Nokia n73 hafıza kartı sorunu :(

Sponsorlu Bağlantılar

dualwarior

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n73 hafıza kartı sorunu :(
Arkadaşlar dün n73 aldım.Music edition değil ama.1 gb hafıza kartı aldım bi de ordan.Taktım hafıza kartını.hafıza kartı bozuk diyor biçimlendirmemi istedi tamam dedim.Sonra kabloyla müzik aktardım.Dosya yöneticisinden dinliyorum fakat müzikler tepe taklat bazıları yarıda kesiliyor dinleyemiyorum vs.. Telefonu kapatıp açınca yine hafıza kartı bozuk diyor.Biçimlendirmemi istiyor.Kafayı yicem.Gittim aldığım yerde, adam aşşağı in orda hafıza kartını biçimlendirsinler dedi.Aşşağı indim.Adam garanti belgesini getir garantiye yollayalım diyor.Allah'ım böyle bişey olur mu , aldığım telefon ertesi gün sorun yarattı getiriyorum garantiye yollayın diyolar :@ Bozuk telefon mu satıyor bunlar vallahi kafayı yicem :agla :@

schumici

schumici

Üye
büyük ihtimalle hafıza kartında bi sorun vardır. ama başka bi kartı takıp denemek lazım.eğer sağlam olduğuna emin olduğun başka bi kartta aynı sorun oluşuyosa teelfonda bi sorun olabilir:oke:

guest1212

guest1212

Üye
kesinlikle sorun hafıza kartında bende ucuz diye (45 ytl) 8gb hafıza kartı aldım çok kötü sürekli içindeki şeyler siliniyor yani hafıza kartın kalitesiz

sakarya:zekit

sakarya:zekit

Üye
Benim telefon normal n73 2 Gb hafıza kartı var bırak senin dediğin kasma bile çok nadir oluyo ama reset atmadan düzeliyo. Sen sağlamlığından emin olduğun bi kartla dene aynısı olursa telefonu aldığın yere git 2 günlük telefonunun bozuk olduğunu söyle, garantiye yollıcaz derlerse iki günlük telefon garantiyemi yollanır ya başka verin yada telefonun parasını iade edin diye çıkış, hakkını sonuna kadar ara.

dualwarior

Üye
    Konu Sahibi
Bugün başka yerden hafıza kartı aldım 512 lik varmiş.Taktım herşey düzgün çalıştı :D . Bilgisayar ara kablosuyla hafıza kartına müzik atıyodum.Bİ süre sonra baktım kitlenmiş.İptal dedim.Sonra telefon kitlendi kapatıp açtım.Hafıza kartından dosya silmeye falan çalıştığımda
Disk hatası - yazma tama...
Tekrar deneyin , yoksa veriler

diye bişey yazıyor :D
Biçimlendirmede yapamıyorum :(
Napmam lazım ?

schumici

schumici

Üye
bence bi telefoncuya telefonunu göster:oke:

dualwarior

Üye
    Konu Sahibi
Adam gibi bi hafıza cartı aldım sonunda düzeldi...

By_Myth

By_Myth

Üye
aynı hatayı bende aldım Biçimlendirmeme Ragmen hala hafıza kartı bvozuk hatası verioR

N73

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
ya benim kartta durduk yere kapanıoyr teli elime bi alıyorum hafıza kartını kaldır demeden kaldırmak riskli mi ne diyor sonra çıkarıp bi daha taktığımda çalışıyor benimkinde bi sorun var galiba

jet zeka

Üye
benim n73'te de şarkılar yarıda kesiliyor ya da abuk sabuk çalıoyr hafıza kartını değiştirdim aynı sorun anlamadım vallahi

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Adam sorununu çözmüş siz konu hortlatmışsınız, LOCKİNG plaese %=)

izzeTR

Üye
telefona oyun atdıgımda hafıza kartı olmasına rağmen hafızadolu diyor oyunları hafıza kartına atabiliyorum ama çalıştır dedimde hafıza dolu diyor ne yapa bilirim teşekkürler

dengvedan

Üye
telefona oyun atdıgımda hafıza kartı olmasına rağmen hafızadolu diyor oyunları hafıza kartına atabiliyorum ama çalıştır dedimde hafıza dolu diyor ne yapa bilirim teşekkürler

telefon hafızandakileri sill tel hafızan dolu..

sonnefesmuszoo

Üye
hafıza kartım bozuk diyor . pc ye takdıgımda pc okumuo ve pcyi asırı derecede kaasıo acilmio mmcmedic programıda kullandım oda donup kalıo bu hafıza kartının düseltmemin yolu warmı sizce
Biçimlendirmede yapamıyorum
Napmam lazım ?

DJAVU

DJAVU

Üye
sizin dediğiniz birşeymi ben n73 düz olanını almıştım 3hafta sonra joyistik mefta oldu para biriktirdim telefoncuya verdim yaptı bana geri verdi tam müzik dinlicem hafıza kartını okumuyo sonra telefoncuya gittim abi çalışmıo dedim adam tmm yaparım dedi ertesi gün almaya geldim teli açtım pin kodu gircem bu sefer tuşlar bozulmuş joyistik dahil basmıo adama geri gittim adam bende kalsın dedi tel sonra ertesi gün yine gittim neyseki yapmış herşey çalışıo yani tuş takımının içine joyistik tuşlar hafıza kartı yuvası girio arkadaşlar bunlar birbirine bağlı şimdi telefonuma n73me yaptım süper ses çıkıo

Berfo44

Üye
arkadaslar sorun belli.. hafiza kartlarinda proflem yok n73lerde hafiza kartini lap diye cikaramazsin yuvasi bozulur. kapama tusuna basip cekin uzun sure basili tutmayin basip cekin sadece en altta hafiza kartini cikarin diye bir secenek var oraya tuslayin 5 saniye bekleyip hafiza kartini cikarin:oke: boyle yapmazsaniz kart yuvasini bozarsiniz

firat_1993

Üye
:sopa:AYNI SORUN BENDE DE VAR... BEN SORDUM HAFIZA KARTI ORİJİNAL DEĞİL DİYE OLUYOMUŞ... BİR DE ORİJİNAL ALICAM ONDA KESİNLİKLE OLMAZ DİYOLAR...:sopa:

mertotogaz

Üye
merhaba arkadaslar.n73 telefonum var.ancak bir sorun var hafıza kartını kendi kendi kapatıyor telefon.uygulamalar kapatılıyor dior gidiyor hafıza kartı.sizce sorun ne olabilir telefonmu hafıza kartımı??

ahmet_999

Üye
benimde n73 üm var bilgisayardan bluethothla müzik atıyodum birden bağlantı gitti telefon ondan sonra sürekli disk yazma hatası veriyo biçimlenmiyorda bi el atıvirin

varyou

varyou

Üye
arkadaslar benim kartım kinston ama yinede sorun yapıyor ama benim tam tersine usb kablosuyla deyil bluethoot la sorun yapıo hatta hata lı müzikler cok olunca müzik calardan cıkarken disk yazma hatası diyo en iyisi parayı basıp orjinal almak suç telin deyil