Samsung innov8 ( i8510) Sorunlar, Sorular, Problemler

Sponsorlu Bağlantılar

xturkuazx

xturkuazx

Üye
    Konu Sahibi
Samsung innov8 ( i8510) Sorunlar, Sorular, Problemler
Arkadaşlar,

Samsung İnnov8 konusunda bir nedenden dolayı tam anlamıyla uzman hale gelmiş durumdayım.Sizlere faydalı olabilmek adına böyle bir konu açıyorum.Herhangi bir sorunuz yada sorununuz olursa, yardımcı olmaya çalışırım.

• Beğen
Tepkiler: seytan99 ve elagoz

calvus

calvus

Üye
Burdanda şunu sorayım cihaza messenger yüklerken sorun yaşıyorum,sanırım sertifika sorunu.Üyelerden biri sertifika ile ilgili ,bilgi paylaşımı yapmış.Bir siteye imail numarasını yazıyorsun ordan sana sertifika gelecek diyor,ama yaklaşık olarak 3-4 kez denedim herhangi birşey gelmedi veya geldiyse ben anlamadım. Veya gelecek olan şeyi nereye yazacağız bir yardımcı olursan sevinirim.:)

xturkuazx

xturkuazx

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım söylediğin siteden Sertifika Alma olayı hemen gerçekleşmiyor.Sertifika işlemlerini tamamladıysan 1-2 gün sonra sertifikan çıkıyor.Dolayısıyla başvurunun ertesi günü yoksa sonraki günler kontrol et.

Windows Live Messenger yüklemek istiyorsan Nokia için olanı yükleyemezsin.

Samsung İnnov8 için sertifika gerektirmiyor.Sadece dosyanın içindeki işlemi uygula yeter
Windows Live Messenger yüklemek istiyorsan sertifika gerektirmeyeni, aşağıdaki adreste ;

Arkadaşlar programın en güzel tarafı karşı tarafa sesli mesaj gönderebilmeniz.Karşı tarafa tuş takımınızdan yavaş yavaş yazı yazacağınıza sesli mesajlar göndererek, zulümsüz çok hızlı bir görüşme yapabilirsiniz.Deneyin çok beğeneceksiniz.

m_perk

Üye
kardeş ben naptysam sertifaka alamadm core plyr yüklemk istiyrm bi yol göstrsen çok süper olur.olmazsa imei verim ben sen al bana sertfika artk napm

xturkuazx

xturkuazx

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım sana yardımcı olacaktım ama OPDA benim üyeliğimi iptal etmiş.
Yeni üyelik almaya kalkıştım vermiyor.
Ne yaptıysam olmuyor.
Üyelik almayı birde sen denermisin.

m_perk

Üye
üyeliği tmmladm aktifleştrme faln gerekmiosa ama giriş yapamıyorm anlamadm bnde

--------------- Ekleme ---------------

kardeş napsakki ya

mukan68

Üye
innov8 tam ekran duvar kagıdı koyulabiliyormu ? Tema ve oyun konusunda içerik koyarsanız sevinirim.

fedaxdello

Üye
kardeş ben bu teli 2. el satın aldım içinde route66 yok. internettekileri yükleyemiyorum, yüklenende sertifika hatası veriolar. bana yardımcı olabilirmisin??

xturkuazx

xturkuazx

Üye
    Konu Sahibi
innov8 tam ekran duvar kagıdı koyulabiliyormu ? Tema ve oyun konusunda içerik koyarsanız sevinirim.
Tam ekran duvar kağıdı telefonun seçenekleriyle, yapamazsın.
Tam ekran duvar kağıdı yapabilmen için bir program mevcut.
Buda tema yapma programı.
Biraz uğraşırsın ama zevkli bir program.Böylece tam ekran duvar kağıtları ve kendi temalarını yapabilirsin.
Arkadaşımız gayet güzel resimli bir şekilde kullanımını anlatmış.Teşekkürler.

Adres:
http://www.maxicep.com/s60-temalari/s60-tema-yapma-programi-71664.html

Samsung innov8 için yüzlerce tema bulabileceğin bir site:
Adres:

kardeş ben bu teli 2. el satın aldım içinde route66 yok. internettekileri yükleyemiyorum, yüklenende sertifika hatası veriolar. bana yardımcı olabilirmisin??

Arkadaşım benimde telefonumda route66 mevcut değildi.
Bende route66 yı internetten edindim.Ve kurdum.
Ancak route66 yı kumak için sertifika alman gerekiyor.
Yani unsigned ( imzasız dosya ) mevcut.

Telefonu yeni aldıysan ve symbian işletim sistemine yeni geçtiysen sana tek tavsiyem önce bir yerden sertifika edinmen olacak.Nette araştırısan pek çok sitede resimli olarak anlatılıyor.

Ama bana soracak olursan Garmin XT en iyi navigasyon programı.
Sertifika gerektirmiyor.
Fakat yeniysen hemen kurma önce telefon konusunda tecrübe kazan, çünkü TSR autostart exe adında bir sorunu var.Jbaktask manager adında bir programla sürekli kapatman gerekiyor.Kapatmazsan telefonun şarjını sömürüyor.(10-16 saatte şarjını bitirir)

Üzülme Garmin XT tek alternatif değil:
Şimdi gelelim Sertifikasız kurabileceğin ve route66 dan çok daha fazla beğeneceğin, süper navigasyon programına.
MCGUIDER 2009 süper bir navigasyon programıdır.Ben route66 dan çok daha fazla beğendim.
Seslendirme, yol tarifi ve hız açısından çok başarılı.
Haritası her geçen gün geliştiriliyor.
ADRES:

http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...tc-version-7-70-ve-v7-71-en-iyisi-187781.html

GELELİM SERTİFİKA OLAYINA :
Aşağıdaki adrese üye olun.Mail adresinizden üyeliğinizi aktive edin.
Ve sertifikanızı alın.Ancak sertifikanızın hazırlanması 1-2 gün sürüyor.
Sonra download kısmından indirebiliyorsunuz.

ADRES :

kardeş ben naptysam sertifaka alamadm core plyr yüklemk istiyrm bi yol göstrsen çok süper olur.olmazsa imei verim ben sen al bana sertfika artk napm

Arkadaşım imei gereği yok.
AL ARKADAŞIM SANA SERTİFİKA GEREKTİRMEYEN CORE PLAYER :)))

Aşağıda belirttiğim adrese gir.
Ve türkçe olmayan dosyayı yani
-CorePlayer v1.2.0 Symbian OS.rar
ve
-Kod uretici.rar
dosyalarını indir.

a-Core Playeri kur
b-Kod üreticiyi çalıştır.s60 v3 seçeneğini seç.
c-Kod üreticiye imei nonu gir.
d-Verdiği kodu core player a yaz enter...........

Hayırlı olsun....

Adres:
http://www.maxicep.com/s60-3rd-vide...-coreplayer-v1-2-0-symbian-os-9-a-107686.html

akyzmn

akyzmn

Üye
süper

Mbtashan

Üye
Merhaba, bende telefonu 2. el olarak aldım garmin ve route66 yükledim fakat ikisinde de gps e bağlanamadım hala çözemedim :(

xturkuazx

xturkuazx

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba, bende telefonu 2. el olarak aldım garmin ve route66 yükledim fakat ikisinde de gps e bağlanamadım hala çözemedim :(
Arkadaşım,
Bu telefonlar ilk GPS bağlantısını yapılandırma ayarlarından dolayı uzun sürede yaparlar.
İlk bağlantı yaklaşık 20-30 dakika sürer.
Bu yüzden üstü açık bir alanda Garmini çalıştır ve bekle.
İlk bağlantıdan sonra çok kolay bağlandığını göreceksin.

Ama öncelikle 2 ayarı kontrol etmelisin

1-Ayarlar/Kişiselleştirme/Konumlama/Konumlama metodu kısmına gir burada tümleşik GPS tikli olmalıdır.Tikli değilse tikle.

2-Garmini çalıştır/ Sağda ortada bulunan araçları seç/ Ayarlara gir/Sistem kısmını aç/Ekli yerleşik GPS i kullan tikli olmalı.

Sonrada ÜSTÜ AÇIK BİR ALANDA Garmini çalıştır ve beklemeye başla.
Sonucu bildirirsen sevinirim.

m_perk

Üye
kardeşim çok teşekkür ederim..

zafergaggo

Üye
merhaba kardeşim bende ınnov 8 kullanıyorum ve telden online video izlemek istiyorum google,facebook, youtube vs. gidi sitelerden bunun bir yolu varnmı yardımcı olursan sevinirim. saygılar

xturkuazx

xturkuazx

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşım,

Skyfire yi kurman gerekiyor.
Skyfire gerçekten bu konuda süper:
Adres:

Buradan :
Nokia

Non-touchscreen
(Symbian S60, 3rd Edition)

kısmını tikle indir ve kur.

şidDEATH

Üye
sertıfıkayı ben senın dedıgın programdan alamıyorum bana alabılme gıbı bı ımkanın varmı cozemedımde pek sıteyıı :(

cemdgn89

cemdgn89

Üye
Ben de navigasyonu çalıştıramadım dediklerinizi de yaptım ama olmadı.N958gb de çalıştırdığım garmın ve mc guider i kurdum programlar çalışıyor ama uydu bağlantısı kurulamıyor.
Sitedeki mc guideri kurdum gps sinyalı yok donanım ayarlarını kontrol edin diyor.
Nasıl çözerim bunu donanım mı bozuk acaba?

Bekleyen derviş misalı koydum camın önune 20 dk da buldu. Artık açılışta buluyor hemen

pituspubilis

Üye
Çok basit ama beceremediğim bir problem var, innov 8 de açılırken telefon kilidini nasıl kaldırabiliriz?

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
kardeş eline emeğine sağlık öncelikle benimde bir sorum olacak bende innov8 kullanıcısıyım ana menüde çok hızlı gezinince menülerde bazen atlama yapabiliyor mesela mesajlardan kendi kendine bir sonraki menüye atlayabiliyor bu normal bir durum mudur? symbianın başlıca özelliklerinden ama gene de bir bilgi alayım dedim şimdiden cevabın için teşekkür ederim.

baris_2004

Üye
beyler bana i8510 un dil paketi lazim teli turkce nası yaparım

Üst Alt