Güiza, taliplilerini açıkladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Fenerbahçeli Daniel Güiza, bir kez daha Sarı-lacivertli kulüpten ayrılık sinyalini verdi. İspanyol futbolcu, Villarreal ve Atletico Madrid'in kendisine transfer teklifinde bulunduğunu açıkladı.
Fenerbahçe, Roberto Carlos ve Daniel Güiza'dan çektiğini hiç kimseden çekmedi!
Sarı-lacivertliler'de Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos'un bir 'ayrılıyorum' bir 'kalıyorum' açıklamalarının ardından aynı olay, İspanyol futbolcu Daniel Güiza'da da yaşanmaya başladı.
Geçen hafta İspanyol basınına Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini açıklayan, daha sonra da böyle bir açıklamada bulunmadığını ifade eden Güiza, bu kez de ülkesinde bir radyoya konuştu.
"Villareal ve Atletico Madrid'den teklif aldım"
İspanyol futbolcu yaptığı açıklamada, ara transfer döneminde Fenerbahçe'den kesinlikle ayrılacağını belirterek, "Atletico Madrid ve Villarreal bana transfer teklifinde bulundu. Ocak ayında İspanya'ya geri dönmek istiyorum" dedi.
Daniel Güiza'nın bu açıklamasının ardından Fenerbahçe yönetiminin nasıl bir tutum sergileyeceği ise merak konusu oldu.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya şu adam gitse ya artık çok sinir bozuyor..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Vayy taliplileri de varmış . Hadi canım .. :ehe
Kaçırdığın o süper pozisyonlar karşısın da mı bu taliplerin ..:pro:
Gülerim buna .. :kop:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Guiza hakkında güzel bir klip yapmışlardı. İspanya tv ve gazeteleride yayınlamıştı :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Guiza hakkında güzel bir klip yapmışlardı. İspanya tv ve gazeteleride yayınlamıştı :)

Yahu adam boş kaleye top yuvarlayamıyor .. Hava topu yok , bitiricilik yok , Mücadele yok .. E nasıl forvet bu . Galatasaray maçında boş kaleye kafa atacağı yerde , nasıl beceriyorsa omzuyla vuruyor . Sion maçında bomboş kaleye vurdu direğe attı .. Daha nice pozisyonlar .
Komedi yahu .. :ehe

'Davut

'Davut

Üye
GUİZA ispanya liginde nasıl 27 gol attı şaşırtıcı .....Şansız futbolcu şansız..... :ehe

zibidi39

zibidi39

Üye
bu adam bence cok ıyı bı futbolcu sımdı dıceksınız o kadar pozyıyon kacırdı o halıylemı ıyı dıe ama bence ıyı ama fenerde ıs yapmaz

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Buna da mı bakıyorlarmış.. :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt