Apple'ın korkulu rüyası!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
    Konu Sahibi
Apple'ın korkulu rüyası!
İlk iPhone modellerini kırarak Apple'ı milyonlarca dolar zarara uğratan bir hacker, "kırılamaz" denilen yeni iPhone'u da kırdı.

[SIZE=+0][/SIZE]Teknoloji sektörünün önde gelen isimlerinden Apple, satışa sunulduğu günden bu yana milyonlarca kullanıcısına ulaştırdığı iPhone ile akıllı telefon sektöründe kendine sağlam bir yer edinirken, bir yandan da hacker'larla mücadele veriyor. Özellikle kullanıcılara sunulmasından bu yana iPhone'u sürekli kıran (hack'leyen) ve Apple'ı milyonlarca dolar zarara uğratan George Hots, şimdi de "kırılamaz" şeklinde lanse edilen yeni iPhone 3G S'i sadece 30 saniye içerisinde kırmayı başardı.
Bu kısa işlem sonrasında ise Hots'un "jailbraking" yöntemini kullanan iPhone kullanıcıları, artık Apple'ı devredışı bırakarak telefonlarına istedikleri tüm uygulamaları kurabiliyorlar.
Apple ise, "kırılamaz" dediği yeni iPhone 3G S'in yine aynı kişi tarafından kırılmasının ardından nasıl bir tavır takınacağını düşünüyor.

Bir teşekkürü çok görmeyin.:oke:

• Beğen
Tepkiler: DERBEDER-34-, sagopaerdem ve anl_tr

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ben apple'ın yerinde olsam o hackeri işe alırdım...

jmm

jmm

Üye
geçmiş olsun

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
    Konu Sahibi
Apple bunu işe aldığında güvenlik sorunu felan kalmaz :)

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
    Konu Sahibi
Uğraşsalar zaten düntada hacklenmememi bilgiseyar kalmaz :)

Eee zeki milletiz. :)

kozmik1907

kozmik1907

Üye
Adam applela iyi kafa buluyor yakında apple la george arasnda sidik yarışı olsa şaşmam
Apple : Hadi bunudu kır görelin n'oldu kurudun kaldın :D
George Hots : Aha kırdım şiştin mi ... Böyle bir durtm olsa şaşmayın

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
apple buna 1-2 milyon dolar verip işe alır bnce sony psp ninde basında vardı böle olaylar ama belli bi süreden sora sony kırdırıomuş çok satsın die zaten pspşeer kırılınca psp satışları 2 ye katlıomuş!!

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
apple buna 1-2 milyon dolar verip işe alır bnce sony psp ninde basında vardı böle olaylar ama belli bi süreden sora sony kırdırıomuş çok satsın die zaten pspşeer kırılınca psp satışları 2 ye katlıomuş!!
evet buda kesinlikle dogru

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
kırılamadı ama 3,1

BYRM35

Üye
apple ın yerinde olsam kendimi denize atardım :D

kur

kur

Üye
Kirmak ne kelime internette yayinlamislar:
altta yazildigi gibi;
| 19585 KB
| 19585 KB
| 19653 KB
| 19392 KB
| 30295 KB :sn:

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
    Konu Sahibi
Bizle paylaştığın için saol ''kur'^'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt