Bir önerim var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Bir önerim var
Arkadaşlar Motorlu Taşıtlar Ve Modifiye bölümüne 2. el otomobil bölümü açılsa nasıl olur?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
valla kardeş bence gerek yok..hatta bana göre sitenin bazı bölümleri fazla..site cep üzerine kurulmuş bir site onun üzerine yoğunlaşılması gerek diye düşünüyorum..

A1234567A

A1234567A

Üye
aynen senin gibi düşünüyorum nadir abi. sitede bi çok grup var zaten otomobil grubuda açılırsa grup iyice amacından sapmaya başlar

xsonbaharx

xsonbaharx

Üye
bencede sitenin ismi maxicep daha fazla alakasiz seyler acilmasin.3g destek bolumu acilsa nasil olur peki

Atakan

Atakan

Üye
Çok gereksiz olur.Zaten birkaç tane gereksiz kısım da var...

xsonbaharx

xsonbaharx

Üye
3g destek bolumu yada numara tasima bolumu acilsa iyi olurmu gsm operatorleri kismindada cok kalaba yapiyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
zaten telefon üzerine doğru dürüst bir maxicep var onu da fazla sulandırmaya gerek yok diye düşünüyorum..

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeş bence gerek yok..hatta bana göre sitenin bazı bölümleri fazla..site cep üzerine kurulmuş bir site onun üzerine yoğunlaşılması gerek diye düşünüyorum..

Hımm görüşün için saol :)

--------------- Ekleme ---------------

aynen senin gibi düşünüyorum nadir abi. sitede bi çok grup var zaten otomobil grubuda açılırsa grup iyice amacından sapmaya başlar

Grup değil arkadaşım bölüm diyorum

--------------- Ekleme ---------------

Tamam arkadaşlar görüşleriniz için teşekkürler :)

xsonbaharx

xsonbaharx

Üye
Ayin uyesine katiliyorum.ama benim onerim mantikli 3g destek ve numara tasima bolumu olsa super olur

Ozan

Ozan

Admin
Motorlu Taşıt veya otomobil satışı üzerine baslıgın çok çok az olacağı sebebiyle böyle birşey düşünmedigimi belirtmek isterim. Sitenin amacından ziyade, araç satmak için kimse forumları kullanmamakta. Sahibinden.com, araba.com gibi birçok lider kaynak var ..

asigsasi

asigsasi

Üye
Gereksiz konular var zaten daha fazla olacaksa cep üzerine olsun

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bana kalırsa gerek yok çünkü hem hit az olur hem de pek tercih edilen bir bölüm olmaz ... Önerin için teşekkürler :)

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar görüşümden vazgeçtim konu kilitlenebilir.

A1234567A

A1234567A

Üye
neverex grupla forumu karıştırdım kusura bakma. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt