banada çin malı gib geldi ana meni yazan yazı ve ikonlar sanki orjinal değil gibi.. bide nokia bu kadar kaitesiz tel yapmaz..
ben senin telefon bilginden şüphe ediyorum arkadaşım.göz var nizan var.şu telefonun çin malı veya çakma olduğunu çocuk bile anlar.burda kimseyi kandırmaya kalkma ayrıca paranla hava atmayı bırak gerçekten olan var olmayan var bendede N97 var ayrıca paradada yarışırım senle istersen sorun değil.ama burda böle yok paranla yok çakma telefonunla gelip hava atamazsın.sen öle bi inanmışsınki kendi telefonunun orjinal olduğuna gözün hiçbişeyi görmüyor.bi kere menüdeki yazılar bile kaymış sence nokia böle uyduruk böle saçma sapan bi menü yaparmı.sana göre yapar çünkü sen inanırsın böle bişeye.daha fazla uzatmaya gerek yok bu konuyu kime sorarsan sor bu telefona orjinal dicek adam bulamazsın.merhabalar sitenin sahibi aynı zamanda telefonun sahibiyim baktım ki konum açılmış geldim cevap vereyim adam akıllı konuşmayanlarıda susturayım gelmişken![]()
diyen saf arkadaşım alamadıkları için migüldürüyorsun sen beni senin cebindeki son parayla aldığın telefonu ben ilk çıktığı an getirttim sen hiç merak etme
![]()
telefonu yaptırttım blogumda yaptırılmış halinin fotograflarını yarın eklerim telefon çalındığı durumda para etmemesi için orjinal bandrolü söktüm sahte bandrol taktım kan emiciler fırsatcılar sevinmesin diye anlatabilmişimdir umarım![]()
orjinal bandrolüde taktımki artist artist konuşanları susturayım atıp tutan insanlara ilaveten yazıldı bu yazılar kimse yanlış anlamasın
telefon masrafı : 340 tl![]()
100 lira etmez hocam bu telefon sen 300 lük masraf dedin.ov vv Dokunmatiği Kopramış Arkadaş en az 300 tl lik masrafı olmuş