Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Candy

Candy

Üye
Gerçeği ne peki Halit?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Evet cevapla bakalım , çok derin bir soru geldi :ehe

Candy

Candy

Üye
aaaa upuzun yazı gitti :) En iyisi ya boşver adminim :)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Hayırdır ? Kıskandırdın derken :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Candy

Candy

Üye
Olayı bilmiyorum ama hiçbirşey için can sıkmaya değmez :)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
yahu kusurumuza bakmayın kısa süreli olarak kendi kanalımızdan bir duruma açıklık getireceğim de :)

Halit kardeşim telefonuna çay dökmüş ( çok üzüldüm ) ben de az önce kendi ekran görüntümü yollamıştım ondan bahsediyor ..

Kardeşim üzme tatlı canını yarın sapa sağlam alıcaksın servisten inşallah :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Olayı bilmiyorum ama hiçbirşey için can sıkmaya değmez :)

Olay falan yok, en azından benim bildiğim yok. :)

Bazı arkadaşların yönetimden ayrılmasından sonra hiç tanımadığım 1 kelime dahi konuşmadığım insanlar cephe almaya başladılar. Konuşursun, tanırsın eyvallah sen böylesin dersin ama tanımadığın adama sen nasıl yorum yapabilirsin ki?

Bir yerlerden dolduruyorlar demektir. :)

Candy

Candy

Üye
Hımm derin meseleler... Sen yine de hüsnüzan et , iyi düşün... Kötü düşünenin içi kötüdür , kendisine yazık eder :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
ahmet enes şaka amacıyla dedi onu yahu. onu yazdığında ordaydım. aklımada geldi senin tepki vereceğin.

haltie

haltie

Üye
yahu kusurumuza bakmayın kısa süreli olarak kendi kanalımızdan bir duruma açıklık getireceğim de :)

Halit kardeşim telefonuna çay dökmüş ( çok üzüldüm ) ben de az önce kendi ekran görüntümü yollamıştım ondan bahsediyor ..

Kardeşim üzme tatlı canını yarın sapa sağlam alıcaksın servisten inşallah :)

:)sağolasın abi canımız sağolsun :)olmazsa seninkini yollarsın:)

--------------- Ekleme ---------------

Olay falan yok, en azından benim bildiğim yok. :)

Bazı arkadaşların yönetimden ayrılmasından sonra hiç tanımadığım 1 kelime dahi konuşmadığım insanlar cephe almaya başladılar. Konuşursun, tanırsın eyvallah sen böylesin dersin ama tanımadığın adama sen nasıl yorum yapabilirsin ki?

Bir yerlerden dolduruyorlar demektir. :)

bunda kimsenin suçu yok ki zaten kendi istekleriyle ayrıldılar diye biliyorum.erolda dedi aten şakaymış:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ahmet enes şaka amacıyla dedi onu yahu. onu yazdığında ordaydım. aklımada geldi senin tepki vereceğin.

Sadece bu olsa tepki falan vermem, problem değil ama forumun farklı köşelerinde bu tarz en az 8-10 tane mesajını gördüm Enes'in ve hepsinde boşver dedim, yine bir şey demezdim de harbiden yazık yani.

Bazı olayları bilmeden, giden haklı, kalanlar haksız oluyor. Bu sitede ne yöneticiler değişti, bir gün bizde değişiriz hemen olay mı yaratılması ya da yönetime cephe mi alınması gerekiyor...

Maalesef 1-2 üyede bunu görüyoruz son günlerde, kendilerine yazık edecekler bir şey değil...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
sitede yönetimde, yönetimden ayrılmış, normal üye olmuş insanlar arkadan işler çeviriyolar buna hak veriyorum. birileri başkalarını kışkırtıp üstüne yolluyor. ama isimler yanlış. ben enesten ademden bunları beklemiyorum. düşünmüyorum,düşünmek istemiyorum. ikiside sevdiğim insanlar kalpleri temizdir. insanız hepimiz sinirlenip yanlış işler yapabiliriz. zamanla düzeleceğini düşünüyorum. sen daha tecrübelisin bu tür konularda. herşey zamanla yoluna girecek gibi hissediyorum.

Üst Alt