msn sorun var arkadaslarr

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

toprak_vatan

Üye
    Konu Sahibi
msn sorun var arkadaslarr
ark msn acmıyo yenı surum dıyo ama bır turlu halledemedım acill yardımmm

haltie

haltie

Üye
tam yaz sorunu anlasılmıyor

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
sağ taraftan Karşıdan Yükle seçeneğini işaretleyerek yeni sürümü indir... İndirdiğin .exe' ye yıklayarak açılan pencerede zaten sürüm güncellenecektir yazısını göreceksin... Daha sonra kurulumunu yap sorunun giderilecektir... Bir sorun olursa ben buradayım... :)

ugurcan91

Üye
iyi akşamlar bendede aynı sorun var.bir sonraki sürüme yükselt diyo evet diyorum olmadı siteye yönlendiriliyosun diyo verdiğiniz linkteki site açılıyor download dediğimde sayfa görüntülenemiyor.ne yapmam gerekli.acaba yoğunluktan sitemi çöktü diye geldi aklıma :)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Kontrol ettim gayet düzgün tarayıcınızda bir sıkıntı olabilir... Tarayıcı olarak ne kullanıyorsunuz... ?

red dragoon

Üye
iyi akşamlar bendede aynı sorun var.bir sonraki sürüme yükselt diyo evet diyorum olmadı siteye yönlendiriliyosun diyo verdiğiniz linkteki site açılıyor download dediğimde sayfa görüntülenemiyor.ne yapmam gerekli.acaba yoğunluktan sitemi çöktü diye geldi aklıma :)

sanırım arkadaşlar wlm 8.1 yada 8.5 kullanıyor olmalılar ki sürüm yükseltme uyarısı gelmiş.
bu uyarı ben 8.5 kullanırken banada geldi.ben yukseltmeyi kabul etmedim.wlm 9.0 ı farklı bir adresten indirdim şu anda onu kullanıyorum.

atalay_09

Üye
arkadaşlar zaten verdiğiniz siteye gidince download dediğimizde sayfa görüntülenemiyor hatasına düşüyor ve msn yükseltemedim deli oldum lütfen yardım edin

pelin19077

Üye
aynı sorun bende de var ne yapacağımm :S:S:S :((

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Mevcut sürümü kaldır.Bunu indirip kurulumu başlat.

sblpr248

Üye
gönderdiğiniz linke tıklayınca sayfa görüntülenemiyor diyor ve bunu başka siteden msn indirmeye çalıştığımda da diyor internete girebiliyorum ancak msn indirmeye kalkınca sorun oluyo :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...