Öss'de Bir Soruyu Bildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
Öss'de Bir Soruyu Bildi
ÖSS'yi protesto için tüm soruları yanlış yanıtlamayı hedefleyen Sefa Boyar, bir fen sorusuna doğru cevap vererek 'başarısız' oldu.:ehe

ODTÜ inşaat bölümünden bu yıl mezun olan Sefa Boyar'ın tüm soruları yanlış yanıtlayarak yaptığı ÖSS protestosu amacına ulaştı. Sadece Fen Bilimleri'nden bir soruyu doğru yapan Boyar, Türkçe, Sosyal Bilimler ve Matematik bölümlerindeki 30'ar sorunun tamamını yanlış işaretlemeyi başardı.

Sefa Boyar, 'ezberci sistemin dışladığı ÖSSzedeler, çocuklarının geleceği için dershaneleri paraya boğan aileler ve eğitimdeki fırsat eşitsizliği için' sınava girdiğini açıklamıştı.

LeMan Dergisi'nin desteklediği Sefa Boyar, sınavda önce doğru yanıtları buldu daha sonra yanlışları işaretledi.
Boyar'ın hedefi sınavda eksi 45 puan alıp, rekor kırmaktı. 180 sorunun tamamını yanlış yapabilmek için aylardır çalışan Sefa Boyar, rekorunu sadece bir soru ile kaçırdı ve eksi 43.5 puan aldı.

LeMan dergisi ise Sefa'nın başarısını kutlayarak "Bu çocuk galiba başaramadı, Ortalarda yok" diyen ÖSYM başkanına sordu: "Sefa burada ÖSYM Başkanı nerede?"

TÜRKİYE'NİN EN BAŞARISIZ ADAMIYIM

Türkiye'nin en başarısız adayı rekorunun artık kendisine ait olduğunu vurgulayan Sefa şöyle konuştu: "ÖSYM, daha önce yapılan tüm protestolara kayıtsız kaldı. Ama benim için aynı tavrı gösteremediler. ÖSYM Başkanı birinci için bir cümle konuştu. Benim için ise 10 cümle sarf etti, demek ki sinirlendiler . Çünkü ben onların açıklarını ortaya koydum. ÖSYM'nin tek katlanamadığı şey başarısızlık. ÖSYM'ye küfür eden şarkı yaptılar, adamlar ona bile kızmadı. 'Beğendik' diye açıklama yaptılar. Niye çünkü bu onları, insanların gözünde sevimli gösteriyor. Ama bana katlanamadılar."

• Beğen
Tepkiler: Necmati, djlkr, hrn_07 ve 4 diğerleri

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
HeLaL oLsun.. Tebrik Ediyorum Kendisini Bravo..!!

KesinLikLe DestekLiyorum..

Godfather

Godfather

Üye
vay bea ne kdr amele var türkiyede herkesin gündemi ayrı kimi imf yi ptotesto eder kimiside öss yi garip bir ülkeyiz :D:D:D:D ama heralde hep kısaltılmış şeyleri protesto ediyoruz(İMF-ÖSS)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
LeMan okduğumda takip ediyordum bu arkadaşı ama sonucunu öğrenememiştim.

Teşekkürler :oke:

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

alcatraz1907

alcatraz1907

Üye
bravo be helal olsun

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
herhalde sınıvda bildiklerini doğru işaretlese Türkiye derecesi yapardı :D

Love Prince

Love Prince

Üye
ben olsam hepsini yanlış cevaplardım :ehe

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Tebrikler :alkis

KaranlıƘ Ƈoƈuq

KaranlıƘ Ƈoƈuq

Üye
en azından o bir soruyu da hakkıyla bildi

Perfect!

Üye
süper ya benimde aklımda bu denicem ben yanlış yaparım ama :d:

Perfect!

Üye
kolay değil ama yapabilmek için bilmek gerekiyo sallayarak yapılmaz

hrn_07

hrn_07

Üye
'başarısız' oldu :ehe :d:

Eisoptrofobik

Eisoptrofobik

Üye
Sonuna kadar arkasındayım 0 çeken bir çok kişinin önünde :ehe

3rhan336

3rhan336

Üye
yeter:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt