N96 yardım ne alsam acaba

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kemal21

kemal21

Üye
    Konu Sahibi
N96 yardım ne alsam acaba
BEYLER n73 ümü sattım yeni bir telefon almak istiyorum ve n96 ilk tercihim
Acaba telefonun ram i işletim sistemi gibi konularda yardımcı olabilirmisiniz
Ayrıca birde telefonu kullanmış kişiler telefonda ortaya çıkabilecek sorunları yazabilir mi
bir de başka bir telefon tavsiye edilirse onuda alabilirim
son olarak n96 içn oyun ve program bulmak sıkıntı yaratıyorsa lütfen bu konudada görüşlerinizi ekleyin

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Dostum n86 al bence kamera 8mp süper bayagıda hızlı telefon oyun tema program fılanda sıkıntı yok arkadas kullanıyo çok memnun

converter2

converter2

Üye
kardeş ben n96 kullanıyorum işlemci biraz yavaş geri özellikleri süper 86 nın kamera ve işlemcisi daha iyi bide oyun programda sıkıntı yaşamıyorum opdadan sertifika aldım.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
5800 ya da N97 al derim ikisininde işlemcisi çok hızlı..

badur67

Üye
Ben yaklaşık bir ay önce aldım.daha önce n95 im vardı.bence 16 gb olmasının dışın da nokia n95 in yanına bile yaklaşamıyor.ben memnun deilim açıkcası.lens kapagının olmaması çok kötü....

kemal21

kemal21

Üye
    Konu Sahibi
Dostum n86 al bence kamera 8mp süper bayagıda hızlı telefon oyun tema program fılanda sıkıntı yok arkadas kullanıyo çok memnun
kardeş ben n96 kullanıyorum işlemci biraz yavaş geri özellikleri süper 86 nın kamera ve işlemcisi daha iyi bide oyun programda sıkıntı yaşamıyorum opdadan sertifika aldım.
5800 ya da N97 al derim ikisininde işlemcisi çok hızlı..
Ben yaklaşık bir ay önce aldım.daha önce n95 im vardı.bence 16 gb olmasının dışın da nokia n95 in yanına bile yaklaşamıyor.ben memnun deilim açıkcası.lens kapagının olmaması çok kötü....
teşekkürler arkadaşlar birde n79 varmış o nasıl acaba ayrıca n97 5800 gibi telefonlar güzel ama dokunmatik telefon almak istemiyorum

n96 nında işlemcisi çift işlemci degilmi 264x2 seklinde

kemal21

kemal21

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yavaş oluyorki

elano68

Üye

n96nın işlemci tek ve 3d hızlandırıcı yq kasıntı bir tel

--------------- Ekleme ---------------

buda karşılastırma detaylı

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
wifi istemiyorsan 5230 xpressmusic al 400tl

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
NOKIA 5730 XpressMusic şiddetle tavsiye edilir :oke:

elano68

Üye
iyi donanın-mlı telefon arıyorsan ya n82 al yada n95 8gb.n95 8gb kullanıcısıyım ve şiddetle tvsye ederim cok hızlı bir telefon ve c,ft işlemcili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt