Taraftarın da kafası karıştı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi
Taraftarın da kafası karıştı!
PES 2010

Galatasaray'da gözden çıkarılan Elano Blumer, Brezilya Milli Takımı'nın hocası Dunga'nın gözbebeği durumunda. İki takım arasındaki bu çelişki futbolseverlere 'pes' dedirtiyor.



Güney Afrika’daki 2010 Dünya Kupası’nın en büyük favorilerinden biri, hiç şüphesiz Brezilya Milli Takımı... Yıldızlarla dolu bir kadroya sahip olan Sambacılar diyarında öyle isimler yedek kalabiliyor ki, futbolseverler gözlerine inanamıyor. Bu da o formanın değerini artırdığı gibi, sahaya çıkan her oyuncunun ekstra motivasyonla mücadele etmesini sağlıyor. İşte o gururu yaşayacak olan futbolculardan birisi de Galatasaray’ın yıldızı Elano Blumer... Brezilya’yı en yakından takip eden AP muhabiri Tales Azzoni, teknik direktör Dunga’nın Dünya Kupası öncesi kafasındaki ilk 11’i şekillendirdiğini ve takımın en önemli kozunun Elano Blumer olduğunu bildirdi. Hazırlık maçlarında Dunga’nın rotasyona gitmesine rağmen, Elano’nun etkileyici bir performans gösterdiğini ve yerini garanti altına aldığını ifade eden Azzoni, Sambacı’nın, Dunga teknik direktör olduktan sonra vazgeçilmezler arasına girdiğini vurguladı.
Taraftarın da kafası karıştı!
Dünya Kupası maçlarında Julio Cesar, Maicon, Juan, Lucio, Bastos, Gilberto Silva, Felipe Melo, Elano, Kaka, Robinho ve Luis Fabiano’lu ilk 11’le mücadele edecek olan Brezilya,
Sarı-Kırmızılı futbolcuyu el üstünde tutarken, Galatasaray cephesinde daha farklı bir tablo var. Elano’nun, Dünya Kupası’nda piyasa yapıp değerini artırması durumunda gelecek 10 milyon Euro ve üzerindeki teklifler kabul edilecek. Cim Bom’un gözden çıkardığı 29 yaşındaki futbolcunun Brezilya’da en ön planda olması, taraftarların da kafasını bir hayli karıştırıyor.

Robinho'dan ayrılamıyor!
Elano’nun milli takımdaki en yakın arkadaşları Robinho ve Kaka. İdmanlarda sürekli şakalaşan yıldız oyuncular, Dunga’nın ilk 11’inde de birlikte görev yapacak. Manchester City’den Santos’a kiralanan Robinho, Elano’yu da çağırmış, ancak Sambacı Galatasaray’da mutlu olduğunu söylemişti.
Yasin Cam

 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
evet yani harbiden pes adam oynayamıyo dunga onu milli takıma seçiyo :hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Selim Baltaci
Cevap
0
Görüntüleme
312
Selim Baltaci
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
285
jojo_va
Cevap
2
Görüntüleme
400
jojo_va


Üst Alt