Pokemon Liquid Crystal .gba crystalin gba versiyonu muhteşem...

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Oyun Nasıl...???

• Muhteşem..

Kullanılan: 105 51.5%
  • Güzel...

Kullanılan: 49 24.0%
  • Eh İdare Eder...

Kullanılan: 25 12.3%
  • Kötü....

Kullanılan: 25 12.3%

• Kullanılan toplam oy
    204
Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

Perfect!

Üye
teşekkürler

Aziz™

Aziz™

Üye
teşekkürler..:)

tamercek

Üye
arkadaşlar lütfen yardım edin pokemon hile koduyla istediğim pokemonu yakalamak istiyorum ama nasıl yapcam bi yardım lütfen

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar yeni bir pokemon oyunu ile karşınızdayım oyun Cyrstal in gba versionu fazla anlatmaya gerek yok... zaten herkes biliyodur(crystali) oyunda portakal adaları da var...Hepinize ii oyunlar...

Özellikler -
*Yeni karamanlar ve yeni rakipler.
*Johto Kanto Orange İslands dahil.
*Yeni Berry sistemi.
*Yeni keşfetmeli şeyler.
*G/S/C müzikleri.

Oyunda takıldığınız heryeri bana sorabilirsiniz...

not:Arkadaşlar oyunda biraz edit yaptım...Mesela Rare Candy ve Master ball bulabilirsiniz Cherrygrove şehrinde.Pokemonlar ekledim.Bir sürü pokemon bulabilirsiniz.Becerebilirseniz belki kantoda 4. nesil pokemonlarıda bulabilirsiniz.Ama çok zor.İmkansız nerdeyse.Ben artık Valencia İslands dayım.Kantoyu bitirdim.Ashle savaştım ve Orange İslandsdayım...

ya bende oyun takılıyo kırmızı ekran çıkıyo neden oyundanmı acaba

arkadaşlar biri yardım etsin lütfen
hile koduinu nasıl yapıp pokemon yakalıycam
lütfen lütfen

nightmeare

Üye
Beyler ben yeniyimde bu oyun bilgisayar için mi telefon için mi ve paketten nasıl çıkartılıyor :S lütfen yardımcı olun.

Arkadaşlar yeni bir pokemon oyunu ile karşınızdayım oyun Cyrstal in gba versionu fazla anlatmaya gerek yok... zaten herkes biliyodur(crystali) oyunda portakal adaları da var...Hepinize ii oyunlar...

Özellikler -
*Yeni karamanlar ve yeni rakipler.
*Johto Kanto Orange İslands dahil.
*Yeni Berry sistemi.
*Yeni keşfetmeli şeyler.
*G/S/C müzikleri.

Oyunda takıldığınız heryeri bana sorabilirsiniz...

not:Arkadaşlar oyunda biraz edit yaptım...Mesela Rare Candy ve Master ball bulabilirsiniz Cherrygrove şehrinde.Pokemonlar ekledim.Bir sürü pokemon bulabilirsiniz.Becerebilirseniz belki kantoda 4. nesil pokemonlarıda bulabilirsiniz.Ama çok zor.İmkansız nerdeyse.Ben artık Valencia İslands dayım.Kantoyu bitirdim.Ashle savaştım ve Orange İslandsdayım...

Arkadaşım ben emülatörü indirdim ama bir kod istiyor o kodu verebilir misiniz ? Çok acil

kemal21

kemal21

Üye
teşekkürler

Beyler ben yeniyimde bu oyun bilgisayar için mi telefon için mi ve paketten nasıl çıkartılıyor :S lütfen yardımcı olun.

Arkadaşım ben emülatörü indirdim ama bir kod istiyor o kodu verebilir misiniz ? Çok acil

Dostum Vbag emülatörünü indir telefon için, indirme paketinin içinde ****** programı da yer alıyor imei kodunu gir *#06# ile çıkan, onu ****** programında yerine yaz generate de çıkan kodu oraya girersin... ha bide bilgisayarda ad oynarsın adı vba işte link

simon54

simon54

Üye
acaba bu oyunu 66 30 yükleye bilirmiyiz
:hmmm

silama

Üye
safari şehrinde bir görev var o görevi tamamlarsan strength itemini alabilrsin

yemin001

yemin001

Üye
Mrb arkadaşım oyunu acıyorum adımı yazdıktan sonra oyuna giriyorum tam pokemon sececegim sı yazı geliyor pelase purchase to support us and get latest updates!we provide lifetime upgrades for visit our website ar
neden bu yazı geliyor neyi satın almam gerek benim bu oyunu oynamam için bana yardım edersen cok sevinirim

Tımarlı_Sipahi

Tımarlı_Sipahi

Üye
Teşekkürler:oke:

Teşekkürler:oke:

hitman 47

hitman 47

Üye
elina sağlık

zaleot

Üye