Nokia 5800 video izlemeye çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

Night_819

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 video izlemeye çözüm
arkadaşlar bilgisayardaki filmleri vs vs nokia 5800 atınca izlenmiyordu verdigi nokia suıt bi işe yaramaz.video çevirin yarında hata veriyor :@ bir kaç convert denedim ama çok karışıktı.bu vericegim linkte yapılması gereken türü download edin.ben 3g çevirdim avi olan videoyu açıldı.ses görüntü süper.

programın kullanımı inanılmaz basit :)

işte link:

son olarak int izleyemiyorum aslında 2. büyük problem bence int video izleyememek !!

yapan bulan çözen varsa paylaşımlarını bekleriz

• Beğen
Tepkiler: efekan42, labens, aarpac90 ve 11 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
vtap proramını sitede arayıp kur video izleyebilirsin..

Night_819

Üye
    Konu Sahibi
sadece 5800 kullananların problemi.

--------------- Ekleme ---------------

avi olan altyazılı filmi Pocket DivX Encoder geçirin sonra bu üsteki program ile avi olan formatı 3gp çevirirseniz filmleri alt yazılı izlersiniz.

Pocket DivX Encoder programı forumda var ama bulamazsanız googelden bakarınız :)

kısaca 5800 hertürlü vide izleniyor ;)

astragalus

Üye
arkadaşlar convert programına gerek yok aslında. tabi windows7 kullanıcıysanız. windows7 kurulu pc nize telinizi bağlayın ve kopyalayın atın convert programlarından çok daha hızlı bi şekilde sadece kopyalama hızıyla vidyoyu çevirip atar telinize.

yasamali

yasamali

Üye
arkadsim nasil ceviri yapacam

touberg78

Üye
arkadaşlar format factory diye bir program var istediğiniz filmi istediğiniz telefon modeline göre dönüştürebiliyorsunuz. ayrıca alt yazılı filmleri dahi yapabiliyorsunuz.

yasamali

yasamali

Üye
abim benimde 5800 var programi indirdim ama ceviri yapamiyorum varsa bir anlatim yada resi´mle anlatim birzahmet

rico32

Üye
arkadaşlar bilgisayardaki filmleri vs vs nokia 5800 atınca izlenmiyordu verdigi nokia suıt bi işe yaramaz.video çevirin yarında hata veriyor :@ bir kaç convert denedim ama çok karışıktı.bu vericegim linkte yapılması gereken türü download edin.ben 3g çevirdim avi olan videoyu açıldı.ses görüntü süper.

programın kullanımı inanılmaz basit :)

işte link:

son olarak int izleyemiyorum aslında 2. büyük problem bence int video izleyememek !!

yapan bulan çözen varsa paylaşımlarını bekleriz
Hocam dediklerin donmaya çözümde kalite yok gibi bir şey yaa çok sinir oldum

ertu55

ertu55

Üye
face den video izleniyomu arkadaşlar

Utku

Utku

Üye
saol

aslan0203

Üye
emege saygı

emege saygı duyarız

berxc

Üye
arkadaşlar acaba bu telefon ile altyazılı film izlemek için önce alt yazıyı filme gömüp ardından mp4 e çevireceğiz?
yardım için teşekkürler.

ayrıca alt yazıyı filme gömdkten sonra convert yapıca alt yazı çevirim işleminden sonra yok oluyor. bu problem nasıl çözülecek?

bugrasert

Üye
Arkadaslar size önerim any video converter ı bulun ındırın ınternetten cevirdigi videolarda hem ses kalıtesı hemde göruntu kalıtesı cok guzel ve 5800 da sorunsuz calısıyor videolar bi deneyın derım kullanımıda gayet kolay turkcesını bulun we kurun

halucar

Üye
ewet mesajın cazıp geldi dediğin programı ındırdım.tüm videoları mp4 e cevirebiliyor.biraz uzun suruyor am neyse.artı bırde alt yazı gömme programı ındırdım önce altyazıyı filme gömüp sonra mp4 e ceviriyorum.ordanda 5800a atıyorum.gayet basarılı ancak telefona bir filmi indirmek cok zaman almıs oluyor. ama ben güvenlik görevlisiyim gece nöbetlerinde ilaç kıvamında oluyor. :)))

daha pratik bi yontem varsa acıkca uzun uzun biri anlatsın lütfen arkadaslar

absürt

Üye
skyfire kur

666kaos

666kaos

Üye
gzl deil ama saol

werux

werux

Üye
arkadaslar gezginlerde format factory var onu inidirin optionsdan 640-360 yapın ekranı keyfinize bakın

skyfire netten video izlemek için arkadsım

verom

Üye
nero smartın varsa bu convertırlara felan hiç ihtiyacın kalmıyor.Neroda fotoğraf ve videoda dvd-video filmleri NeroDigittal(tm) çevir yazıyo ona tıkladığında nero digital kategpriyi Nero Dgital Avc ye döndürdüğünüzde mobile yada portable ve bir çok sey war fakat portablede nokia 5800 daha ii çıkıyo digerlerinde desteklemeyen içerik diyo telefon.Başlık ekleden şecip başlık eklicek(Biraz uzun sürüyo).İstediklerinizi ekledikten sonra ileri diyip yazdır felan diyosunuz we güzel görüntü ses oluyo(bu hedefe sığdırı istediğiniz gibi yapabilirsiniz)Ben denedim ve çok güzel oluyo inşallah ii anlatabilmişimdir:)

huseyinn2

Üye
arkadaşlar 5800 aldım netten nasıl izlicem video bi zahmet yardımcı olun

Üst Alt