Samsung d900i-d900e

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
Samsung d900i-d900e
Arkadaşlar Ben Samsung D900i kullanıyorum

Şimdi bi forumda okudum galiba d900i lerin d900e yazılımı varmış menüsü fln yeni menü gibi oluomuş macromedi flash lite desteği geliomıuş vs yenilikler var mış böle birşey doğru mu

doğrusa ben nerden yükletebilirim?bana kaça mal olur?

iyi günler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
samsunglarda pek yeni sürüm güncellemesi olmuyor bildiğim kadarıyla sadece üst düzey telefonlar mesela i8910,omnia ve innov8 gibi telefonlarda samsung yazılım desteği veriyor..

keyifvakti

Üye
    Konu Sahibi
hmm teşekkürler genede samsung kullanan başka d900i kullananlar özellikle bilgisi olanlkarda bi bildikleri varsa söylesinler

frmc32

frmc32

Üye
kardeş ben bitane d900e aldım 3 gun once teknosadan yeni surum guzel hoş ama onu yapmak icin ana kartını değiştirmen gerek ayrıca ana kartı değiştirince 8 gb ta kadar destekliyor.Yetmezmiş gibi bide tema uygulama ve 12 li menü oluyor.
Bence değiştir çok güzel oluyor.

fatih54102

fatih54102

Üye
Yok bea bende d900e kullanıyorum telefondan nefret ettim hem flsah desteği yok hem java hafızası 5 mb hem 3D Desteklemiyo....

frmc32

frmc32

Üye
samsunglarda pek yeni sürüm güncellemesi olmuyor bildiğim kadarıyla sadece üst düzey telefonlar mesela i8910,omnia ve innov8 gibi telefonlarda samsung yazılım desteği veriyor..:nono:

--------------- Ekleme ---------------

hmm teşekkürler genede samsung kullanan başka d900i kullananlar özellikle bilgisi olanlkarda bi bildikleri varsa söylesinler

kardeş d900i al çok hoş bende aldım teknosadan 229 tl verip kamerası iyi estetiği iyi muhteşem bir telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt