SAMSUNG M7603 Beat DJ İÇİN TEMA LAZIM VEYA WARMI??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baotian_658

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG M7603 Beat DJ İÇİN TEMA LAZIM VEYA WARMI??
SAMSUNG M7603 Beat DJ tel aldım..telefonuma tema yüklemek istiyorum ama hiç biyerde bulamadım =(( yardımcı olursanız sevinirim..şimdiden herkeze tşkürler..

guven1263

Üye
bende aldım pişman oldum bile görüntüsü çok güzel ama hiç bi yerde bişeyi bulunmuyor oyun kurmak istiyorum bulamıyorum bende

--------------- Ekleme ---------------

SAMSUNG M7603 Beat DJ tel aldım..telefonuma tema yüklemek istiyorum ama hiç biyerde bulamadım =(( yardımcı olursanız sevinirim..şimdiden herkeze tşkürler..
bende aldım pişman oldum bile görüntüsü çok güzel ama hiç bi yerde bişeyi bulunmuyor oyun kurmak istiyorum bulamıyorum bende

muratcan81

Üye
arkadaşlar cepten e girin orda oyunlar var ama iyi bişeyler beklemeyin kıytırık oyunlar işte. Sevgili samsung m7603 beat dj kullanıcıları telefonumu çok seviyorum ama birşeyler yapalım. Msn bile yükleyemedim. E buddyde hata veriyor yardım edin. Konu filan açın Allah rızası için.

guven1263

Üye
SAMSUNG M7603 Beat DJ için voyun tema istiyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden

xc2000

Üye
Ben de dün aldım. 240x400 java oyun ve programları jar.dan jad.a çevirici programlarla çevirip çıkan 1 kblik jad. dosyalarla beraber pc studio ile telefona at. Diğer dosyalar klasörüne git ve orada attığın her jad. dosyasının üstüne git ve yükle.

ayse sena

Üye
buyrun oyun hem jar hem jad formatında...

1RequeS1

Üye
bu oyunlar ücretsizmi

ayse sena

Üye
ewet ücretsiz bn cnm sıkıldığında atıyorum valla :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...