Çin Mallarında Java Desteği ve Oyun Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

ARAŞTIRMAYI BEĞENDİNİZ Mİ?

• EVET

Kullanılan: 170 81.7%
  • HAYIR

Kullanılan: 38 18.3%

• Kullanılan toplam oy
    208
mobiltrend

mobiltrend

Üye
lütfen e71 için oyun bulun adresini bana yazın

Odysseus

Odysseus

Üye
Trident E71'den bahsediyorsanız java olmadığı için oyun yükleyemezsiniz.

efes94

Üye
evet arkadaşlar çin malı telefonların büyük kısmında mtk chipset bulunur peki nedir bu?
mtk=media tek diye bir firimanın alt kuruluşudur. telefonların java desteği şimdilik yok(java işletim sistemi yüklenmesi dışında)

aslında bazı arkdaşlar çin malı telefonlarda oyun oynanmayıp program yüklenmeyeceğini söylüyor

oyun ve programlar genelde java destekli olduğu için mantıken java olmayan telefonda bunlar olmaz ancak burda
altını çizdiğim şey genelde yani aslında java destekli olmayan oyun ve programlarda var telefonlarımızın işletim sistemi linux bu işletim sistemine uygun uygulamalar geliştirilirse oyun ve program kullanıla bilir
size düşen yazının başında verdiğim mtk (media tek )i ara sıra araştırıp yazılımın gelştirilip geliştirilmediğine bakmak elbet çin malı telefon kullanan bi yazılımcı java programları ve oyunları linux ta çalışacak hale sokabilen bir converter yapacaktır merak etmeyin çok beklemezsiniz...

mR pYRz

mR pYRz

Üye
ne zaman a kadar bekliecez peki çatlıcam oyun istiorum ben yaa..

--------------- Ekleme ---------------

birisi bana acil cevap versin ne olur...

ercan48

ercan48

Üye
yok arkadaşlar oyun ve prog.saygılar

Odysseus

Odysseus

Üye
Çin Malı 5800 mı ?..

LEWQ37

LEWQ37

Üye
zaten oyun yüklüycekseniz direk usb den olmuyo telefoncuların kulandığı box lar var onlardan lazım

askimsin2006

Üye
bende de aveN520 dokunmatik garantili cep var amma ney yapsam oyun yükleyemedim yardım ederseniz sevinirim ...
yada ave n520 cep telefon üreten firmaların fabrikanın web adresi varsa elinizde sevinirim yayınlarsanız

--------------- Ekleme ---------------

zaten oyun yüklüycekseniz direk usb den olmuyo telefoncuların kulandığı box lar var onlardan lazım
:ah:ağlarım:nasıl yapcaz bu box yoksa bizde??? başkayolu yokmu ??

askimsin2006

Üye
ave n520 için ayar kodu lazım menüye ayar yapmak için ve ayrıca java diye bir bölüm yıok menüğde amma üretici firma java desteği var diyor javayı nasıl yükleyecemUSB kablosu ile telefona ...bu konu hakkında yardım ederseniz sevinirim..
sağlıcakla kalın

Headbang95

Üye
Arkadaşlar bnde Trident E711 var java desteğide var aynı modelden bir arkadaşta aldı oyun indirdik hafıza kartlarımız bile aynı 512 Mb o oyunlar arkadaşta çalışıyor ama bnde açılıyor fakat sonradan donuyor hani hafıza kartından kasıo fln die 512 mb micro sd aldım ark ın kide 512 yine donup kalıo x( lütfen birisi yardım etsin

geceisigi01

Üye
slm herkese ben dual ınfınıty DS880 kullanıyorum ona gore ne bı tema ne de bı oyun bulabıldım lutfen bılen arkadaslar yardım edebılırler mı ???

greenshadow

Üye
meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bendede bir çin malı telefon var markası (kingson E88TV) ben bu alete ne oyun nede tema yükleyemiyorum varsada ben bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim tema ve oyun nasıl yükleniyor bu telefona bana detaylı olarak anlatmanızı istiyorum şimdiden ilginize tşkr

kanuni262

Üye
Arkadaşlar Bi Şu Adrese bakın

Reklam Yapmıyorum :d: Anlamadımda .Belki bi anlayanı bulunur

guymak

Üye
ssss

kefiy

Üye
teşekkür ederim ellerine sğlık hadi durma kutla bu zafer senindir sarkısını söylemek geldi içimden

toyotavits

Üye
ya bu çin telefonlar hemen bozuluyor

mahmutsen

Üye
concord e98 oyun yükleme yi bilen varmı

eren3510

Üye
buldummmmmmmmmmm zor bulunan linux işletim sistemi oyunlarını buldummmm
bi tşk yi hak ettik heralde

yunusss_er

Üye
yaw hacı bnm telefon dst 800 ne adsem oyun yükleyemdim java programı ile halledebilirmiyiz??????
:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt