n97 kırmış :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
sahte bu telefon böle batarya olurmu

DERBEDER-34-

Üye
banada çin malı gib geldi ana meni yazan yazı ve ikonlar sanki orjinal değil gibi.. bide nokia bu kadar kaitesiz tel yapmaz..

Emperian

Emperian

Üye
milli israf.. :nono:

Godfather

Godfather

Üye
nasıl kıymışşşşş :ehe :ehe

zezu_5

zezu_5

Üye
banada çin malı gib geldi ana meni yazan yazı ve ikonlar sanki orjinal değil gibi.. bide nokia bu kadar kaitesiz tel yapmaz..

Tamda Benim Değineceğim konuya Gelmişsin Arkadaşım...

Bu Arada Telefonu Bozulan Kişiye Sesleniorm.senin telefon bilginle benim telefon bilgimi karşılaştıralım bakalım olurmu??
Senin Telefonunun Ana Menüsündeki Simgeler Yazı Stilleri Hiçbiri Orjinal N97 İle Uyuşmamaktadır Sana N97'nin Orjinal Fotolarını Buraya Ekliim İstiosan Paran Var Ama Bilgin Yok Sen Benim Bulunduğum Yerde Kimseye Laf Edemezsin Ettirmem!Tanıyıp Tanımamam Önemli Deil Seni Laflarından Belli Kim Olduğun....!

Ben senin para verdiğin telefonu aklımı kullanarak fikrimi kullanarak kazandım ;) sen parana ben aklıma ok....

1. ve 2. fotoya dikkatli bakarsanız telefonun ana ekranı ingilizce menü deki simgelerin altında yazılar türkçe ve karakter bozuklukları var.

2. fotodaki simgelerin hiçbiri orjinal simge deil.telefonun sahibi arkadaşa sesleniorm ben böle yaptımda versiyon değiştirdimde şölede böle die sözler sarfetmeye kalkışma çünkü seni bu konuda telefon bilgisi konusunda dumur ederim.....

tartışmaya açıyorum bu konuyu hatta bu telefonu nokianın nokia club servislerine gönderelim bakalım söylenecek yanıt ne!

karşında çocuk yok.telefonu kötüleme amacın ne bilmiorm yada kendi reklamını mı yapıosn bilmiorm ama telefon bilgisi konusunda benimle aşık atma hele hele nokiaların Nseries'lerinde....

Telefonun Sahibi Olan Arkadaşı Destekleyen Moderatörüme Ve Site YÖneticilerine Sesleniorm Bilgisi Olmayan Bi İnsanı Nasıl Moderatör Yaparsınız Hiç Anlamış Deilim....

Her Daim Söylediklerimin Arkadasınadym...

Deejnas

Deejnas

Üye
Menusundeki yazilara bakin bi hey allahim yarrabbim ya sacmalamissiniz zaten kiytirik cakma n97 o ! Millet bide 300 tl masraf cikar yazmiş hey rabbim ya ! o dandik tel en fazla etse 300 tl eder be ! ....

otoritec

Üye
şaka gibi... dayanamadım yazıcam.... gönderilen fotolara göre telefonun sahte olduğu gece ile gündüz gibi ortada iken hala iddialar ve garip açıklamalar var... bu arada çinliler hakikaten taklit olayının cılkını çıkardılar birebir yazılım haricinde kopyasını yapıyorlar ve satıyorlar dünyaya kimse bişi diyemiyo nası iştir anlamıyorum...

zezu_5

zezu_5

Üye
çakma n97ler 150 tl beyler

DPool

DPool

Üye
guzelim telefon kirilirmi yaaa

uA.furkan

Üye
merhabalar sitenin sahibi aynı zamanda telefonun sahibiyim baktım ki konum açılmış geldim cevap vereyim adam akıllı konuşmayanlarıda susturayım gelmişken :)

diyen saf arkadaşım alamadıkları için mi :) güldürüyorsun sen beni senin cebindeki son parayla aldığın telefonu ben ilk çıktığı an getirttim sen hiç merak etme ;)

telefonu yaptırttım blogumda yaptırılmış halinin fotograflarını yarın eklerim telefon çalındığı durumda para etmemesi için orjinal bandrolü söktüm sahte bandrol taktım kan emiciler fırsatcılar sevinmesin diye anlatabilmişimdir umarım :)

orjinal bandrolüde taktımki artist artist konuşanları susturayım atıp tutan insanlara ilaveten yazıldı bu yazılar kimse yanlış anlamasın

telefon masrafı : 340 tl ;)
ben senin telefon bilginden şüphe ediyorum arkadaşım.göz var nizan var.şu telefonun çin malı veya çakma olduğunu çocuk bile anlar.burda kimseyi kandırmaya kalkma ayrıca paranla hava atmayı bırak gerçekten olan var olmayan var bendede N97 var ayrıca paradada yarışırım senle istersen sorun değil.ama burda böle yok paranla yok çakma telefonunla gelip hava atamazsın.sen öle bi inanmışsınki kendi telefonunun orjinal olduğuna gözün hiçbişeyi görmüyor.bi kere menüdeki yazılar bile kaymış sence nokia böle uyduruk böle saçma sapan bi menü yaparmı.sana göre yapar çünkü sen inanırsın böle bişeye.daha fazla uzatmaya gerek yok bu konuyu kime sorarsan sor bu telefona orjinal dicek adam bulamazsın.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
çin malı telefon gayet normal bir durum :)

Crica31

Üye
Bataryasından bile anlaşılıyor sahte olduğu

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
tabi anlaşılır :naughty:

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
bu telefon fake

WanteD_232

WanteD_232

Üye
çan çin telefon ya sallayış olmasın lütfen, taş gibi saglam

Braveheart™

Braveheart™

Üye
Çin Malı doğal olarak bozulmuş :D

--cengave--

Üye
arkadaşlar ben n97 format attım facebooka girmiyor şu uyarıyı veriyor komut
dosyası uyarısı: error occurred status:undefined ne yapmam lazım

neoorog

neoorog

Üye
ov vv Dokunmatiği Kopramış Arkadaş en az 300 tl lik masrafı olmuş
100 lira etmez hocam bu telefon sen 300 lük masraf dedin. :D

Atın çöpe gitsin.

Yaptırsan bile yarın yine arıza yapacak en sonunda vuracan duvara kırılacak. :islik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt