanda'da elektronik veya cep telefonu üzeri bir iş yapmayı düşünüyorum ,umarım hayırlı olur......biraz kafanızı şişirdim galiba ama içimi dökmek istedim arkadaşlar....:)aslında yazacağım çok şey var ama cepten girdiğim için şimdilik bu kadar.

• Beğen
Tepkiler: turkiminator, Silinen Üye 566228 ve serif55

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Hem yeni yaşın hemde yeni dükkanın hayırlı olsun...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Hakan Yeni yaşının Saglık,Mutluluk ve Huzur getirmesi dilegiyle.Dükkanın hayırlı olsun.Hayırlı kazançlar nasip etsin Allah.

Ozan

Ozan

Admin
Mutlu ve sağlıklı nice yıllar dilerim Hakan

Yasminozz

Yasminozz

Üye
doğum günün kutlu olsun...dükkan hayırlı olsun bol kazançlar getirsin...ve çok geçmiş olsun..Allah şifa versin...

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Böbreklerin için üzüldüm tez zamanda ıyılesırsın umarım Hakan,yeni ekmek kapın hayırlı olsun Allah bereket versin sevindik:)Ha bu arada iyi ki doğdun

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Öncelikle doğum günün kutlu olsun abi :) Hastalığın için de geçmiş olsun Allah yardımcın olsun :) Dükkan için de hayırlı olsun :)

huri$

huri$

Üye
geçmi$ olsun
dogum gunun kutlu olsun allah saglikli huzurlu sevdiklerinle uzun bir omur nasiip etsin
ayrica dukkanin da hayirli ugurlu olsun allah helal bereketli kazanç nasiip etsin insallah:oke:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu mesut yıllara iyiki doğdun Hakan ayrıca çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyi olursun İnşallah dükkanda hayırlı olsun artık telefonları senden alırız

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Öncelikle yeni yaşın kutlu olsun...Yeni işindede Allah başarı versin.....:)

Cynical

Cynical

Üye
Sevdiklerinle nice mutlu seneler diliyorum. Dükkanın da hayırlı olsun, Allah bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin. Rahatsızlığın için de geçmiş olsun diyorum, Allah şifa versin.

lovestar

lovestar

Üye
gecmiş olsun,kutlu olsun,hayırlı olsun ... :)

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
Hakan Yeni yaşının Saglık,Mutluluk ve Huzur getirmesi dilegiyle.Dükkanın hayırlı olsun.Hayırlı kazançlar nasip etsin Allah.

Mutlu ve sağlıklı nice yıllar dilerim Hakan

doğum günün kutlu olsun...dükkan hayırlı olsun bol kazançlar getirsin...ve çok geçmiş olsun..Allah şifa versin...

Böbreklerin için üzüldüm tez zamanda ıyılesırsın umarım Hakan,yeni ekmek kapın hayırlı olsun Allah bereket versin sevindik:)Ha bu arada iyi ki doğdun

Öncelikle doğum günün kutlu olsun abi :) Hastalığın için de geçmiş olsun Allah yardımcın olsun :) Dükkan için de hayırlı olsun :)

geçmi$ olsun
dogum gunun kutlu olsun allah saglikli huzurlu sevdiklerinle uzun bir omur nasiip etsin
ayrica dukkanin da hayirli ugurlu olsun allah helal bereketli kazanç nasiip etsin insallah:oke:

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu mesut yıllara iyiki doğdun Hakan ayrıca çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyi olursun İnşallah dükkanda hayırlı olsun artık telefonları senden alırız

Salih Baba™;1792447' Alıntı:
Öncelikle yeni yaşın kutlu olsun...Yeni işindede Allah başarı versin.....:)

Sevdiklerinle nice mutlu seneler diliyorum. Dükkanın da hayırlı olsun, Allah bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin. Rahatsızlığın için de geçmiş olsun diyorum, Allah şifa versin.

gecmiş olsun,kutlu olsun,hayırlı olsun ... :)

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ,ayrıca işleri biraz yoluna koyduktan sonra sizlerde daha çok zaman geçireceğim inşallah..:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Nice yıllar diliyorum öncelikle Hakanım ..
Allah hayırlı kazançlar ve işler nasip eğlesin inşallah..
Hadi rast gelsin ..

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1792681' Alıntı:
Nice yıllar diliyorum öncelikle Hakanım ..
Allah hayırlı kazançlar ve işler nasip eğlesin inşallah..
Hadi rast gelsin ..

sağolasın kardeşim umarım hayırlı olur. :)

Berlin Boleyn

doğum günün kutlu olsun abi.
süleyman demirelin keli kadar parlak olsun ömrün...
yeni dükkanın içinde ALLAH bol kazançlar versin....

passiv€ aggressiv€

Üye
doğum günün kutlu olsun abi dükkanında hayırlı olsun

zibidi39

zibidi39

Üye
vayyy hakanım yenı yasın kutlu mutlu olsun bobreklerın ınsallah yakın zamanda gecer dukkan olayına gelınce allah ıslerını yolunda gotursun hayırlı ıyı kazanclar saglasın

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Nice Mutlu Yıllara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt