6220 c de kamera sesi kapatma !

Sponsorlu Bağlantılar

nokianoyedi

Üye
    Konu Sahibi
6220 c de kamera sesi kapatma !
arkadaşlar sadece uygulamayı yüklemeniz yeterli.
yükledikten sonra 'uyarı seslerini' profilnizden 'kapalı' konuma getririn. eğer zaten kapalıysa önce açık pozisyona sonra tekrar kapalı pozisyona getirin. eğer yine kamera seslerini kapatamadıysanız telinizi kapatıp açın. hepsi bu kadar.
NOT: uygulama unsigned olup sertifika gerektirir.
N97,E71,5800,N95,6220c modellerinde test edilmiştir.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: doping18, maryjane, pusatt ve 13 diğerleri

makmüh

Üye
teşekkürler kardeş.... peki program olmadan neden kapanmıyor ?

cinoali

cinoali

Üye
"NOT: uygulama unsigned olup sertifika gerektirir"

Sertifikayı nasıl alacağız? adresinden mi?
Zahmetsiz sertifika mümkün değil mi?
Teşekkürler.

cinoali

cinoali

Üye
Opda'dan sertifika aldım. 1 gün sonra geldi. Programı sertifikalandırıp yükledim. Telefonu kapatıp açmaya gerek olmadan ses kesildi.
Teşekkürler.

cabr

Üye
çok çok çok teşekkür ederim kardeş telefonla ilgili en büyük sorunlarımdan biri ortadan kalkmış oldu..

nfserdar

Üye
süper paylaşım sağol. denedim kapattı :D

zuvay11

Üye
programa gerek yok telefon ayarlarında uygulama sesleri veya bildirim seslerini kapat sorun çözülür..

madrew

madrew

Üye
eyw saol sertifikam çıksın denicem

F_K_A

Üye
sertifikasiz halletmenin baska yolu yok mu?

mademoiselle

Üye
programa gerek yok telefon ayarlarında uygulama sesleri veya bildirim seslerini kapat sorun çözülür..

olmuyo ki :S illa program gerekiyo sanırım :/ şu an sertifika için uğraşıyoruum :(

mka_bjk

Üye
sertifikayı nasıl indireceğiz

--------------- Ekleme ---------------

indiremedim yardım edin

chilekeshhh

Üye
teşkkrler kadrdeş 6220 c de oldu

bayram_akb

Üye
sertifika hatası diyor kardeş uygulama sağlayıcısıyla görüşün diyor telf mark 6220 clasic cvp yazarsan sevinirim :oke:

zb10ur

Üye
sertifika nasıL aLınıyo bi yardım Lütfen

mahkum_65

Üye
ya ben halledemeıdm sertıfıka ne ya bısey anlamadım kı bırı bana yardımcı olurmu acaba:(

isimsizkullan

Üye
6220 FP2 telefon olduğu için belki benimkinde de çalışır dedim ama olmadı, 5320 ler denemenize gerek yok

grkn__

grkn__

Üye
yaa opda net midir nedir japonca bi site çıkıyor bende de e71 var programı yükledim sertifika felan yazdı ayrıca sertifika denen şey ücretli midir, tek linkde hepsini verseniz çok sevinirim, hay ben bu nokia'nın :D

• Beğen
Tepkiler: İBO114

yuksel8803

Üye
serfıtıka alan arkdaşlar yarıdm edın yada mkonuyu ekleyen kardes eksık bırakma sole nasıl alınıyo bu sıteden serfıtıka :S

hycron

Üye
arkadaşlar bu opda dan nasıl sertifika alacağız bilen birisi yardımcı olsun lüften

rambo6868

Üye
"NOT: uygulama unsigned olup sertifika gerektirir"

Sertifikayı nasıl alacağız? adresinden mi?
Zahmetsiz sertifika mümkün değil mi?
Teşekkürler.

RootSign ile yapacaksın. :oke:

--------------- Ekleme ---------------

gördüğüm kadarıyla n70 kullanıyorsun. ve yardımcı olmaya çalışmışsın. buraya kadar güzel ama
telefon ayarlarında öyle bir şey yok 6220c de. eğer biliyorsan yorum yap bilmiyorsan da böyle kafadan sallama. :nono::nono:

sinir oluyorum sizin gibilere.:off:

Takipçi Satın Al

Üst Alt