Kartalcell 13 ekimde sizlerle

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pinar1988

pinar1988

Üye
    Konu Sahibi
Kartalcell 13 ekimde sizlerle
aveanın kartalcel tarifesi 13 ekimde tüm avea satış noktalarında

• Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez ve sethaa

mustafa_(87)

Üye
pınar teşekkürler bilgi için.

yanlızzzz,

bilgiyi nereden aldın bizimlede paylaşırsan kaynağını seviniriz

pinar1988

pinar1988

Üye
    Konu Sahibi
Aveada çalışıyorum arkadaşım

mustafa_(87)

Üye
peki ayrıntılar nelerdir bilgin varmı ne gibi servisler ne gibi tarifeler olacak

pinar1988

pinar1988

Üye
    Konu Sahibi
Kartalcell 1903 tarifesi 100 kntr yüklenildiğinde kartalcellilerle 1903 bedava dk hediye diğerleriyle dk.1 kntr
10a aşkım 1 dünya tarifesi 100 ve üzeri kontör yüklemede kartalcell ve avea mobil öğr. 10dk_1 kntr

mustafa_(87)

Üye
tipik avea tarifeleri olacak diğer takım mobil hatlarından bir farkı olmayacak galiba

aslında bu sezon takımımız kötü bazı haftalar kartalcell abonelerine bilet opsiyonu düşünülebilir.

teşekkürler tekrardan bilgiler için 13 ekimde hemen abone olacağım.

aşkımız renklere siyah beyaz bu alemde:oke:

sethaa

sethaa

Üye
YA neden Avea , Neden..? BEn de abone olmak istiyorum ama Avea diye tereddüt ediyorum. Ayrıca 10a aşkım 1 ismi güzel olmuş..

zibidi39

zibidi39

Üye
cok yanlıs zamanda cıkıcak bu hat olayı bu sene taraftarı kusturdunuz kendınıze satıslar nasıl olur acaba bılgı ıcın tesekkurler

DhEngEshEz

Üye
şimdi bi sorum olacak bu kartalcell hatları ''1903 xxx xx xx'' şeklindemi olacak

bide tarifelerde aveanın cep ögrenci tarifesine benzer şeylermi olacak mesela 10 dk 1 knt 5000 sms 39 kntr falan gibi mi..

mustafa_(87)

Üye
şimdi bi sorum olacak bu kartalcell hatları ''1903 xxx xx xx'' şeklindemi olacak

bide tarifelerde aveanın cep ögrenci tarifesine benzer şeylermi olacak mesela 10 dk 1 knt 5000 sms 39 kntr falan gibi mi..

hayır herhangi bir 1903 ile ilgili bir rakam olmayacak.ön kod olarak ne olacağını kestirmek güç avea çalışanı arkadaş biliyordur herhalde artık 13 ekimde öğreneceğiz gibi.

pinar1988

pinar1988

Üye
    Konu Sahibi
551 7xx xxxx şeklinde olacak numaralar arkadaşlar

papi40

papi40

Üye
8 dakikası 0 kontorde olacak mı:huhu:

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
çıksın bende geçmeyi düşünüyorum :)

darülmendep

darülmendep

Üye
Şükür yani

aknaqar

Üye
Çıkar çıKmaz abone oLucam :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Şuan resmi olarak duyurulmuştur. Bizi daha önceden bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz Pınar!

darülmendep

darülmendep

Üye
Güzel bir reklam olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt