Buna sevindim işte..
Catty Emekli Yönetici http://www.maxicep.com/konu-disi/hergelekon-isimli-oyunum-hakkinda-240412.html Bu konu kimin yahu ?
|SonDamLa| Üye Mustafa Furkan' Alıntı: Ahanda bir Kayserili üyemiz.. Genişletmek için tıkla ... ben miyim o
|SonDamLa| Üye daha iyisini alırsan vririmm :P kayseride oyun arıyordum kendimi burda buldumm dersemde innmayın
Mustafa Furkan Üye Bilal mesajını düzenlesen biraz? Her satırdan sonra iki boşluk bırakırsan işimiz var.. Muhtemelen konuyu Google'da görmüş. Konuya etiket gelmiş zirâ..
Bilal mesajını düzenlesen biraz? Her satırdan sonra iki boşluk bırakırsan işimiz var.. Muhtemelen konuyu Google'da görmüş. Konuya etiket gelmiş zirâ..
Catty Emekli Yönetici Mustafa Furkan' Alıntı: Bilal mesajını düzenlesen biraz? Her satırdan sonra iki boşluk bırakırsan işimiz var.. Genişletmek için tıkla ... Ben bırakmadım Direk Kopyala yapıştır yaptım
Mustafa Furkan' Alıntı: Bilal mesajını düzenlesen biraz? Her satırdan sonra iki boşluk bırakırsan işimiz var.. Genişletmek için tıkla ... Ben bırakmadım Direk Kopyala yapıştır yaptım
Praetor Emekli Yönetici Konu Sahibi |SonDamLa|' Alıntı: Geliriz merak etme )) Genişletmek için tıkla ... Aramıza hoşgeldiniz Gerçi geleli bayağı olmuş ama ben yine de söyleyeyim dedim Oyun Kayseri Kültür Merkezi'nde saat 19:00'da olup 90 dakikadan fazla sürmez. Mutlaka beklerim
|SonDamLa|' Alıntı: Geliriz merak etme )) Genişletmek için tıkla ... Aramıza hoşgeldiniz Gerçi geleli bayağı olmuş ama ben yine de söyleyeyim dedim Oyun Kayseri Kültür Merkezi'nde saat 19:00'da olup 90 dakikadan fazla sürmez. Mutlaka beklerim
Mustafa Furkan Üye ▓▒░ [ Praetor Kayseri Yolcusu ] --- "17 Ekim Cumartesi - Kayseri Oyunum Hakkında" ░▒▓
▓▒░ [ Praetor Kayseri Yolcusu ] --- "17 Ekim Cumartesi - Kayseri Oyunum Hakkında" ░▒▓