Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
.ipa aslında .zip
Sponsorlu Bağlantılar
orhunkeskinbica
Üye
Konu Sahibi
.ipa aslında .zip
iphone uygulama dosyası olan .ipa dosya tipinin aslında zip dosyası olduğunu ve uzantısını .zip olarak değiştirdiğinizde içindeki dosyaları görebildiğinizi biliyormuydunuz lol
xAngmar
Üye
yapma be ciddi olamassın
hakan.cbs
Üye
eyvallah sağolasın bunuda öğrendik
kukumaw
Üye
günaydıııııınnnnnnnn.
ve daha niceleri
eren6523
Üye
bende yeni öğrendim yaw daha varmı niceleri peki ? xD
orhunkeskinbica
Üye
Konu Sahibi
java .jar da aynen öyle
EK039
Üye
superrr , tesekkurlerr !!!
sin89
Üye
slm beyler ıphone itunesde oyun ıdnıyorum fakat telefona gelımıyor oyun lutfen yardım
sublieutenant
Üye
sadece ipa değil.. suan aklımdan geçen *.jar,*.nth,*.widget,*.u3p ve bazı uygulamaların kendine has uzantıları...
Bunların hepsi aslında bir ZİP arşividir...
hami10
Üye
nasıl .jar yapabiliriz peki .ipayı
blackhbosss
Üye
dalga Gecmeyin bilmeyen arkadaşlarımız için yardım etmek amacıyla yazmıştır
berktezkosar
Üye
arkadaşlar özellikle appscene'den indirdiğimde bu sorunla karşılaşıyorum.. masaüstüne dosya indiği zaman "dosyanın adı.ipa" şeklinde gözüküyor ama aslında zip dosyası.. yardımcı olur musunuz lütfen..
tabii hatta ipa deb arası geçişte de bu yontem kullanılıyor bu arada ipa zip degil sadece winrar ile açılabilen bir sıkıştırılmış dosya tipi ve ipa jar a çevrilemez veya başka bir formata çünkü bu dosyaların içindeki sistem farklı
bon
Üye
peki telefonumuzun .ipa acmasini nasil saglariz? yapan arkadaslar oldugunu duymustum