MaxiCHAT - Maxicep Üyeleri Artık Kendi Aralarında Site Üzerinden Konuşabiliyor ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burak9400

burak9400

Üye
vay anasını ben de şimdi farkettim bi baktım ana burda facebook cubugu var helal olsun valla akıl edip uygulayanlara ellerinize kollarınıza sağlık allah razı olsun bundan sonra bütün site arkadaş oldu desenize

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Kendi tarayıcısıyla giriyor ama dediğim gibi .. sayfayı çok uzun bir sürede yüklüyo ve çok pahalı oluyor ... 10 dakikada 3 tane konuya yorum yazamıyoruz ... lütfen kalıcı ve geçerli bir çözüm :) 1 hafta boyunca giremicek miyim yani ben :(

--------------- Ekleme ---------------

lütfen beni ciddiye alın ...

Sorun giderilmezse 5-6 gün maxicep e giremeyeceğim her hafta :(
Sorun en kısa zamanda çözülecek hala uğraşıyorum :)

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Birşey Soracagm Çok güzel Bir Eklenti Acaba Sizmi Yaptınız Yoksa Vbulletin.org danmı Aldınızmı Bunu Öğrenebilirmiyim Çok Hoş Olmuşta ?
vb.org ' da var ama aynısı değil.. EditLeme YapıLmıs ;)

yusufabii

yusufabii

Üye
Telefonumdan hiç bir şekilde maxicep e giremiyorum...Sayfa bulunamadı diyor...Neden olabilir..Buna bir çözüm bulursanız sevinirim.Telefonda sorun yok 3 arkadaşımın telefonuda girmiyor...Lütfen bir çözüm bulun :) saygılarımla

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Cep telefonundan girişler düzelene kadar, MaxiCHAT uygulaması geçici olarak devre dışı bırakılmıstır.
Çözüm bulununca tekrar burada belirteceğiz.
Duyuruları takip ediniz.

:locked:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
CHAT Özelliğimiz tekrar devrede .

Artık, mobil cihazlardan girişlerde herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.
Bildiğiniz gibi, özelliği geçici olarak durdurmamızın sebebi maxichat etkin iken, cep telefonlarından girişin mümkün olmadığıydı.

Yeni CHAT sisteminde, altta göreceğiniz gibi CHAT Odaları özelliği de mevcut, bu sayede bir grup olarak konusmalar yapabilirsiniz.

Ayrıca yeni chat çubugumuzun öne çıkan birkaç önemli özelligi;
- Daha hızlı oluşu ve konusmaların kaybının sıfır oluşu (siz temizlemedikçe)
- Chat Odaları Sistemi
- Avatar desteği ( Konustugunuz üyenin avatarı pencerede çok yakın zamanda ufak bir şekilde görünecek ve tıklayınca üyeni profiline gideceksiniz )
- Konuşmalarda zaman damgaları
- Odada konustugunuz herhagi bir üyenin adına tıklarsanız, onla da özel olarak konusabilme.

Ufak tefek sorunlar olabilir, geliştirmeler de olacaktır

Duyuruları takip edin ;)

Odysseus

Odysseus

Üye
Teşekkürler Ozan.

Sayfada zınk diye karşıma ne oluyor yahu dedim birden. Böyle hem daha kullanışlı, hem de daha stabil olmuş. Maxicep yenilenen özellikleriyle büyümeye devam ediyor.

Bizi izlemeye devam edin !..

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
CHAT Özelliğimiz tekrar devrede .

Artık, mobil cihazlardan girişlerde herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.
Bildiğiniz gibi, özelliği geçici olarak durdurmamızın sebebi maxichat etkin iken, cep telefonlarından girişin mümkün olmadığıydı.

Yeni CHAT sisteminde, altta göreceğiniz gibi CHAT Odaları özelliği de mevcut, bu sayede bir grup olarak konusmalar yapabilirsiniz.

Ayrıca yeni chat çubugumuzun öne çıkan birkaç önemli özelligi;
- Daha hızlı oluşu ve konusmaların kaybının sıfır oluşu (siz temizlemedikçe)
- Chat Odaları Sistemi
- Avatar desteği ( Konustugunuz üyenin avatarı pencerede çok yakın zamanda ufak bir şekilde görünecek ve tıklayınca üyeni profiline gideceksiniz )
- Konuşmalarda zaman damgaları
- Odada konustugunuz herhagi bir üyenin adına tıklarsanız, onla da özel olarak konusabilme.

Ufak tefek sorunlar olabilir, geliştirmeler de olacaktır

Duyuruları takip edin ;)
hepimize hayırlı uğurlu olsun.inşallah telefonlardan girişte sorun yaşamayız.teşekkürler maxicep.hep birlikte hep daha iyiye.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Çok güzel oldu..Eline sağlık Ozancım..:oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Teşekkürler... :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
hepimize hayırlı uğurlu olsun.inşallah telefonlardan girişte sorun yaşamayız.teşekkürler maxicep.hep birlikte hep daha iyiye.
Telefonlarda ve mobil cihazlarda sorun yaşamazsınız çünkü script yapısı kökten değişti + yapımcısından profesyonel destek alıyoruz

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hiçbir sorun yok opera mini destekliyor :oke: hızı da mükemmel . Teşekkür ederim :oke:

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
Teşekkürler çpk düşünceli bir ekibimiz var başka yerde olsa kimse uğraşmaz ceten giremeyen pcden girsin der...

jackalx_06

jackalx_06

Üye
bugün ilk devreye girip çıktığında çoğu harfi bozuk gösteriyordu,şimdi iyi ama her seferinde özellikle dikkat ettim

nasıl arkadaş eklerim değilde nasıl arkadal eklerim burası birtürlü düzelmedi yani Ş - l olarak gözüküyor.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
bugün ilk devreye girip çıktığında çoğu harfi bozuk gösteriyordu,şimdi iyi ama her seferinde özellikle dikkat ettim

nasıl arkadaş eklerim değilde nasıl arkadal eklerim burası birtürlü düzelmedi yani Ş - l olarak gözüküyor.

Ayrıntılar ayrıntılar ayrıntılar :kop:

Laz¥

Laz¥

Üye
Cepten de rahatlıkla giriliyor teşekkürler

CK1991

CK1991

Üye
yine mi devredışı

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
yine mi devredışı
Teknik olarak sunucuyu çok zorlama basladı nedenini anlamaya calisiyoruz ya çok konuşma var yada script yeterince veritabanı konusunda optimize degil. Düzenleyip yayına alacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt