Maxicep olarak sertifika işleminizi yapıyoruz (+sertifika işlemi "cepte" sadece 2 saniyede)

Sponsorlu Bağlantılar

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
aslında sertifika alınca hacke gerek olmuyor..bunu kaç defa söyledim ama arkadşalar hala hack diyip duruyor..hack de zaten sertifikasız programları kurduruyor sertifika alınca hackin bir anlamı kalmıyor ki..

Nadir dostum ha,ck bambaşka bir olay, tek tek sertifika yapmana gerek kalmıyor, ayrıca ha.ck sadece uygulama yüklemek anlamına gelmiyor, sistem dosyalarına ulaşıyorsun ve her programa sadece sertifika yeterli olmuyor , örn. Ttpod

Bu arada Recep kutlarım , bunu ben de yapmayı çok planladım ama zaman ayıramadım. Tebrik ediyorum

nippo

Üye
bende pm attım , dört gözle bekliyorum çok teşekkürler

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Işlemlerinizi konudaki listeden takip edebilirsiniz. Nickinizin rengine bakarak isleminizin durumunu takip edebilirsiniz.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
zgrzncn5 sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indirebilirsin. 3 sene boyunca kullanabilirsiniz.

Ekli dosyalar

zgrzncn5

zgrzncn5

Üye
çok teşekkür ederim yanlız bu sertifikayı neyiniçine atıcam

--------------- Ekleme ---------------

cexen sen biliomsun knk?

arkadaşlar bilen varsa lütfen cevaplasın?...

arkadaşlar bilen varsa söylesin lütfne bu sertifikayı nasıl kullanıcaz ltfen söleyin

zgrzncn5 sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indirebilirsin. 3 sene boyunca kullanabilirsiniz.

gerçekten çok teşekkür ederim...ama nasıl kullanacağımızı da yazarsan sevinirim...

tamam halletim kardşeim çokçok teşekkür ederim...:ehe

abirkan

abirkan

Üye
hocam bende yeni oldugum icin PM atamıyormusum ya nasıl yapacaaz ?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
(cawsas.22 - hüdaverdipırtık - karyolla1 - qan - ugur694) üyelerin sertifikaları onaylanmıştır. Kendi isminizin dosyasını indirerek sertifikanızı 3 yıl boyunca kullanabilirsiniz.

Ekli dosyalar

hüdaverdipırtık

hüdaverdipırtık

Üye
teşekürler aldım sertifikayı birde nasıl kuracamızı anlatırsan

abirkan

abirkan

Üye
Evet bende bekliyorum suan sertifikayı 4 gözle, sertifikayı aldıktan sonra programlari nasıl serfitikalandiracağim bilmiyorum.

Recep kardeşim bizi aydınlatırsan bu konuda seviniriz veya bir link varsa verebilir misin?

teşekkürler
.

yobasis

Üye
çok güzel bi çalışma

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bosnakselo setifikan onaylanmıştır. ekten indirerek 3 yıl boyunca kullanabilirsin.

Ekli dosyalar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aşağıda ismi geçen üyelerin sertifikaları onaylandı. Üç yıl boyunca kullanabilirsiniz.

Ekli dosyalar

abirkan

abirkan

Üye
tesekkurler kardes

amw

Üye
352764012866526

suat60

Üye
teşekkürler

luddite

luddite

Üye
Çok teşekkürler. Bu konu benim için nimet oldu resmen.

muhittin1080

Üye
çok teşekürler her şey için.

krizantem777

Üye
Arkadaşım, çok teşekkür ediyorum...
Mesajlarada usanmadan cevap yazıp ilgilendiğin için...
Memleketten selamlar....

muhittin1080

Üye
Recep kardeş mükemmel bir iş yapmışsın hemde kısa sürede çok teşekkürler ... 2-3 haftadır uğraşıyorum 6220 c sertifika hatası çzüldü emeklerine sağlık tam isabet saygılarımla......

Üst Alt