Telefona Format Atmak için Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

esssamb

Üye
arkadaşlar e250 deki wap tuşundaki turkcell-im yazısını ve diğer turkcell yazılımlarını nasıl kaldırabilirim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar e250 deki wap tuşundaki turkcell-im yazısını ve diğer turkcell yazılımlarını nasıl kaldırabilirim

e250 deki wap tuşundaki ekranda görülen turkcell-im yazısını nasıl kaldırabilirim arkadaşlar:agla

samsung e250 deki turkcell-im yazısını nasıl kaldırabiliriz

fairman

Üye
merabalar bende n 72 kullanıyorunm ne yaptımsa olmadı şebeke yok diyor.çin malı çift sim kartlı bilen varsa yardımcı olsun çok teşekkür ederim..

esrakesh

Üye
yaw benq-siemens E61cep telefonuna format atmak istiorum.lütfen yardım edermisiniz
ultramete90'a söyliceğim şey telefonu java ve üzgünüm java telefonlara format atılamıyor sadece geri yükleme yapabilirsin.
hacker_akbal'ın samsung'una ise eğer javaysa ultramete90'a söylediğim gibi sanada aynısını söylemek zorundayım ama symbian ise hard veya soft format deneyebilirsin.
;)

pemeblim90

Üye
ben 6500slide yazılımm yukledım dılıı degıstıı turkce yokk nasıl yapabılırımm acıl cevapp

Baser_50

Baser_50

Üye
6230 a nasıl format atılır arkdaşlar acil yardım

pemeblim90

Üye
evett haklısınız markasınıı unttumm 6500slide yenı v 08,30 yazılımınıı yukledımm turkce dılde yokk bır haftadır ugrasıyorummm

kaan286

Üye
n3110c

maxicep1_2_3

Üye
Arkadaşlar benim tel nokia 6630 nasıl format atabliriz neden atmak istedigmi sorarsanızsa tel virüslü + program fln yükledim noldugnu bilmeden yardımlarınız için şmdiden saolun

orjinalimlanben

Üye
slm arkadaşlar bende 6630 var buna dosya yöneticisini nasıl yüklerim

52683485

Üye
Nokıa 2630 format yardım

HUR

Üye
teşekür

ewrekli_47

Üye
nokia e50 nasıl format atılır

:megafon:nokia e50 nasıl format atılır

volpan

volpan

Üye
nokialar için *#7370# güvenlik kodun okay
eğer tel açılmıyorsa yada güvenlik kodunu unuttuysan
*+3+aramatuşu+açma tuşu basılı tut (en son açma tuşu ) basılı tut

tatlidilli7a

Üye
Nokia için *#7370#yapın.

Bide hardformat diye tarif edilen bi formatlama var telefon kapalı iken *3"Yes"tuşu ve açma kapama tuşuna basılı tutun.

redLine~

redLine~

Üye
Nokia için *#7370#yapın.

Bide hardformat diye tarif edilen bi formatlama var telefon kapalı iken *3"Yes"tuşu ve açma kapama tuşuna basılı tutun.

*#7370# Yaptım Ama Olmadı Doru su da o yöntem Java Bi Firiniz Varmı

volpan

volpan

Üye
*#7370# yap tamamdır

eğer guvenlik kodunu bilmiyorsan *#arama tuşu telefonu açma tuşu basılı tut açılana kadar

orhan_ucar_

Üye
arkadaşlar acıl yardım

djruhi

Üye
hepsi karışmış

bakın arkadaşlar sorun 3110 c de sadece şu bu elimizdekilerin versyonu 4,küsür bunun yeni sürümü çıktı 7,küsür onu yükselttikten sonra sorul kalmıyor emin olun hafıza falan hikaye

ve o *+3+arama tuşu+ açma kapama tuşu sadece s60 serilri için geçerli özelliklede 6600 için 3110c s40

fbveysel81

Üye
selam arkadaslar cın malı tele acmadan nasıl format atabılırım lutfen yardımm

Üst Alt