Sorun en kısa zamanda çözülecek hala uğraşıyorumKendi tarayıcısıyla giriyor ama dediğim gibi .. sayfayı çok uzun bir sürede yüklüyo ve çok pahalı oluyor ... 10 dakikada 3 tane konuya yorum yazamıyoruz ... lütfen kalıcı ve geçerli bir çözüm1 hafta boyunca giremicek miyim yani ben
--------------- Ekleme ---------------
lütfen beni ciddiye alın ...
Sorun giderilmezse 5-6 gün maxicep e giremeyeceğim her hafta![]()

vb.org ' da var ama aynısı değil.. EditLeme YapıLmısBirşey Soracagm Çok güzel Bir Eklenti Acaba Sizmi Yaptınız Yoksa Vbulletin.org danmı Aldınızmı Bunu Öğrenebilirmiyim Çok Hoş Olmuşta ?
Sorun en kısa zamanda çözülecek hala uğraşıyorum

hepimize hayırlı uğurlu olsun.inşallah telefonlardan girişte sorun yaşamayız.teşekkürler maxicep.hep birlikte hep daha iyiye.CHAT Özelliğimiz tekrar devrede .
Artık, mobil cihazlardan girişlerde herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.
Bildiğiniz gibi, özelliği geçici olarak durdurmamızın sebebi maxichat etkin iken, cep telefonlarından girişin mümkün olmadığıydı.
Yeni CHAT sisteminde, altta göreceğiniz gibi CHAT Odaları özelliği de mevcut, bu sayede bir grup olarak konusmalar yapabilirsiniz.
Ayrıca yeni chat çubugumuzun öne çıkan birkaç önemli özelligi;
- Daha hızlı oluşu ve konusmaların kaybının sıfır oluşu (siz temizlemedikçe)
- Chat Odaları Sistemi
- Avatar desteği ( Konustugunuz üyenin avatarı pencerede çok yakın zamanda ufak bir şekilde görünecek ve tıklayınca üyeni profiline gideceksiniz )
- Konuşmalarda zaman damgaları
- Odada konustugunuz herhagi bir üyenin adına tıklarsanız, onla da özel olarak konusabilme.
Ufak tefek sorunlar olabilir, geliştirmeler de olacaktır
Duyuruları takip edin![]()
Telefonlarda ve mobil cihazlarda sorun yaşamazsınız çünkü script yapısı kökten değişti + yapımcısından profesyonel destek alıyoruzhepimize hayırlı uğurlu olsun.inşallah telefonlardan girişte sorun yaşamayız.teşekkürler maxicep.hep birlikte hep daha iyiye.
bugün ilk devreye girip çıktığında çoğu harfi bozuk gösteriyordu,şimdi iyi ama her seferinde özellikle dikkat ettim
nasıl arkadaş eklerim değilde nasıl arkadal eklerim burası birtürlü düzelmedi yani Ş - l olarak gözüküyor.

Ayrıntılar ayrıntılar ayrıntılar[/QUOTE
]
ayrıntıları severim.![]()
Teknik olarak sunucuyu çok zorlama basladı nedenini anlamaya calisiyoruz ya çok konuşma var yada script yeterince veritabanı konusunda optimize degil. Düzenleyip yayına alacağızyine mi devredışı