Telefona Format Atmak için Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

ısland

Üye
allah yardımcın olsun

mesut--44--44

Üye
abi çin ses yükseltme şifresini yazdım menü ile uğraştım telefon kapandı daha açılmıyo anycoll f888

--------------- Ekleme ---------------

abi çin ses yükseltme koduni yazdım menü ile uğraştım telefon kapandı daha açılmıyo anycoll f888

abi çin ses yükseltme koduni yazdım menü ile uğraştım telefon kapandı daha açılmıyo anycoll f888

1122334

Üye
2630 a format için ne yapmak lazım telefon çok yawaş

MAXİMUM101

Üye
ya beyler bna da format lasım benim tel de sony ericsson w910i acil format atmayı öğrenmem gerekli

kompot19

Üye
nokıa 8800 format nasıl atıl

tayson763

Üye
Dikkat...!!! Arkadaşlar özellikle söylüyorum. Kesinlikle nokia 3500 c ,6300 vs. Telefonlarda hard format yada diger formatları uygulamayın(* 3 arama tuşu ve açma tuşuna aynı anda basmak gibi)
telefonunuz direk kilitleniyor.format filan atılmamış oluyor tel.belkide hiç açılmaz. Sonra 50 tl ye mal oluyor.dikkatt

ykpugn

Üye
arkadaşlar 6700 classic kullanıorum.menüdeki tüm zil sesleri temalar herşey kayboldu.nasıl halledebilirim u işi yardımcı olursanız sevinrim.şimdiden tşkler herkeese

veli123

veli123

Üye
Benim telefonumun markası dual ınfınıty nasıl format atabilirim lütfen çok acil yardım çünkü kendi kendiliğine kapanıyorr....

izmircagdas

Üye
*#7370# yapman yeterki kardeşim

noktagsm

Üye
nokia 6125 acil format veya güvenlik kodunu kırma acil

nokia 6125 kulaklık işareti çıkıyor onu nasıl kaldırabiliriz aciiilllll

nokia 6125 kulaklık işareti çıkıyor bu sorunu nasıl halledebiliriz.??? şimdiden tşkler.

veli123

veli123

Üye
Arkadaşlar beni telefonumdual infinıty çift hatlı ve kendi kendiliğine kapanıyor format atmak istiyoruz *#7370# denedim olmadı lütfen yardımcı olurmusunuz.....

varvarvar

Üye
t650i teline formatnasıl atılır fabrika AYARLARINI YUKLEDİM OLMADI

siteleriletisim

Üye
2630format

salihhacker

Üye
ben gvenlik kodumu unuttum açamıyorum hard formatıda denedim ama olmadı

zehircbbb

zehircbbb

Üye
yA BEn 7610 uMa FormaT aTmak isTiyoRumda :S oLmuo yaw. Bi yardımcı Olurmusunuz.? Hard aTma sekLını kuLLanMaya caLısıorum aTmıo. Tel ayNn acıLıor. :S sımDıdeN Tsk..

gogo26

gogo26

Üye
ben n73 için güvenlik kırma kodu istiorum...

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Çok Saol .

Bu Forumda Var Bence Bi Araştır .

by_kalpsiz_74

Üye
yha arkadaşlar benim 3110 tele format atmak istiyorum nasil yapabilriim güvenlik kodunu unuttumda yardımcı olursanız cok sevinirim..

baba_mesut

Üye
HTC TOUCH FLO 3D telefona format atmak istiyorum ve türkçe yazılım....

utku88

Üye
Arkadaşlar benim telefonum markası nokia 3500 c telefonumda müzik çalar çalışmıyor bunun format atmam lazım bilen lütfen yardım etsin nokia servise para vermek istemiorum

Üst Alt