iPhone N5000 Programi Tema vb.

Sponsorlu Bağlantılar

ocak.1907

Üye
    Konu Sahibi
iPhone N5000 Programi Tema vb.
Arkadaşlar geçenlerde bir telefon aldım.Çin malı iphone n5000
bu telefona tema program atmak için ne yapmam gerekir?
Nasıl versiyon atlatırım?

Odysseus

Odysseus

Üye
Cihazınızda java bulunmamakta. Bahsettiğiniz uygulamaların hiçbirisini yükleyemezsiniz

ocak.1907

Üye
    Konu Sahibi
Versiyon atlatılırsa java yüklemesi yapılabilir mi?

Odysseus

Odysseus

Üye
Herhangi yeni bir güncelleme olduğunu sanmıyorum. Zaten olsa da bu size java desteği sağlamaz. Java apayrı bir platformdur. Servisle görüşün ama versiyon yükselterek java desteği elde edemezsiniz.

rozetli

Üye
mrb bende dün bir tane çin malı iphone aldım cihazfuul jawa uygulaması mevcut beende java uygulamalı programlar yükleye bilirmiyim tşk.

karakayalı

Üye
bende o telefondan alcamda alsamıki kara veremedim

matematik_53_53

Üye
ya adamım bendede aynı tel war oyun program tema hepsi yükleniyor istanbulda doğubank servisine yolla iphone son versyonu yüklicek ondan sonra tel in orjinal iphone ile ayni ozellikte olacak
ok:oke:

--------------- Ekleme ---------------

ayriyetten ipa uzantılı oyun program da yükleyebilirsin ipa uzantılı oyunlar video oyunudur istersen googleden video 75 sitesine gir video ara kısmına iphone nfsu oyunu yaz videoyu izle

atakax

atakax

Üye
ya adamım bendede aynı tel war oyun program tema hepsi yükleniyor istanbulda doğubank servisine yolla iphone son versyonu yüklicek ondan sonra tel in orjinal iphone ile ayni ozellikte olacak
ok:oke:

--------------- Ekleme ---------------

ayriyetten ipa uzantılı oyun program da yükleyebilirsin ipa uzantılı oyunlar video oyunudur istersen googleden video 75 sitesine gir video ara kısmına iphone nfsu oyunu yaz videoyu izle

arkadaşım sen hayatında eline orjinal iphone almamışsın galiba... bir iphone 3g bölümüne girersen ana sayfada aradaki farkı anlarsın!!! ipa uzantılı oyunlarda sadece orjinal jailbreakli iphonelara yüklenebilir
.ipa video oyunu falan değildir sadece iphone için tasarlanmış mac os x (iphone un işletim sistemi) uyumludur!!!

Odysseus

Odysseus

Üye

Sizce 200 liralık telefona 1500 liralık telefonun sistemi kurulabilir mi ?.. 1500 liraya satılan cihazın işletim sistemi kopyalanmalara karşı korumalı değil midir ?.. Doğubank mı sizi kandırıyor siz mi insanları kandırıyorsunuz ?..

Odysseus

Odysseus

Üye
arkadaşım sen hayatında eline orjinal iphone almamışsın galiba... bir iphone 3g bölümüne girersen ana sayfada aradaki farkı anlarsın!!! ipa uzantılı oyunlarda sadece orjinal jailbreakli iphonelara yüklenebilir
.ipa video oyunu falan değildir sadece iphone için tasarlanmış mac os x (iphone un işletim sistemi) uyumludur!!!

Orjinal iPhone'un işletim sistemi MacOsX değildir. MacOsX'in cep telefonlarına uyarlanmış bir versiyonu da yoktur zaten. iPhone kendi sistemi olan iPhone OS'u kullanmaktadır. Yanlış bilgi vermeyelim.

maykli

Üye
teşekkür

serserib01

Üye
bende çin malı iphone kullanıyorum java desteği mevcut yükledim çalıştırıyor

deadfrom

Üye
kardes simdi biz bu cin telefonlara tema atamazmiyiz

Takipçi Satın Al

Üst Alt