Forvete Florin Paşa ortaya Kranevitter

Sponsorlu Bağlantılar

jojo_va

jojo_va

Üye
    Konu Sahibi
Forvete Florin Paşa ortaya Kranevitter


Rumenler, sarı-kırmızılı ekibin Cordoba’lı Florin Andone ile 5 yıllığına anlaştığını yazıp, ‘Florin Paşa!’ başlığını attı. Kranevitter içinse Atletico Madrid’e kiralama teklifi gitti

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Florin Andone ve Matias Kranevitter'in peşinde olduğu ortaya çıktı. Rumen basını, 'Florin Paşa' başlığıyla duyurduğu haberde, sarı- kırmızılı ekibin İspanyolCordoba'da forma giyen Rumen golcü Andone ile 5 yıllık anlaşma sağladığını iddia etti. Haberde, Cordoba'da yıllık 350 bin euro alan Andone'nin Galatasaray'da 1 milyon euro kazanacağı da kaydedildi.

Andone: Bırakın gideyim
Ancak kulüpler arasında henüz anlaşma yok. Galatasaray'ın 3 milyon euro önerdiği, Cordoba'nın ise 6 milyon euro istediği bildirildi. Betis'in de istediği Andone, atılım yapmak istediğini ve transferi için kolaylık beklediğini söyledi.

Atletico kiraya verecek
İspanyol medyası ise sarı-kırmızılı takımın, Atletico Madrid'in 23 yaşındaki ön liberosu Matias Kranevitter için kiralama teklifi yaptığını yazdı. Cenk Ergün'ün önümüzdeki günlerde İspanya'ya pazarlığa gideceği belirtildi.
 
Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
güncelleyin bi
 

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
328
DiaBLoS
Murat Alper
Cevap
15
Görüntüleme
740
OnurYurdakul
jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
289
jojo_va
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
403
Kingmortall


Üst Alt