MaxiCepten Memnunmuyuz !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
21sacraments

21sacraments

Üye
benim en çok ana sayfadaki teknoloji haberleri hoşuma gidiyo siteyi açınca hem telefonum için istedigim programları buluyorum hem paylaşımlarımı kntrol ediyorum hemde teknolojide ne olup bittigini ögreniyorum tek sorunum siteye dosya ekleyememem onuda daha fazla paylaşım yaparak alıcam başka bi sorun kalmıcak :)

Lina_TR

Lina_TR

Üye
benim en çok ana sayfadaki teknoloji haberleri hoşuma gidiyo siteyi açınca hem telefonum için istedigim programları buluyorum hem paylaşımlarımı kntrol ediyorum hemde teknolojide ne olup bittigini ögreniyorum tek sorunum siteye dosya ekleyememem onuda daha fazla paylaşım yaparak alıcam başka bi sorun kalmıcak :)

Dosya upload etmenin amacı sizin diğer sitelere upload ettiğiniz program ve oyunların belirli bir süre sonra silinmesini önlemektir. Yani size göre çok ilgi alacak bir oyun paylaştığınızda bunu yetkili kişiye bildirirseniz o dosyayı eklenti haline getirecektir. Bu upload yetkisini o kadar kafanıza takmanız gerekmez. Bi gün bi bakmışsınız bir mesaj gelmiş ve size upload yetkisi verilmiş :)

Laz¥

Laz¥

Üye
eveeeet memnunuz eveeeeeett

çeşnibahar

çeşnibahar

Üye
siteden gerçekten çok memnunum.. gerek pc-mobil içerikleri olsun, gerekse mizah-eğlence olsun... çok yararlı bi site.. ;)

Da®kness

Da®kness

Üye
Sitenin gelişmesi için, olumsuz ve memnun kalmadıgınız durumları yazmalısınız ...

Benim olumsuz gördügüm bir şey var. Anasayfaya eklenen teknoloji haberleri aşağıya doğru uzayıp gidiyor. Şu an 20 tane haber var bunların sayısı en çok 7-10 haber arasında olursa daha güzel olur diye düşünüyorum. Sayfa açılırken daha hızlı yüklenebilir.

çeşnibahar

çeşnibahar

Üye
Benim olumsuz gördügüm bir şey var. Anasayfaya eklenen teknoloji haberleri aşağıya doğru uzayıp gidiyor. Şu an 20 tane haber var bunların sayısı en çok 7-10 haber arasında olursa daha güzel olur diye düşünüyorum. Sayfa açılırken daha hızlı yüklenebilir.
katılıyorum.. bence de daha az haber çıksa iyi olur.. :hmmm

Da®kness

Da®kness

Üye
katılıyorum.. bence de daha az haber çıksa iyi olur.. :hmmm

açılan konular zaten silinmiyor, bu haberler günlerce ana sayfayı işgal ediyor. Haberlerin çıkmasına karşı değilim. Tam tersi seviyorum. Sorun şu enson çıkan kaç tane haber ana sayfada görünecek.

careem

careem

Üye
memnunum
memnunsun
memnun
memnunuz
memnunlar. . .
:dance: ;):oke:;):oke:;) :dance:

Uruloki

Uruloki

Üye
abi ne forumlar gördüm ben adminin co-adminden haberi yok ama burası biraz daha farklı mesela başak forumlarda admin yanlışlıkla yanlış bişe yapsa mod kilitlese belki admin onu banlar ama burda onun olcağını sanmıyorum ama nedense son zamanlarda mazxicepten memnun değilim psikopat insanlar gelmiş

MUHAMMED ENES

MUHAMMED ENES

Üye
memnun olmamak eldemi sence ne güzel site işte daha ne istiyelim ki istediğimiz herşey var şükürler olsun memnunuz yani maymunuz da olabilir :konus:

EDİT: Konu ile ilgisiz resim mesajınızdan çıkarılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt