Bu Takımın Değeri 70 Milyon Dolar!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
Bu Takımın Değeri 70 Milyon Dolar!
Galatasarayın Yönetimi, Sarı-Kırmızılı futbolcuları Ankara Sigorta'ya sigortalattı.

Geçtiğimiz ay yapılan anlaşmaya göre, bu sağlık ve kaza sigortasının kapsamında Galatasaraylı oyunculara biçilen değer 70 milyon Dolar. Cim Bom’a en son transfer edilen Elano Blumer, Caner Erkin ve Ufuk Ceylan bu sigortaya dahil edilemedi. Anlaşmanın içerisinde birçok farklı madde var. Uçak kazasından otobüs kazasına, sakatlık nedeniyle futbolu bırakmak zorunda olan oyuncunun durumundan, vefat haline kadar birçok kritere göre miktar değişiklik gösteriyor. Bonservis bedelleri gibi unsurların da belirleyici olduğu sigortada, en pahalı futbolcular listesinde Arda Turan, Milan Baros ve Kader Keita’nın başı çektiği, gelen haberler arasında.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Fenerbahçeye karşıda sigorta yaptırsaydılar bari :ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
Bu sigortanın bedeli nedir peki ? takımın değerini yüksek göstererek çok prim alacaklar belli.

Salihyet

Salihyet

Üye
sigorta ücretsiz yapılmıyor, bir bedel karşılığı sigortalarsın ben böyle biliyorum

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
sigorta ücretsiz yapılmıyor, bir bedel karşılığı sigortalarsın ben böyle biliyorum
Tabikide bir ücret veriliyor bedava sigorta mı olurmuş... Ayrıca ilk mesajınada katılıyorum. Yüksek Prim için yapılıyor. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...