Pokemon Liquid Crystal .gba crystalin gba versiyonu muhteşem...

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Oyun Nasıl...???

• Muhteşem..

Kullanılan: 105 51.5%
  • Güzel...

Kullanılan: 49 24.0%
  • Eh İdare Eder...

Kullanılan: 25 12.3%
  • Kötü....

Kullanılan: 25 12.3%

• Kullanılan toplam oy
    204
çömnb

çömnb

Üye
ben oyunu pc de kaydediorm ama tel e atınca oynayamıom
bide .sgm olark kaydedio pc
yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

freestyle

Üye
teşekkürler inşallah bu oyunu olsun bitirebilirim. hiç birinini sonu gelmedi :D

rewolwer74

Üye
arkadaşlar bu oyunda biraz sorun var!ligi bitirdikten sonra diger haritaya geçince bu haritadaki hayaletli şehiri orayı kurtarınca gary geliyor onla maç yapcagım zaman oyun takılıyor bu yüzden oyuna devam edemiyorum.
diger sorun ise ligi bitirince;tekrar antrönörlerle savaş yaptım ama tin tover ın oldugu şehirdeki antrönörle de savaşırken oyun takılıyor
hatayı halleden olursa çok sevinirim

gary de takılıosan pokemon liquit crystal beta versiyonunu indir bunla dewam et gary i geçince diger oyunla dewam et mistiyi gym ye çagırmak için bill in yanına giderkende takılıo olması lazım orayıda aynen bçle geçersin yani beta wersiyonla files tubede war

--------------- Ekleme ---------------

ben bu oyunu bitirdim çok güzel bi oyun tavsiye ederim

ben ilk sehri geçtim ikncide rozetler tmm mt silwer e de girdim ama orda 3 adam war sanırım bişi istiyolar yardım edersen sewinirim

meboli

meboli

Üye
    Konu Sahibi
gary de takılıosan pokemon liquit crystal beta versiyonunu indir bunla dewam et gary i geçince diger oyunla dewam et mistiyi gym ye çagırmak için bill in yanına giderkende takılıo olması lazım orayıda aynen bçle geçersin yani beta wersiyonla files tubede war

ben ilk sehri geçtim ikncide rozetler tmm mt silwer e de girdim ama orda 3 adam war sanırım bişi istiyolar yardım edersen sewinirim

Ligi 2. kere kazanmış olman lazım.....2. kere kazandıktan sonra Ash' la savaşabiliyosun...

dark_man10

Üye
saooollllllllllll

pokemanyaq

Üye
iyi paylasım dahada iyisini bekleriz

jackalx_06

jackalx_06

Üye
eline sağlık.

ØñLîÑ€

ØñLîÑ€

Üye
eline sağlık.

seherci

Üye
kardeş ben rozetleri aldım enson dragonlu yerden alamadım mağaraya giriyom orda bi adam beni içeri almıyo

ben bu oyunu bitirdim çok güzel bi oyun tavsiye ederim
ben en son rozeti alamdım yaw dragon mağrasında kaldım bi yardım edermisin bitirmişsin sen

vulpix0707

vulpix0707

Üye
sağol çok işime yaradı:oke:

kellykelly

Üye
ya agalar oyunu indirdim ama save lemiyo nedeni bana syliyebilir misiniz :ağlarım:

__AnAcOnDa__

Üye
tşk arkadaş güzel görünüyor indircem bakacam valla

mehmet haşim

Üye
merak ettim

keskin18

Üye
dragon mağarsında bulunacak olan drogon scale midir nedir buldum gizli bir yerde adam var onu da yendim ben 8. rozeti neden alamıorum söler misin eksiğim nedir benim?

DarkLord45

Üye
teşekkürler

Genzo *

Genzo *

Üye
tşkler.

mazlum1790

mazlum1790

Üye
teşekkür

ubeyd007

ubeyd007

Üye
çok saol kardeş

tamercek

Üye
arkadaşlar ben oynuyorum ve SLOWPOKETAİL vericek adamla konuşurken kırmızı bi ekran oluyo hile kodunu buldum yazıyorum ama alamıyorum bi yardım lütfen

destroy116

destroy116

Üye
Teşekkürler

Üst Alt