Internetten izlediğimiz ya da dinlediğimiz mp3 ü,videoyu pc ye kaydetmek

Sponsorlu Bağlantılar

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
Internetten izlediğimiz ya da dinlediğimiz mp3 ü,videoyu pc ye kaydetmek
ARKADAŞLAR ŞİMDİ BEN SİZE İNTERNETTEN İZLEDİĞİMİZ BİR VİDEO YU YA DA DİNLEDİĞİMİZ MP3 Ü MBİLGİSAYARA KAYDETMEYİ ANLATACAĞIM.BAZILARIMIZ BUNUN İÇİN PROGRAM KULLANIYOR AMA GEREK YOK..

İLK ÖNCE İNTERNET EXPLOLER A SAĞ KLİK YAPIYORUZ.ORADAN ÖZELLİKLER DİYORUZ,DAHA SONRA ORADAN GÖZATMA GEÇMİŞİNDEKİ AYARLARA TIKLIYORUZ(EN ÜSTTEKİNE).ÇIKAN EKRANDA DOSYALARI GÖRÜNTÜLEYE BASIYORUZ.ÇIKAN PENCEREDE BİZİM İZLEDİĞİMİZ VİDEOLAR,DİNLEDİĞİMİZ MP3 LER,YAZDIĞIMIZ YAZILAR,COKİE LER OLACAK.BİZ BURADAN SAĞ KİLİK SIRALA YAPARSAK BOYUTUNA GÖRE SIRALARVİDEOLARIN DA BOYUTU BÜYÜK OLDUĞUNDAN EN ALTTA OLUR.

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM:megafon::megafon:

(KONU DAHA ÖNCE VERİLDİYSE ÖZÜR DİLERİM)

• Beğen
Tepkiler: göktaş, melaka, AnTİ_Gs ve 2 diğerleri

kKORAY06

Üye
la hakan bu damı dogru :D muhaaaaaaaaa güzel güzelk helal oslun kardeşim sagol eline emegie saglık

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
sende sağol koray:D:D

Consul9

Consul9

Üye
teşekkürler dostum
oluşan vidyoları n uzantısını belirtebilirmisin:oke:

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler dostum
oluşan vidyoları n uzantısını belirtebilirmisin:oke:

kardeş .flv uzantılı oluyor ama winamp da bu dosyalar çalışıyor.eğer çalıştıramazsan total video converter adlı programı indirirsin linkini aşağıda verdim

ninjaa

ninjaa

Üye
Teşekkürler.:oke:

rcpdmr

rcpdmr

Üye
bunun aynısı firefox da video indirme eklentisi var adı " downloadhelper"bu daha kolay... yada internet explorer kullanan lar için "araçlar>internet seçenekleri>ayarlar>dosyaları görüntüle "
dosyaları boyutlarına göre sıralarsanız videolara mp3 lere falan ulaşırsnız

zibidi39

zibidi39

Üye
cok tesekkurler bılgılerınız ıcın arkadsalr

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
bunun aynısı firefox da video indirme eklentisi var adı " downloadhelper"bu daha kolay... yada internet explorer kullanan lar için "araçlar>internet seçenekleri>ayarlar>dosyaları görüntüle "
dosyaları boyutlarına göre sıralarsanız videolara mp3 lere falan ulaşırsnız

hadi canım.bilmiyoduk yaa:D:D

Üst Alt