Evlenmeden Beraber Yaşamak Sizce Doğru Mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Evlenmeden Beraber Yaşamak?

• Doğrudur

Kullanılan: 23 38.3%
  • Yanlıştır

Kullanılan: 37 61.7%

• Kullanılan toplam oy
    60
Marchegiani

Marchegiani

Üye
Daha önce yanlış demiştim, şimdi yeni beraber olduğum kız arkadaşımla bunu olumlu olarak düşününce kararım değişti.

huri$

huri$

Üye
evlenmeden beraber ya$amanin modasi gecmi$ arkadaslar
$imdi evlenmek nikah kiymak modaymi$

$aka bir yana oyle yuvada sicaklikmi olur huzurmu olur bereketmi olur hersey ters gider allah korusun nikahta keramet vardir cocuklar oimza nikah aninin heyecani baska bence
guzin abla gibi konu$tum biliyom ama oyle

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
evlenmeden birlikte yaşamak da nereden çıkmış ... hangi kitapta yazıyor böyle birşey.. sonuna kadar karşıyım .

Symbiont

Üye
Bence Evet (sadece Beraber Yaşamaksa ;Çocuk işinede Karşı Değilim Ama
Burası Türkiye

Mr. GaGa

Üye
yobaz, cahil bir mahallede yaşıyorsan baskıya ugrarsın.. yoksa hoşgörülü bir ortamdaysan (kim kime dum duma) hiçbir sorun olmaz..
bende ileride evlenmeyi hiç hiç düşünmüyorum.. bence hiçbir sorun yoktur. işin din konusuna girmeyeceğim, ilgilenmiyorum zaten.:)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Aynı evde yaşamayı kabullenmeyenler yobaz ve cahil mi oluyor? :hmmm

Mr. GaGa

Üye
Aynı evde yaşamayı kabullenmeyenler yobaz ve cahil mi oluyor? :hmmm
tabi ki hayır.. saygı duymayanlar katışıksız yobazdır.. sen evlen ben evlenmeden yaşayayım.. ama bana karışamazsın çünkü senin üstüne vazife olan bir görev değil.. bu ülkede herkes özgürdür.. :oke:

tatlı çilek

tatlı çilek

Üye
Zaten üniversiteli gençler arasında sıkça rastlanan bir durum :P
bağlayıcılık yok herşey kafada bitmeyle olsaydı ohooo diyorum =)

maliakg

maliakg

Üye
Dinimizce Yanlıştır.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Gayet normaldir, illede evlenicez mi yani çok gereksiz bence.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:sn:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
evlenmeden birlikte yaşamak da nereden çıkmış ... hangi kitapta yazıyor böyle birşey.. sonuna kadar karşıyım .
Aynen katılıyorum,acaba evlenmeden beraber yaşayalım diyenler yaşları 60-65 oluncada aynı fikirde olabileceklermi acaba.aile kavramının sonu gelir be..Birde buna MODA diyenler varya.evlenmenin yuva kurmanın adı nezaman moda oldu.

Üst Alt