Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu ses düşkünlüğünüze anlam veremiyorum. Bunlar cep telefonu sonuçta, ev sinema sistemi performansı mı arıyorsunuz. Bazen sokakta zeka gerisi çocuklara rastlıyorum elindeki telefonu son ses açmış orası burası oynuyor. Neyse N95 in miyadı dolmak üzere. N85 bu alakasız kategorilerde en iyisi.
Arkadaşım sadece mzik düşünüyorum diyorsan en iyisi Nokia N95 veya Nokia N95 8GB. Ses konusunda Nokia N73'ten daha iyi birde hız olarak Nokia N73 pek hızlı değil yavaş açılması geç işlem yapması falan bu bilgileri kafamdan yazmıyorum bizzat denemişim. Ha birde Nokia N82 var ses konusunda Nokia N95 gibi olmazsa da fotograf bazında Nokia markasında en tercih edilen model.
n95 8gb ve n73me kullanıyorum bana sorarsan n958 gb al derim kardeşş
hk066
Üye
Arkadaşım n79 al çünkü n95 8gb ileride kızak sorunu veriyor
kumuks
Üye
N95 8g bence.cok daha kullanışlı ve sağlam bir telefon.
Esendağlı
Üye
Bu arkadaş 4 ay önce açmış konuyu hala telefon almadıysa bu 3 ünün arasından en uygunu n79 bence.n95 de olupta n79 da olmayan bişiy yok ayrıca fazlası bile var..(fm transmitter gibi)
Bu arkadaş 4 ay önce açmış konuyu hala telefon almadıysa bu 3 ünün arasından en uygunu n79 bence.n95 de olupta n79 da olmayan bişiy yok ayrıca fazlası bile var..(fm transmitter gibi)
[ı]kardeşim n95-8gb alma sakın evet chaz güzel manyak birsey ama ilerde kızak sorunu veriyo yani kızakda boşluk olusuyo ve onunda tamiri yok[/ı]
Odysseus
Üye
Hkn tamiri olmayan bir sorun duydun mu sen hiç. Lütfen bu tarz kulaktan dolma bilgiler ile yorum yapmayalım. Konu güncelliğini yitirdiği için kapatılmıştır.