Turkcell zam yaptı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
piri.reis

piri.reis

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell zam yaptı
bugünden itibaren

20 Kontör * 5 TL
25 Kontör * 5,5 TL
50 Kontör * 11 TL
100 Kontör 19 TL
150 Kontör 30 TL
250 Kontör 47 TL
500 Kontör 90 TL
1000 Kontör 170 TL oldu.

100lüğe zam gelmedi. yakında ona da gelir.

• Beğen
Tepkiler: maxibrk

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
teşekkürler

darülmendep

darülmendep

Üye
Yuttu bizi bu fiyatlar

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Bilgi İçin Saol

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
100 Kontör 19 TL
kesinlikle gelir

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Benim için sorun yok , her halükarda alıyorum :ehe

<~STaT!c-X~>

Üye
Bilgi için teşekkürler.

imece iletişim

imece iletişim

Üye
demedim mi ibrahim ben sana......... :) dedimki bu forumda yazdım kurban bayramına yakın türkcel zam yapacak arkasından diğerleri dedim beni yanıltmadılar beni yalancı duruma düşürmediler HAKLI OLMAKTAN ÜZGÜNÜM....İNANIYORUMKİ KİM 500 MİLYARA CIKSAM KUTUYU BEN BULACAM KİMSE BULAMIYOR AMA BEN BULURUM.AMMA KORKUM TÜRKİYENİN YARIS AKRABAM OLMASINDAN DOLAYI CIKMIYORUM...SAYGILARIMLA....PARA BENİ DEĞİŞTİRİR....

greenmile

greenmile

Üye
sağol...

emin dayı

emin dayı

Üye
geç bile kaldı:( ortalama turkcell her 5 ayda bir kontur miktarına göre 1veya 3 tl arası artış yapıyor:@

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Banada sabah bilgisi geldi. Teşekkürler.

maivesiyah

maivesiyah

Üye
Elimiz mahkum... İstedikleri gibi artışı yapıyorlar ve bu artış furyasının başını da Turkcell çekiyor

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
demedim mi ibrahim ben sana......... :) dedimki bu forumda yazdım kurban bayramına yakın türkcel zam yapacak arkasından diğerleri dedim beni yanıltmadılar beni yalancı duruma düşürmediler HAKLI OLMAKTAN ÜZGÜNÜM....İNANIYORUMKİ KİM 500 MİLYARA CIKSAM KUTUYU BEN BULACAM KİMSE BULAMIYOR AMA BEN BULURUM.AMMA KORKUM TÜRKİYENİN YARIS AKRABAM OLMASINDAN DOLAYI CIKMIYORUM...SAYGILARIMLA....PARA BENİ DEĞİŞTİRİR....

KİM 500 Milayara çıksan kutuyu sen bulursun ha :ehe :ehe

osnakli

osnakli

Üye
valla 100 kontörle ilk tanıştığımda yanılmıyorsam 9 milyondu(9lira) baya geçmiş aradan şimdi 19(1 hafta içinde 21 olacak) 29 da olsa alıcaz çünkü buna mahkumuz...telekom insanları o akdar çileden çıkardı ki turkcele ve diğer operatörlere verdiğimiz paralar gözümüze gelmiyor....1999 yılında turk telekom bana 120 milyon fatura yollamışdı konuşmadığım halde...tam bir ay inşaatta çalışdım bu parayı kapatmak için.düşünsenize şimdi inşaatta yevmiyeler 50 lira olsa 30 yevmiye 1500lira yapıyor.
inanın bence kontörlü hatlar ne kadar sınırlayacağımızı bize ögretti.ögretmeyede devam edecek.

yeumyang

yeumyang

Moderator
vay be 150 30 tl ha bu gidisle kontorlu hatta gule gule deriz

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
En çok 100'lük kullanılıyordur heralde onada yakında zam gelir.....

madrew

madrew

Üye
yaşamayalım daha iyi ya bu fiyatlara ne oluyor böyle :S

darkman81

darkman81

Üye
bilgi için teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
klasik Turkcell...

Larock

Larock

Üye
sürekli zam , bakalım nereye kadar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt