dünyanın en korkunç 10 filmi ve fragmanları

Sponsorlu Bağlantılar

Laz¥

Laz¥

Üye
Testere güzel filmdir..
Ama uzaltıldıkça saçmalamayada açıktır.

Ded. Tapp : Seni rahatsız manyak.
John : Evet, rahatsızım. Beni içten içe yiyen hastalıktan rahatsızım. Ellerindekinin kıymetini bilmeyen insanlardan rahatsızım. Başkalarının acılarını önemsemeyenlerden rahatsızım. Hepsinden rahatsızım.

Testere'den...

bence tüm serisi güzel çeken ekibin sağlam olmasından kaynaklanıyor bu ve bence 6 da çıksa 7 de çıksa güzel olacaktır

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Testere güzel filmdir..
Ama uzaltıldıkça saçmalamayada açıktır.

Ded. Tapp : Seni rahatsız manyak.
John : Evet, rahatsızım. Beni içten içe yiyen hastalıktan rahatsızım. Ellerindekinin kıymetini bilmeyen insanlardan rahatsızım. Başkalarının acılarını önemsemeyenlerden rahatsızım. Hepsinden rahatsızım.

Testere'den...

Teşekkürler Cansu...

Bana göre serinin tüm filmleri de güzel. Ama ilk filmi kadar değil tabi .:) Altıncı filmini de merakla bekliyorum. :)

_dumanist_

_dumanist_

Üye
bence tüm serisi güzel çeken ekibin sağlam olmasından kaynaklanıyor bu ve bence 6 da çıksa 7 de çıksa güzel olacaktır
Olabilir, haklı olabilirsin ama birazda kurgu işidir..
Kurgulama bittikten sonra gerisi saçmalamaya girer.
Gerçi bu kadar filmde her film güzel kurgulanmışsa bundan sonrası nasıl olur biraz yorum işidir..
Yani bekleyip görelim en iyisi :P
Teşekkürler Cansu...

Bana göre serinin tüm filmleri de güzel. Ama ilk filmi kadar değil tabi .:) Altıncı filmini de merakla bekliyorum. :)
İlk filmi defalarca izlemiştim ben :)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Ben en az 15 defa izledim.

Laz¥

Laz¥

Üye
Olabilir, haklı olabilirsin ama birazda kurgu işidir..
Kurgulama bittikten sonra gerisi saçmalamaya girer.
Gerçi bu kadar filmde her film güzel kurgulanmışsa bundan sonrası nasıl olur biraz yorum işidir..
Yani bekleyip görelim en iyisi :P

İlk filmi defalarca izlemiştim ben :)

bencede bekleyip görelim :oke:

istliali

istliali

Üye
bence dünyanın en korkunç filmi musallat izleyin etkisinde kalacağınıza inanıyorum

buyrun fragmanı

sahito

Üye
kehnet,testere,halka bunlar hiç korkunç değil elm sokağı kbusu na bişey demiyorum tabi :D

franklinda

franklinda

Üye
"Jungle holocaust" bu dalda ödülü hak ediyor birde serinin ikinci filmi "cannibal holocaust" ve 3. filmi var hepsi şahane bu dalda vazgeçilmezler ama izleyebilecek kişi sayısı azdır gece izleyebilecek kişi psikolojik destek almadımı şimdiye kadar onu izlediğine göre ben gece izlemem onu sabaha insanlık kalmaz bende tanınmaz halde olurum ama gün ışığı altında sorun olmuyor
işte "cannibal holocaust" fragmanı

işte "jungle holocaust" fragmanı

kararını siz verin

Üst Alt