pesimist_style
Üye
maxicep iyi güzelde rapidler canımı sıkıyor
rapid derken indirmesi zormu yoksa errorlarmı canını sıkıyo
maxicep iyi güzelde rapidler canımı sıkıyor

çoookkk ama çoookkkk memnunummm![]()
bence hedefinden şaşmış değil.. sadece tel pro.larıyla alakalı olmaması ve diğer birçok şeyin paylaşılabiliyor olması çok güzel.. çünkü o şekilde olsa belki insanlar ihtiyacı olan pro yu alıcak ve birdaha işi düşünce giricekti ama böyle olunca hem yeni pro.lar hem de güncel konular hakkında bilgi sahibi olup yeri geldiğinde fıkra okuyarak keyif alınabiliyor..
ben burdan MAXİCEP'e teşekkür etmek istiyorum![]()
TEŞEKKÜRLER MAXİCEPkatılıyorumTEŞEKKÜRLER MAXİCEP

Merhaba,
Eskiler bilirler diye başlamanın çok sıradan olduğunu düşünerek daha samimi yazmak istiyorum tüm kullanıcılara hitaben..
Bu soru çok soruldu bizler 20bin üye kadarken..Kendi yağında kavrulmak sözü tam bize göreydi diyebiliriz.Herkes görevini bilir, herkes oluşan aile kavramına zarar vermenin zararlı olduğunu bilirdi.Memnunduk, beklentilerimiz büyük değildi ve bunu bize sağlayabiliyordu Maxicep.
Peki ya sonra, bir dönem oldu ve istenmeyen bazı durumlar yaşandı.Hatta başrol bile oynadım diyebiliriz.Hatırladıkça gülüyorum..Peki o zaman biz memnun değil miydik Maxicep'e zarar verirken?Cevap vereyim, memnunduk
MaxiCep, memnuniyetin adresidir desek yerini bulur tabir sanıyorum.Memnun olmayan kullanıcılar yokmuydu?Vardı tabi, istedikleri programın sürümü piyasada yok diye Maxicep'e küfreden, 3 mesaj yazmadan indiremiyorum diye ilk üç mesajını "bu kuralın ..." gibi ithamlarla gerçekleştiren hatta ve hatta küfürlü isim açan kişiler yok muydu? Vardı vardı
Bizler memnunduk, bizler memnunuz, bizler memnun olacağız..
Her konuya cevap verişimde nedendir aklımdan geçiyor, uzunca bir süre sonra "Maxicepten memnun musunuz" başlıklı bir konuya cevap yazarken, yüzünüzde bir tebessüm olacak biliyorum..
O günleri de görmek dileğiyle, Maxi'den memnun kalın..
İyi eğlenceler
Katılıyorummemnun olmayan buraya mesaj atmaz![]()