MaxiCepten Memnunmuyuz !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doğan

Üye
ben memnunum çok yönlü olmasıda çok güzel bence :)

pisicikk

pisicikk

Üye
çoookkk ama çoookkkk memnunummm :)
bence hedefinden şaşmış değil.. sadece tel pro.larıyla alakalı olmaması ve diğer birçok şeyin paylaşılabiliyor olması çok güzel.. çünkü o şekilde olsa belki insanlar ihtiyacı olan pro yu alıcak ve birdaha işi düşünce giricekti ama böyle olunca hem yeni pro.lar hem de güncel konular hakkında bilgi sahibi olup yeri geldiğinde fıkra okuyarak keyif alınabiliyor..

ben burdan MAXİCEP'e teşekkür etmek istiyorum :)

Doğan

Üye
çoookkk ama çoookkkk memnunummm :)
bence hedefinden şaşmış değil.. sadece tel pro.larıyla alakalı olmaması ve diğer birçok şeyin paylaşılabiliyor olması çok güzel.. çünkü o şekilde olsa belki insanlar ihtiyacı olan pro yu alıcak ve birdaha işi düşünce giricekti ama böyle olunca hem yeni pro.lar hem de güncel konular hakkında bilgi sahibi olup yeri geldiğinde fıkra okuyarak keyif alınabiliyor..

ben burdan MAXİCEP'e teşekkür etmek istiyorum :)

katılıyorum :) TEŞEKKÜRLER MAXİCEP

mukoaslan

mukoaslan

Üye
çok iyi bir iste rütbeler le daha eğlenceli bir hal alıyor o yüzden çok iyi bi ste olduğunu düşünüyorum bven bi sürü forum sitesine üye oldum bu en iyi forum sitesi bana göre çünkü dahada eğleniyor insan

trust-cloud

trust-cloud

Üye
memnunum herkes memnundur ama bence nokia ya çok fazla agırlık verilio haklı olrak veriosun tabiki genel kullanıcı nokia çunku samsung erıccson sıemens phılıps v.b çok yetersiz nokia gibi ayırımlar yapılabilir bu telefon kullanıcalarınıda deger verilmesi lazım mesala dunyada pda inanınılmaz bir yukselişi var ama maxide pda zayıf bi site ismi vermek isterdim ama reklam olur die vermeyicem pda adına ne ararsan var he diyen çıkabilir birader git oraya takıl ozman o dienlere sozum yok benım istegim sadece maxi cepin daha iyi yerlere gelmesini istiyorum her gelen uye kendı telefonu adına bişeler bulabilsin bunu uzun zmandır yazmak istiyodum buraya vesile oldu hep birlikte daha iyi yerlere maxicep .... saygılarımlar

TRUST CLOUD

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Her olumlu-olumsuz görüş bizler için birer öneridir.

Yorum yapan herkese teşekkürler :oke:

mirhabi

Üye
ben çok memnunum ne aradıysam hepsini buldum 6 7 siteye üyeyim ama maxicep gibisini görmedim gerçek söylüyorum içeride her konuda ne ararsan var

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Tüm yazıları okudum site hedefinden şaşmış diyenleri kınıyorum çünkü net aleminde sadece birşeyler indirilip oh ben dosyamı tele kurmuşum gerisi beni alakadar etmez gibilerinden bir tutumu ancak site hedefinden şaşmış diyenler yapar....Burası bir cep telefonu sitesi olmasının yanısıra Yorum Köşesi,Konu Dışı,Futbol Bölümü vb. kısımlarda bilgilendirmenin,mizahın ve tartışmalarında olduğu bir sitedir ki bu bile az...Çünkü mobil videolar,Filmler gibi bence hiti yüksek bir bölümü yok....Telif hakkı tamam sorun ama 10larca forumda buna benzer bölümler var...Bu eksiklikte tamamlanırsa Forum coşar....:oke:

macman

macman

Üye
Memnunum sitenin ismi maxiCEP ama hamilelikle ilgili konularda var biraz enteresan geldi

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
çok memnunum

jackalx_06

jackalx_06

Üye
evet fazlasıyla.

dada21

dada21

Üye
Merhaba,

Eskiler bilirler diye başlamanın çok sıradan olduğunu düşünerek daha samimi yazmak istiyorum tüm kullanıcılara hitaben..
Bu soru çok soruldu bizler 20bin üye kadarken..Kendi yağında kavrulmak sözü tam bize göreydi diyebiliriz.Herkes görevini bilir, herkes oluşan aile kavramına zarar vermenin zararlı olduğunu bilirdi.Memnunduk, beklentilerimiz büyük değildi ve bunu bize sağlayabiliyordu Maxicep.

Peki ya sonra, bir dönem oldu ve istenmeyen bazı durumlar yaşandı.Hatta başrol bile oynadım diyebiliriz.Hatırladıkça gülüyorum..Peki o zaman biz memnun değil miydik Maxicep'e zarar verirken?Cevap vereyim, memnunduk ;)

MaxiCep, memnuniyetin adresidir desek yerini bulur tabir sanıyorum.Memnun olmayan kullanıcılar yokmuydu?Vardı tabi, istedikleri programın sürümü piyasada yok diye Maxicep'e küfreden, 3 mesaj yazmadan indiremiyorum diye ilk üç mesajını "bu kuralın ..." gibi ithamlarla gerçekleştiren hatta ve hatta küfürlü isim açan kişiler yok muydu? Vardı vardı ;)

Bizler memnunduk, bizler memnunuz, bizler memnun olacağız..

Her konuya cevap verişimde nedendir aklımdan geçiyor, uzunca bir süre sonra "Maxicepten memnun musunuz" başlıklı bir konuya cevap yazarken, yüzünüzde bir tebessüm olacak biliyorum..

O günleri de görmek dileğiyle, Maxi'den memnun kalın..

İyi eğlenceler

çilekeş ben de bu siteye 2-3 yıldır üyeyim benim ilk üye olduğum zamanlarda neredeyse her konuda senin imzan vardı sen de bu siteye baya emek vermiştin sanıyorsam ama olayın ayrıntılarını bilmiyorum nolduysa ayrıldın bu siteden tekrar eskisi gibi paylaşımlarını görmek dileğiyle bu site için uğraşanlara emek verenlere yazık olmasın...

bu sadece benim fikrim arkadaşlar...hepinize teşekkürler !!!

nikel64

nikel64

Üye
Kolay kolay her siteye üye olmam ama bir programa ihtiyacım oldu.Sıkıntısız bir şekilde hallettim.Sonra da unuttum.Ama site yöneticilerinin israrı ve içten davranışları karşısında , bu siteye kanım kaynadı.
İnşaallah devamlı olur.
Böyle geniş kapsamlı bir site kurdukları için , emek verenlere teşekkür ederim.

atikondamic

Üye
Siteyi cok begendim..:oke:

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Memmun olmasak burada olmazdık.

Darkness Lord

Üye
Memnunum ;)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
memnun olmayan buraya mesaj atmaz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt