Bu Konu Yüksek Miktarda Mazi İçermektedir..dokunabilir:D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emesut

emesut

Üye
:aglaEski günleri özledim..!!

Salihyet

Salihyet

Üye
Teşekkürler şelale olsun :) teşekkür ederim.

Candy

Candy

Üye
Zevkime göre hareket ediyorum ister yolda girerim ister evde veya hiç girmem kimseyi ilgilendirmez :oke: Örnek gösterilmekten de nefret ederim bilginize ...

Beyefendi ben sizi örnek vermedim ki... Üye listesini bir dolaşın isterseniz 16 yaş ve altında olan o kadar çok insan var ki... İsim vermedim ben... Genelleme yaptım...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
16 yaşında cepten yolda giren benden başka bu forumda kimse yok ... Olabilir belki ama bunu sadece ben söyledim ... Ben çocukluğumu çok güzel yaşadım ... Akşamlara kadar misket de oynadım top da oynadım , yaşlı amcalar top oynadık diye kafamıza çay da döktü ... Velhasıl kelam sizin başınızdan geçen şeyler benim de başımdan geçti ...

jackalx_06

jackalx_06

Üye
gerçekten süper bir konu olmuş ya eline sağlık anılarım canlandı..:):oke:

Candy

Candy

Üye
16 yaşında cepten yolda giren benden başka bu forumda kimse yok ... Olabilir belki ama bunu sadece ben söyledim ... Ben çocukluğumu çok güzel yaşadım ... Akşamlara kadar misket de oynadım top da oynadım , yaşlı amcalar top oynadık diye kafamıza çay da döktü ... Velhasıl kelam sizin başınızdan geçen şeyler benim de başımdan geçti ...

Madem öyle gocunmanı gerektirecek bir durum yok... Demek ki sen bu genellemenin içine girmiyorsun :oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tamam hocam her şey gönlünce olsun :)

Candy

Candy

Üye
Sağol , seninde :)

Candy

Candy

Üye
:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:hmmm:ehe

lovestar

lovestar

Üye
yüksek miktarda mazi...dokundu evet.ama duygularımıza dokundu.gözlerim dolu dolu oldu...ekleyecek çok bişi kalmamış.kirli yüz santa maria arkası yarın kuşakları vardı trt nin.sabahın köründe ay savaşcısı kızları izlemek başkaydı...voltran,lazeryon,jumaro çocuklugumuzun robot kahramanlarıydı...ha birde yeryüzü koruyucuları vardı.flash gordon,sihirbaz mandrake,on kaplanın gücü vs...

çok teşekkür ederim şahsım adına.çok üst düzey bir konu olmuş..

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
degerli yorumlarınız ve ilginiz için tesekkürler]

'Davut

'Davut

Üye
taso için ölürdük beeee.....:ehe

c3r3n

c3r3n

Üye
Çok çok güzel bir derleme olmuş :)

Teşekkürler..

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
sağoll cerencim...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
vay beee mazide kalanlara bakarmısınız

dinccine

Üye
unutmuşsun lastıkten sılah yapardık bırbırımıze kagıt fırlatırdık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...