Ultimate Portable Voice Recorder : Radyodan kayıt programı

Sponsorlu Bağlantılar

karahanlı

Üye
N 73 kuramadim imzalama isinide yaptim olmadim paylasim icin tesekkurler

efeyüp

efeyüp

Üye
merhaba bu ses kaydını tele kurdum 00000 kodu giriyorum ama kabül etmiyor,hata şu:wrong registration code diyor ama şu kodu girdiğimde 5307010628 oluyor.fakat bundada aç kapa yapınca tekrar register kodu istiyor bi yardım usta teşekkürler

Favorite

Favorite

Üye
Olmadı denedim ya ben yapamadım yada sandığın gibi bir program değil.

efeyüp

efeyüp

Üye
evet arkadaşlar tamamen kendi buluşum olup ç alıntı filan deildir. Powered by aNL yani;)
Ben bu proyu çok aradım:sn: ama bulumamıştım çünkü üretilmedi yani çıkmadı ama ben bir çözüm buldum hemde çok kolay bir çözüm;
Biliyorsunuzki radyo dinlerken, kayıt yapamıyoduk radyo otomatik kapanıyordu:allalla::bilmem:
artık öle bir sorun yok :oke:
Gelelim proyo program bildiginiz
UltimatePortable Ultimate Voice Recorder v5.75.3 S60v3 Unsigned
bu pro dah önce verildi ama kimse bu özellğini bilmiyordu
proyu telefona kurun ister ses kayıdı amr ister wav yapın ,wav daha iyi ama çok yer kaplar amrde ses kötü ama çok az yer kaplar işte siz kendinize göre ayrlayın:coold:
radyonuzu açın arkaplana aldıktan sonra ultimate programını çalıştırın onuda arka plana alın ve istediginiz zaman #0 basıp kayıt edebilirisniz kayıdı durdurmak için ise #7ye basın. Bukadar artık radyo yayınlarınızı kaydedebilirisniz.

NOT:prodaki kısayolları yani #0 kmbinasyonunu istediginiz gibi siz ayarlayabilirisiz;
wav formatı nekadar güzel kayıt ederse etsin orjinal radyo sesi gibi olmuyor. Bunun için kayıtları ben genelde yabancı müzikleri bulmak için kulanıyorum daha sonra dinlemek için deil yani.
Birde kayıdı bitirdikten sonra radyoyu tekrar açıp kapamanızı tavsiye ederim benim telefonda ses hafif bozulur gibi oluyor ses kaydından sonra ama sorun deil 2 yıldır bunu aradıgım için hiç promlem deil benim için:sn:.
son olarakta Killer Mobile TotalRecall v3.0.1 tavsiye etmem çünkü kayıta promlem yaşadım kullanımı biraz daha zor ultimate göre
İyi kayıtlar...:coold:
..aNL.. sizler için yeni çözümler bulacaktır...:bigstar: register k o du isterse 5 tane sıfır(0) yani "00000"
:allalla::allalla::allalla::allalla:
merhaba bu ses kaydını tele kurdum 00000 kodu giriyorum ama kabül etmiyor,hata şu:wrong registration code diyor ama şu kodu girdiğimde 5307010628 oluyor.fakat bundada aç kapa yapınca tekrar register kodu istiyor bi yardım usta teşekkürler

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yardımcı olmak isterim ama inanın bilmiyorum bir çok kişi yükledi hep 00000 idi kod sizinkinde niçin öle bişey yaptıgını bilemiyorum.

macman

macman

Üye
eywallllllllllllllllah saglam pro

romantik0975

Üye
N73 te sertifika hatası dedi...

troiafatihi

Üye
biraz geç buldum ama iyi ki buldum, eywallah dostlar:islik

stumax

stumax

Üye
saol anl_tr. N95e kuracagim inşaallah çalışır..

jackalx_06

jackalx_06

Üye
güzel program teşekkürler.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim...

ısland

Üye
sen insan değilsiniz sen bir meleksin ya usta

ffatihh23

ffatihh23

Üye
ama wav olarak kaydettiği için sesler pek kaliteli olmuyor anladığım kadarıyla ama en azından iyidir

candostumm

Üye
dostum cok sagol ellerin dert gormesin paylasimin icin,benim nokia e75 var ona uyum saglamadi,yinede cok sagol,basarilariyin devami dilegiyle,,,

Strazburg

Üye
Arkadaşlar ben de aynısını denedim ama olmadı telefonum 6220 Classic zaten telefonum kendi ses kaydı programı var sırf radyodan kayıt etmek için yükledim çalışmadı.

efeyüp

efeyüp

Üye
yardımcı olmak isterim ama inanın bilmiyorum bir çok kişi yükledi hep 00000 idi kod sizinkinde niçin öle bişey yaptıgını bilemiyorum.
usta tekrar mrb şimdi bu proyu tam yükleyecem şu çıkıyor,sertifika hatası.uygulama sağlayıcısıyla görüşün diyor.yardımcı olursan sevinirim,,teşekkürler telefon n73:hmmm

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ellerine emeğine sağlık Anıl!..

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
usta tekrar mrb şimdi bu proyu tam yükleyecem şu çıkıyor,sertifika hatası.uygulama sağlayıcısıyla görüşün diyor.yardımcı olursan sevinirim,,teşekkürler telefon n73:hmmm
Sertifika hatası alıyorsanız , telefonunuz ha.cklenmemiştir, yada telefonunuzun imei ile alınan sertifika ve cer dosyaları sizde mevcut degildir.
Telefonunuzu h.ackledikten sonra tüm program oyun , tema vb uygulam yükleyebilirsiniz.bunun için Aşagıda vermiş oldugum linke tıklayıp telefonunuzu ha.ckleyebilirsiniz.
S60 3rd Sistem Modifikasyon Uygulamaları

--------------- Ekleme ---------------

Ellerine emeğine sağlık Anıl!..
Çok Saol Ata Teşekkürler:oke::bigstar:

Üst Alt