QuickOffice for iPhone / iPhone 3g / iPhone için Office (Word, Excel...)

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
QuickOffice for iPhone / iPhone 3g / iPhone için Office (Word, Excel...)
iPhone üzerinde, bilinen tüm office (Office Word, Office Excel) dosyalarınızı açabilir, oluşturabilir ve düzenleyebilirsiniz. Şu anki ilk sürümde, powerpoint e destek verilmiyor ancak bir sonraki sürümde destek verileceği, bilgiler arasında ..

Ekran görüntüleri:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: cihanluigi, yahya6688, anadoluateşi ve 21 diğerleri

66Muhtar66

Üye
SLM, Negative.

Quick office`i indirdim yukledim ama Itunes red ediyor, cunku programi kontrol edemiyor. Caresi varmi bunun?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
SLM, Negative.

Quick office`i indirdim yukledim ama Itunes red ediyor, cunku programi kontrol edemiyor. Caresi varmi bunun?
cydia yuklumu yukluyse insatallous indir sonra bu programi direk telefona indir kur telefondan indir

efesan42

Üye
cydia yuklumu yukluyse insatallous indir sonra bu programi direk telefona indir kur telefondan indir

Bu proğramı nasıl indireceğim usta ayardımcı olurmusun

time33

Üye
tesekkürler elinie saglik güzel oldu

volpan

volpan

Üye
elinie saglik güzel oldu

iyimser123

iyimser123

Üye
teşekkürler

enderceren

Üye
winowsa bağlantı yapıp bilgisayar üzerinden kurulum yapılamıyor mu bi kolaylık.Yukarıdaki söylediğinizden pek bişi çıkartamadım.Daha kolay yolu yok mu ilginize teşekkür ederim şimdidien

yabancii74

Üye
Mrb arkadaşlar!
şu cydıa dan ınstallous u nasıl yuklerim yardımcı olabilirmisiniz. Bi sürü şey indirdim cydiadan ama installous diye bişi bulamadım. Hagi dosya ya da hangi dizinde
yardım lütfen

BuRoCk41

BuRoCk41

Üye
teşekkürler

düzen

Üye
ya arkadaşlar bi sorum var bu uygulama ücretli mi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sağolasın Ozan..

atakax

atakax

Üye
ya arkadaşlar bi sorum var bu uygulama ücretli mi

kaptan burdan uygulama oyun indirebilmek için telefonun jailbreak li olması lazım ;) yani ücRetli olanlarıda ücretsiz indirebilirsin ;)

drbeyaz

Üye
arkadaşlar bu programı nasıl yüklerim bana anlatabilirmisiniz yükleyen varmı...
telden mi indireceğim yoksa bsayara yükleyip bi şekilde bağlantımı yapacam biraz detaylı bahsedeseniz sevinirim

cgr0101

Üye
admin ben yeni aldım bu cihazı bu quick office yi yükledim.iphone ada kurdum kurdukdan sonra hosta bağlanmıyor diyor internet olmadığından dolayı sanıyorum.ben bunun internetini bağlatırımda bu cihazın içine dosya nasıl atıcam .pdf veya word dosyası çok acill finaller başlıyacak :D sana zahmet bi yardımcı olsan

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar bu programı nasıl yüklerim bana anlatabilirmisiniz yükleyen varmı...
telden mi indireceğim yoksa bsayara yükleyip bi şekilde bağlantımı yapacam biraz detaylı bahsedeseniz sevinirim

admin ben yeni aldım bu cihazı bu quick office yi yükledim.iphone ada kurdum kurdukdan sonra hosta bağlanmıyor diyor internet olmadığından dolayı sanıyorum.ben bunun internetini bağlatırımda bu cihazın içine dosya nasıl atıcam .pdf veya word dosyası çok acill finaller başlıyacak :D sana zahmet bi yardımcı olsan
drbeyaz arkadaşım bilgisayarına itunes kuracaksın o telefonunu tanıyacak onunla kuracaksın..indirdiğin programın üzerine tıkla itunes seni programların olduğu bir sayfaya yönlendirir yukarda applications u aç aşağıda sağda sync e bas kuracak..
cgr0101 arkadaşım telefona belge atabilmen için internet olmalı..bu programı açınca wifi desktop connection var onu tıkla sana bir ip numarası verecek onu explorer a http//192.168.1.40:4242 gibi yaz tıkla başka bir sayfa açılacak ordan upload files a basıp istediğin belgeyi göndereceksin..

rockboycyprus

Üye
saol ellerine sağlık...

hamitkural

hamitkural

Üye
teşekkürler

hacıyusuf

Üye
teşekkürler....

ekokap1

Üye
pasa teşekkür etmişsinğiz iyi güzelde neye ettiniz kardeşim açıklayıcı bilgi verin

Takipçi Satın Al

Üst Alt