Trident SI93 ile S321

Sponsorlu Bağlantılar

1mehmet

Üye
    Konu Sahibi
Trident SI93 ile S321
Arkadaşlar geçengün oğluma bir adet Trident S321 telefon aldım Tridentin sitesinde birde SI93 diye bir ürün var kendimede almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz.

Her iki ürün içinde java oyun desteği varmıdır ve bu ürünler için farklı uygulama programları varmıdır Sözlük gibi ve nereden indire bilirim.Sitede arama yapınca bu ürünler hakkında bir bilgiye rastlamadım bu nedenle yeni bir başlık açtım.

• Beğen
Tepkiler: lazo611

_TuRaNCı_

Üye
SI93 Piyasaya daha çıkmadı.
bide oğlunuz s321 den memnunmu

1mehmet

Üye
    Konu Sahibi
oğlum telefondan memnun (11 yaşında:) geçen gün bende inceledim fena değil fakat menüsü biraz bana karışık geldi,ekranın büyük olmasına karşın mesaj yazmak için illaki kalemini kullanmanız lazım yoksa parmakla mesaj yazmak imkansız,dediğim gibi ekran büyük fakat tüm uygulamalarda genelde küçük font kulllanılmış buda bazı uygulamaları çalıştırıken sorun oluyor.birde ıphone gibi ekran üzerinde parmağınızla menülerde gezerken takılma yaptı kendi kendine birkaç defa sağ sol yaparak durdu,video oynatıcı dosya olarak avi görünsede avi dosyalarını malesef çalıştırmıyor,yüklenilen 3gp dosyalarda ise görüntü kalitesi kötü pc'de iyi olmasına karşın telefona görüntü yüklenince kalite düşüyor.Convert programından kesinlikle kaynaklı değil.Bataryası yazıldığı gibi 150-200 saat gitmiyor sadece birkaç telefon görüşmesi ve gün içinde dinlenilen radyo sonunda pil göstergesi 3 seviyesinden 0 seviyesine düşüyor (ilk şarj cihazın bataryası bittikden sonra 24 saat süre ile şajrda bekletilerek yapılmıştır;)yani hergün şarj etmek durumunda kalınıyor en kötüsüde bu zaten,batarya için 850ma demişler buda bu ekran ve aydınlatmaya yeterli gelmiyor.
Genel görüntüsü cezbettiği için eşimde aynı üründen aldı dediğim gibi belkide bu paraya daha iyi telefonda alına bilinirdi Iphone benzerliği ve uygun fiyatlı olması nedeniyle tercih edildi.
Aslında bu ürün için yazılım olsa neler yapılmaz birçok uygulama yüklene bilinir,Tiridente bu konuda yazı yazmış olmama rağmen cevap dönülmedi,en azından sitede bu ürün ile ilgili uygulamalar,oyunlar,convert programları,video oynatıcı ve mp3 için farklı görüntüye ve uygulamalara sahip media playerlar,vb.
i68lerden farklı olarak usb den şarj olması ve ikide bir batarya söküp takma zorunluluğu olmaması bence diğer telefona göre + fakat uygulamalar için biraz zaman geçmesi gerekecek gibi.
Bu ürünler hakkında bir bilgi edinirsem buraya eklemeye devam edeceğim.

Odysseus

Odysseus

Üye
Trident'in hangi mail adresine yazdınız ?

1mehmet

Üye
    Konu Sahibi
Adem bey,
burada yer alan iletişim kısmını doldurarak yolladım.

--------------- Ekleme ---------------

Adem bey,
Kusura bakma yazdığım adresden gelen bildirim,
Confirmation of receipt of your enquiry

Thank you for enquiry with Trident Pazarlama regarding:
Product Name: Trident SI93
Product SKU: SI93
Product Link:

İki gün boyunca trident gsm sayfasına ulaşmakta problem yaşadım sürekli ıp hatası olarak uyarı veriyordu bende yukarıda eklediğim sayfaya yollamışım.

We will contact you soon regarding your enquiry.
(Please do not reply to this email)

Odysseus

Odysseus

Üye
Merhaba

Çözüm bulamazsanız [email protected] adresine probleminizi iletebilirsiniz

Saygılarımla

fatih_a4pech

Üye
trıdent telefondan fayda gelmez sakın alma memnun kalmazsın hele bıde dokunmatkse hıc onun yerıne uzerıne 100 ytl daha kat samsungun aynısından star dıye telefonu war ondan al

Odysseus

Odysseus

Üye
trıdent telefondan fayda gelmez sakın alma memnun kalmazsın hele bıde dokunmatkse hıc onun yerıne uzerıne 100 ytl daha kat samsungun aynısından star dıye telefonu war ondan al

Genelleme yaparak lütfen firmaları kötülemeyiniz. Tüm modellerini deneyip ancak o zaman Trident kötü diyebilirsiniz. Yorumlara dikkat edelim lütfen

1mehmet

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bence trident telefonlar için birşeyler yapmaya gerek yok adamların telefonu çalışmıyorki ürüne birşeyler eklensin.

Siz siz olun benim yaptığım hataya düşmeyin iyice araştırıp incelemeden ürün almayın aldığım ürünlerden birtanesi arızalanınca (telefon dokunmatiği kilitleniyordu ekran koruyucuyu açamıyorduk teklefonu aç kapada yapamadığımızdan deli oldum) satıcı aracılığı ile ürünü servisine gönderdik fakat
31.07.2009 tarihinde teslim edilen ürünümden 06.09.2009 tarihi olmasına karşın bir cevap yada arıza hakkında bir bildirim gelmemiştir.

Anlıyacağınız çok alakalılar her halde servis ancak senede bir ürün tamir ediyor.

tekrarlıyorum sakın Triden almayın almak isteyenede engel olun ne olursa olsun kimseyede tavsiye etmeyin.

polat1645

Üye
merhaba arkiler ben trident s321 alcam da yani bana yardım edin:sn:
bir de bende e250 var satcam...:pro:bana trident s321 resimi koyarsanız sevinirim:oke:

trident s321 bence cook guzel valla ben alcam yaaa siz ne diyonuz...

bakın trident s321 tv li biliyonuz baaakkkk

themky

themky

Üye
peki hangisi daha kaliteli S193 mü S321 mi

BenQ-SIEMENS EF71 ile karşılaştırılabilir mi veya önerdiğiniz TAMAMEN DOKUNMATİK EKRAN olan telefon var mı (pahalı olmasın trident gibi oldun :D)

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
bnde almak ıstıyordumda wlan baglantı özellıgı yok

ibrhmclk

Üye
arkadaşlar trident s193 ile s321 aynı mı ? bide trident s193 almayı düşünüyorum s193ü olan varmı ?
nasıl ?

meraba trident s193e nasıl ve ne tür oyunlar yükleyebiliyoruz ?veyada oyun yükleniyor mu.?:)

secret_irem

secret_irem

Üye
arkadaşlar trident s193 ile s321 aynı mı ? bide trident s193 almayı düşünüyorum s193ü olan varmı ?
nasıl ?

meraba trident s193e nasıl ve ne tür oyunlar yükleyebiliyoruz ?veyada oyun yükleniyor mu.?:)

mrb ben s193 kullanıorum şimdilik memnunum.internette araştrdım herkz kötülüyo o ayrı tabi..oyun yükledim ben usb kabloyla zaten sitemizde de java dokunmatik oyunlar var.:)

konyarapp

Üye
Ya bende trident sl93 veya s321 almayı düşünüyorum yanlız alan arkadaşlar memnun mu ? Görüntü olarak iphonenin aynısı menüsü olarakta birbirine yakın fakat çabuk arza vermesi ve kolay sms yazamamak gibi problemler yaşanıyormuş.bu cihazları kullanan arkadaşlar bu konular hakkında yardımcı olabilirler mi şimdiden çok teşekkür ediyorum...

esperdo57

Üye
slm arkadaşlar bendede trident s321 var ama bende televizyon camerea açılmıyor ne yaptıysam göstermiyor açınca tonuyor telefon bir bilginiz varsa sölermisiniz please

Arkadaşlar birde oyun yada program varmı

Arkadaşlar birde oyun yada program varmı

junkys

junkys

Üye
selam arkadaşlar 3 gün önce Trident Q8 aldım fakat oyunları açınca oyunalrda değişik karakterler cıkıyor kare <<< // kare böle abuık subuk acsi karakterler cıkıyor new game deyınce oyunlar açılıyor bu konuda napmam lazım ve malum kulaklık takınca ses kısık gelıyor bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa paylaşırsa sevınırım ++ sanırım bu telefona java yüklemesi yapamıyuoruz dimi arkadaşlar

ibrhmclk

Üye
mrb ben s193 kullanıorum şimdilik memnunum.internette araştrdım herkz kötülüyo o ayrı tabi..oyun yükledim ben usb kabloyla zaten sitemizde de java dokunmatik oyunlar var.:)
saol fakat ben wett to f003 aldım oda aynı ama bu sitedeki oyular olmuyor :)

dmrtrn

Üye
arkadaşlar ben tridentin wt1 madelini aldım ama aldığımın ertesi günü geri vermek zorunda kaldım dokunmatiği bozuk çıktı yenisi gelecek dediler 2 hafta oldu bir ses yok gerçi alacağımada pişman oldum ama iş işten geçti
görüntü olarak çok güzel bir tel. gibi görünüyor insanı cezbediyor ama pek kullanışlı değil heralde gerçi kullanmak nasip olmadı ama bilmiyorum hayırlısı bakalım tel. gelmesini bekliyoruz. saygılar..............

askın50

Üye
arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen ben telefon alıcamda s193 mü alim s321 mi size göre hangisi iyi lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmmm???

Takipçi Satın Al

Üst Alt