vodafone modem almayın

Sponsorlu Bağlantılar

acarbay

acarbay

Üye
    Konu Sahibi
vodafone modem almayın
arkadaşlar ben vodafone mobil modem aldım... şimdi çok pişmanım.kullandığım miktar düzgün gösterilmiyor.ve devamlı takılıyor. şu an kotayı aştım. nerden öğreneceğimide bilmiyorum.sakın olaki hataya düşüp almayasınız......

• Beğen
Tepkiler: jejep, M3L!H, avrillavigne ve 2 diğerleri

EroL

EroL

Emekli Yönetici
nası göstermiyor orda hem 3g hemde 2g(edge) kullanımı gösteriliyor kardeş. senin kllanımın 2 sinin toplamı oluyor. bağlantının koptuğu doğru, ama bağlntı kopmaları vodafonenin selden etkilenmesi olabilir. buna zaman karar verecek.

onatcan95

onatcan95

Üye
turkcell modem sorun çıkarmıyor. Ama heryerde çekmiyor 3G olarak.

sarıoklar

Üye
valla aldım gayette memnunum kotayıda gösteriyor programda hemde sms ile öğreniyorum.hızı da süper.daha ne olsun.

acarbay

acarbay

Üye
    Konu Sahibi
valla kotayı veren gösterge olmadık bi zamanda sıfırlanıyo ne girdiğinizi bilmiosunuz... bide smsle nası öğreniliyo bi yazar mısın? çünkü ben sms atınca 0kb kullandnz yazıyo...

volki_can

Üye
kardes ole hemen karalamayın yaw bende kullanıyorum hic bir sorunu yok hatta turkcellden daha hızlı dıye bılırımde abartısız vınnlada deneddım daha serı vodafone

sarıoklar

Üye
Faturalı Mobil İnternet Paketleri için kota sorgulama
Günlük Limitsiz paket için-SORGU GUN yaz 3636'ya gönder(ücretsiz)
Aylık 250 MB paket için-SORGU 250MB yaz 3636'ya gönder(ücretsiz)
Aylık 1 GB paket için-SORGU 1GB yaz 3636'ya gönder(ücretsiz)
Aylık 5 GB paket için-SORGU 5GB yaz 3636'ya gönder(ücretsiz)
Standart Tarife paket için-SORGU STD yaz 3636'ya gönder(ücretsiz)

KONTÖRLÜ Mobil İnternet Paketleri için kota sorgulama
Günlük Limitsiz paket için-SOR GUN yaz 3636'ya gönder(ücretsiz)
Aylık 250 MB paket için-SOR 250MB yaz 3636'ya gönder(ücretsiz)
Aylık 1 GB paket için-SOR 1GB yaz 3636'ya gönder(ücretsiz)
Standart Tarife paket için-SOR STD yaz 3636'ya gönder(ücretsiz)

vodafone ön ödemeli mobil kampanyasına katılıp 1g ücretsiz internet kullananların sorgulaması

DATA BAKIYE yaz 4646'ya gönder.

maxitr

maxitr

Üye
bilgi için tesekkurler de senin modemde bi sorun olmasın!!!!!

acarbay

acarbay

Üye
    Konu Sahibi
Faturalı Mobil İnternet Paketleri için kota sorgulama
Günlük Limitsiz paket için-SORGU GUN yaz 3636'ya gönder(ücretsiz)
Aylık 250 MB paket için-SORGU 250MB yaz 3636'ya gönder(ücretsiz)
Aylık 1 GB paket için-SORGU 1GB yaz 3636'ya gönder(ücretsiz)
Aylık 5 GB paket için-SORGU 5GB yaz 3636'ya gönder(ücretsiz)
Standart Tarife paket için-SORGU STD yaz 3636'ya gönder(ücretsiz)

KONTÖRLÜ Mobil İnternet Paketleri için kota sorgulama
Günlük Limitsiz paket için-SOR GUN yaz 3636'ya gönder(ücretsiz)
Aylık 250 MB paket için-SOR 250MB yaz 3636'ya gönder(ücretsiz)
Aylık 1 GB paket için-SOR 1GB yaz 3636'ya gönder(ücretsiz)
Standart Tarife paket için-SOR STD yaz 3636'ya gönder(ücretsiz)

vodafone ön ödemeli mobil kampanyasına katılıp 1g ücretsiz internet kullananların sorgulaması

DATA BAKIYE yaz 4646'ya gönder.
deniyorumda 0 mb kullanıldı yazıyo. 100tl fatura ödedim...

xuzunx

Üye
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var wodofon modem aldım normal bilgisayarda gayet güzel birşekilde çalışıyor fakat leptop a taktığımda kuruluma geçiyo wodofon baülantı ve sms ikonları beliriyo kurulum bitmek üzereyken hemsimgeler kayboluyor hemde kurulum kendiliğinden iptal oluyor nolur yardımlarınızı esirgemeyin şimdiden teşekürler

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var wodofon modem aldım normal bilgisayarda gayet güzel birşekilde çalışıyor fakat leptop a taktığımda kuruluma geçiyo wodofon baülantı ve sms ikonları beliriyo kurulum bitmek üzereyken hemsimgeler kayboluyor hemde kurulum kendiliğinden iptal oluyor nolur yardımlarınızı esirgemeyin şimdiden teşekürler

Laptopunda sorun var,ya antivirüs programın kurulumu engelliyor yada virüs var.Şimdiye kadar herhangi bir sorun olmadı sadece bu 2 sorundan dolayı kurulamayan bilgisayar oldu bence format at ondan sonra sorun felan kalmaz

abdaladam

Üye
Ben de aldım göstergesinin bir günü öbür gününü tutmuyor, müşteri hizmetlerini aradım iade karşılığı 450 tl. ödemem gerekiyormuş resmen dolandırıcılık bu.

saklap

Üye
ttnetten vodafone a geçtim.tek sebeb 1000 tl hediye çekiydi.

e haliyle internetinde hızlı olmasını bekledim ama sonuç hüsran.

antalya çallıda oturuyorum ve internet sık sık 2g ye düşüyor.

gördüğüm en yüksek hız 1.1 mps.bu 1.1 mps hızıda güncelleme yaparken gördüm.ttnet in 8mps kampanyasındayken 3-4 mps hızlarla bağlanırdım

3g de türkcell normal internette ttnet 4over!!!

fiore

Üye
arkadaşlar benim yorumumda kalite konusunda olucak.çok hassas kullanmama rağmen modemım kırıldı.ve ıçınde cok ufak bışeyin değişmesi gerekiyormuş bunu bana aldıgım yer soyledı.ancak servıs yapmadı.vodafoneda kullanıcı hatası dedı.200 mılyon verıp yenısı almak zorundaymışım.henuz aldıgım halde.bu nasıl ıstır anlamadım gıttı.bence gozunuz gıbı bakın.bana yardım etmek ısteyen olursa lutfen paylaşsın. ..teşekkurlerr

acarbay

acarbay

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim yorumumda kalite konusunda olucak.çok hassas kullanmama rağmen modemım kırıldı.ve ıçınde cok ufak bışeyin değişmesi gerekiyormuş bunu bana aldıgım yer soyledı.ancak servıs yapmadı.vodafoneda kullanıcı hatası dedı.200 mılyon verıp yenısı almak zorundaymışım.henuz aldıgım halde.bu nasıl ıstır anlamadım gıttı.bence gozunuz gıbı bakın.bana yardım etmek ısteyen olursa lutfen paylaşsın. ..teşekkurlerr

evet benimkide kırıldı...ben bantladım idareten kullanıyorum. ama eğer seninki bozulursa vodafonenin yeni çıkardığı mobil istasyonu almanı öneririm...

McSeMuM

Üye
S.a HERKESE DEGERLİ ARKADASLARIM SİTENİZE YENİ UYE OLDUM BENDE GECENLERDE 18 AYLIK VODAFONE MOBIL MODEM ALDIM BOSUNA DEMEYIN KOTAMI ÖGRENEMIYORUM DİYE VODAFONE MOBIL MODEMIN KOTA ÖGRENMEK ŞÖYLE ARKADASLAR BAGLAN SECENEGINI EKRANI KAPLA SECENEGINI TIKLATIN ZATEN BAGLANTI KES FELAN DER INT NAPTIN NELERE GIRDIN ADIM ADIM GÖSTERIYOR Kİ ADIM ADIM YÜKLENIYOR ARKADASIM İNS YARDIMCI OLURUM SİZLERE ALLAHA EMANETSINIZ YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU Bana:)=))

--------------- Ekleme ---------------

Bazı arkadaslarımız almayın felan diyorda yanılıyorsun arkadasım ki faturanın cok gelme nedenını bende çözemedım devlet nerden yolcagını bilmiyor bızım gıbı garıbanları hadı hayırlısı bakalım 3 ay hedıyelık nasıl olucak görucez suanda net gırdıgım byte 4,47 mb yazıyor suanda hadı hayırlısı vergıler dahil 50 tl dedıler inş öyledır saygılar

acarbay

acarbay

Üye
    Konu Sahibi
S.a HERKESE DEGERLİ ARKADASLARIM SİTENİZE YENİ UYE OLDUM BENDE GECENLERDE 18 AYLIK VODAFONE MOBIL MODEM ALDIM BOSUNA DEMEYIN KOTAMI ÖGRENEMIYORUM DİYE VODAFONE MOBIL MODEMIN KOTA ÖGRENMEK ŞÖYLE ARKADASLAR BAGLAN SECENEGINI EKRANI KAPLA SECENEGINI TIKLATIN ZATEN BAGLANTI KES FELAN DER INT NAPTIN NELERE GIRDIN ADIM ADIM GÖSTERIYOR Kİ ADIM ADIM YÜKLENIYOR ARKADASIM İNS YARDIMCI OLURUM SİZLERE ALLAHA EMANETSINIZ YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU Bana:)=))

Bazı arkadaslarımız almayın felan diyorda yanılıyorsun arkadasım ki faturanın cok gelme nedenını bende çözemedım devlet nerden yolcagını bilmiyor bızım gıbı garıbanları hadı hayırlısı bakalım 3 ay hedıyelık nasıl olucak görucez suanda net gırdıgım byte 4,47 mb yazıyor suanda hadı hayırlısı vergıler dahil 50 tl dedıler inş öyledır saygılar
abicim sen yeni almışsın ben 5 aydır kullanıyorum benden iyi mi bilecen... 4.47 yazmaya devam etsin orada, faturan gelince görürüm seni :D

avrillavigne

Üye

Bende fatura sorunu yok ama modemin simini tlfona takıpta oyun yüklediğinizde çok para geliyor.Tavsiye etmem sakın denemeyin...

Benimkide kırıldı ama neyseki takıldı. (ayrıca şikayetçiyim 2 kez servise gitti bıktım usandım valla) Servis tamir edemedi mi bence yenisini bedava tıpış tıpış vermeliler. Vermiyolarsa bence tüketici haklarına başvur ya da yenisini alma... WINN al daha iyi olabilir. ( ben 5 aydır kullanıyorum.)

mgilik

mgilik

Üye
Vodafone Mobil modem aldım, ve gayet memnunum, hız süper...
Gelelim Kotaya,
NetMeter_v114_beta programı 3G Mobil Modem kullananlara bire bir çözüm:)
Ayarlardan > Network interfaces to monitor >Dial-up İnterfaces Only (No Duplicates) seçeneğini seçerseniz sadece modem ile bağlantı miktarınızı ölmüş oluyorsunuz. Yani gerektiğinde "wifi" yada "lan" bağlanmak hesaplarınızı karıştırmaz...

arifkarakurt

Üye
vodem alırken dikkat etmek gerekir kullanacıgız yerede 3g olması ve şebekenin güçlü olması lazım yoksa verim alamazsınız 3g olmayan yerde edge hızında baglanıyorsunuz oda 2.0 hıza kadar ulaşıyor bilginize tarifeleri iyice anlamalısınız sonradan pişman olmayın ...

Takipçi Satın Al

Üst Alt