N79 Tuş Filmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

south

Üye
    Konu Sahibi
N79 Tuş Filmi
Selamlar.Benim N79'u Temizlemek İçin Ön Kabını Bıçakla Açtım ve Açarken Yanlışlıkla Tuş Filmini Kestim.Bundan Dolayı Tuşlar Çalışmamakta.Bu Olay Beni Gerçekten Üzgü Çünkü Telefonu Alalı 1 Ay Etmedi.Bitlis'te Yapılmadı.Acaba Piyasada N79'un Tuş Filmini Ya Da Kopmle Tuş Bordunu Bulmak Mümkün Mü?..:(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
gittigidiyor.com da bu tür şeyler bulunuyor..

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
mümkün kardeş mümkün ama şuan değildir belki yetkili servise gitmelisin.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Tabiki teknık servis kardesım ama gercekten senınkıde buyk cesaret ben iğneyle bıle korka korka temızlıorum cıhazı mukemmelsın :D:D bende biraz zaman gecsın cesaretle sokucem bakalım nasl bi alet yapmıs gevurlar bys

south

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki teknık servis kardesım ama gercekten senınkıde buyk cesaret ben iğneyle bıle korka korka temızlıorum cıhazı mukemmelsın :D:D bende biraz zaman gecsın cesaretle sokucem bakalım nasl bi alet yapmıs gevurlar bys

Ben Teknik Servise Götürdüm Dediler Telefon Yeni Çıktığı İçin Onun Parçası Yoktur.Bende Oracıkta Yıkıldım.Telefonu Eve Attım Şu An Çürümeye Mahkum.Ayvayı Yedik Galiba!..:agla:vur

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben Teknik Servise Götürdüm Dediler Telefon Yeni Çıktığı İçin Onun Parçası Yoktur.Bende Oracıkta Yıkıldım.Telefonu Eve Attım Şu An Çürümeye Mahkum.Ayvayı Yedik Galiba!..:agla:vur
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.cihazın garantili değilmi.sen cihazı yetkili servise götürdüğünde yapacaklar(eğer faturalı ise) ne demek parçası yok.bir cihazı satıyorsa parçasını bulundurmak zorunda.bu kanuni bir zorunluluktur.eğer garantin devam ediyor vede parçayı bulamıyorlarsa cihazını değiştirmek zorundalar.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.cihazın garantili değilmi.sen cihazı yetkili servise götürdüğünde yapacaklar(eğer faturalı ise) ne demek parçası yok.bir cihazı satıyorsa parçasını bulundurmak zorunda.bu kanuni bir zorunluluktur.eğer garantin devam ediyor vede parçayı bulamıyorlarsa cihazını değiştirmek zorundalar.
Çok haklısın goturdugun teknık servıs yetkılı ıse zaten elınde parca olmasa bile istanbula gonderırler yaparlar gonderırler su anda n79 un butun parcaları bulanabılır durumda saygılar by:oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ayrıca bu servislere birazda fevri davranmak gerekiyor.ben cihazı genpa ya verdim, aldığımda memnun kalmadığım bazı durumlar vardı, açtım telefon biraz sesimi yükselttim "tamam hemen bize ulaştır özel olarak ilgileneceğiz"dediler.ayrıca e-mail gönderip aynı şeyleri söyleyip birde özür dilediler.

k.kale_71

Üye
Servise wer açmakla hata etmişsin en başta navi tekerleği filan bırakmamışsındır :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt