Satmak üzere olduğum N79'u nasıl temizlerim.?(bilgileri)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osmanpasa77

osmanpasa77

Üye
    Konu Sahibi
Satmak üzere olduğum N79'u nasıl temizlerim.?(bilgileri)
Merhabalar;
2 ay önce aldığım N79 cihazımı satmak istiyorum ve alıcı bir arkadaş arayıp geleceğini söyledi,
ben bu cihazı aldığım günden beri aktif kullanıyorum

msn-hotmail-mynet e-posta-garmin navigasyon-mesajlar-banka işlemleri-resimler-programlar-ajanda gibi sıralayabileceğim bir çok özelliğini kullandım.

Şimdi bu özel bilgilerimi tamamen silerek arkadaşa nasıl teslim etmeliyim.

Teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hard format atacaksın..forumda nasıl yapıldığı var..hafıza akrtını da vereceksen onu da biçimlendir..

osmanpasa77

osmanpasa77

Üye
    Konu Sahibi
hard format atacaksın..forumda nasıl yapıldığı var..hafıza akrtını da vereceksen onu da biçimlendir..

hard format atma yöntemlerini okudum ama açıklayıcı bilgi bulamadım,
ve bazı arkaaşların wii-fi,bluetooth,n-gage gibi bazı uygulamalarda silinmiş,birde hafıza kartına biçimlendirme yaptığımda,içinde nokia nın navigasyonu vs gibi şeylerde var,muhtemelen bunlarda silinecek değilmi,
sonra telefonu satın alan kişi bunları nasıl tekrar bulacak,veya ben rehberi,notlarımı nasıl alacağım,
mesela bilgisayarad ovi yüklü,kablo ile bağlantı yapıp oviden yedekleme yapmış olsam,daha sonra yeni telefon aldığımda bilgileri nasıl alırım.(yeni telefonum nokia değilse)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yada fabrika ayralarına dön yıldız kare 7370 kare yap haritayı falan kur..rehberini sim kartına yedekle..mesajların yedeğini ovi sute ile pc ye al..programları hazırla arkadaşına ver..prgramları da hafıza karına koy arkadaşına verirken onları verirsin bir şekilde..

osmanpasa77

osmanpasa77

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt