deniyorumda 0 mb kullanıldı yazıyo. 100tl fatura ödedim...Faturalı Mobil İnternet Paketleri için kota sorgulama
Günlük Limitsiz paket için-SORGU GUN yaz 3636'ya gönder(ücretsiz)
Aylık 250 MB paket için-SORGU 250MB yaz 3636'ya gönder(ücretsiz)
Aylık 1 GB paket için-SORGU 1GB yaz 3636'ya gönder(ücretsiz)
Aylık 5 GB paket için-SORGU 5GB yaz 3636'ya gönder(ücretsiz)
Standart Tarife paket için-SORGU STD yaz 3636'ya gönder(ücretsiz)
KONTÖRLÜ Mobil İnternet Paketleri için kota sorgulama
Günlük Limitsiz paket için-SOR GUN yaz 3636'ya gönder(ücretsiz)
Aylık 250 MB paket için-SOR 250MB yaz 3636'ya gönder(ücretsiz)
Aylık 1 GB paket için-SOR 1GB yaz 3636'ya gönder(ücretsiz)
Standart Tarife paket için-SOR STD yaz 3636'ya gönder(ücretsiz)
vodafone ön ödemeli mobil kampanyasına katılıp 1g ücretsiz internet kullananların sorgulaması
DATA BAKIYE yaz 4646'ya gönder.
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var wodofon modem aldım normal bilgisayarda gayet güzel birşekilde çalışıyor fakat leptop a taktığımda kuruluma geçiyo wodofon baülantı ve sms ikonları beliriyo kurulum bitmek üzereyken hemsimgeler kayboluyor hemde kurulum kendiliğinden iptal oluyor nolur yardımlarınızı esirgemeyin şimdiden teşekürler
arkadaşlar benim yorumumda kalite konusunda olucak.çok hassas kullanmama rağmen modemım kırıldı.ve ıçınde cok ufak bışeyin değişmesi gerekiyormuş bunu bana aldıgım yer soyledı.ancak servıs yapmadı.vodafoneda kullanıcı hatası dedı.200 mılyon verıp yenısı almak zorundaymışım.henuz aldıgım halde.bu nasıl ıstır anlamadım gıttı.bence gozunuz gıbı bakın.bana yardım etmek ısteyen olursa lutfen paylaşsın. ..teşekkurlerr
=))abicim sen yeni almışsın ben 5 aydır kullanıyorum benden iyi mi bilecen... 4.47 yazmaya devam etsin orada, faturan gelince görürüm seniS.a HERKESE DEGERLİ ARKADASLARIM SİTENİZE YENİ UYE OLDUM BENDE GECENLERDE 18 AYLIK VODAFONE MOBIL MODEM ALDIM BOSUNA DEMEYIN KOTAMI ÖGRENEMIYORUM DİYE VODAFONE MOBIL MODEMIN KOTA ÖGRENMEK ŞÖYLE ARKADASLAR BAGLAN SECENEGINI EKRANI KAPLA SECENEGINI TIKLATIN ZATEN BAGLANTI KES FELAN DER INT NAPTIN NELERE GIRDIN ADIM ADIM GÖSTERIYOR Kİ ADIM ADIM YÜKLENIYOR ARKADASIM İNS YARDIMCI OLURUM SİZLERE ALLAHA EMANETSINIZ YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU Bana=))
--------------- Ekleme ---------------
Bazı arkadaslarımız almayın felan diyorda yanılıyorsun arkadasım ki faturanın cok gelme nedenını bende çözemedım devlet nerden yolcagını bilmiyor bızım gıbı garıbanları hadı hayırlısı bakalım 3 ay hedıyelık nasıl olucak görucez suanda net gırdıgım byte 4,47 mb yazıyor suanda hadı hayırlısı vergıler dahil 50 tl dedıler inş öyledır saygılar

=))