Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

arslansem

arslansem

Üye
Kim var kim yok bakalım :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bi sen. bi ben

arslansem

arslansem

Üye
Vur kadehi ustam bu gecede sarhoşuz :bira:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
İKİ SATIRLIK ADAMLARI MUSALLAT ETTİK ÖMRÜMÜZE semih tam üstüne verdin şarkıyı. ama dibe vurmadık! vurmayacamda. çok şey değişecek. tarihi geçin kayıtlara.

arslansem

arslansem

Üye
Yürü be :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bazen dostum sandıkların arkandan vurur semih sende oldumu? ağzından laf alır, bunu sana kullanırlar. hiç beklemediğin biri yapar bunu. şaşırırsın

arslansem

arslansem

Üye
Tam adamını buldun.Sırtım bıçak darbeleriyle kan kırmızısı arkadaşım..;)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
kardeş napacaz bu kişiliksizleri?

arslansem

arslansem

Üye
Allah'a havale..İyi niyet her zaman suistimal edilir..Kural budur arkadaşım..Ama ben Allah ın adaletine olan güvenimi hiç sarsmadım..Hesaplaşma günüme bıraktım hepsini,herkesi...

jackalx_06

jackalx_06

Üye
bende geldim kardeşlerim.:)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
muhakkak adalet yerini bulacak. ama eğer benim canımı yakanın canı yanmazsa benim yine canım yanar. çok doğru söylüyosun iyi niyet hep suistimal edilir. ama insanın bazen zoruna gidiyor be... olmadık şeyler için kalp kırıyolar, insan satıyolar....

arslansem

arslansem

Üye
muhakkak adalet yerini bulacak. ama eğer benim canımı yakanın canı yanmazsa benim yine canım yanar. çok doğru söylüyosun iyi niyet hep suistimal edilir. ama insanın bazen zoruna gidiyor be... olmadık şeyler için kalp kırıyolar, insan satıyolar....
'...Allah sabredenlerle beraberdir...' :oke:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
eğer sen elini kolunu sallarsan ve allaha emanet edersen olmaz kardeş. Eğer sana bi haksızlık yapılmışsa, bunu ortaya çıkarmaya uğraşmalısın. allah sana o yolda yardım eder. ama hiç bişey yapmazsan kaybedersin, bi söz vardı şimdi aklımda yok, zalime boyun eğen...... gibi bişeydi

arslansem

arslansem

Üye
Yumuşak Başlı İsem Sanma Uysal Koyunum
Kesilir Belki Fakat Çekmeye Gelmez Boynum
:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Selamünaleyküm..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Merhabalar arkadaşlar.

Bu arada yukarıdaki muhabbete bir ek yapayım:

Hakkını aramayan, hakkıyla birlikte şerefini de kaybeder.
Hz. Ali.

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Berbat bir gece.. :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hayır ola?

Üst Alt