N79, N73 ME, N95 8gb / Hangisini Tavsiye Edersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
    Konu Sahibi
inşallah ama bu devirde dostluk mu kalmış

Neverex

Üye
n95 8 gb derim ben n95 in kadsı saglam diye duydum

aLone

aLone

Üye
ses istin n79 iyi dfeğil tabi n95 al paran varsa

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Bu ses düşkünlüğünüze anlam veremiyorum. Bunlar cep telefonu sonuçta, ev sinema sistemi performansı mı arıyorsunuz. Bazen sokakta zeka gerisi çocuklara rastlıyorum elindeki telefonu son ses açmış orası burası oynuyor. Neyse N95 in miyadı dolmak üzere. N85 bu alakasız kategorilerde en iyisi.
kesinlikle katılıyorum + konuda N85 yok oyuzden N79 diyorum
zate n73ün bu platforma girmesi hata

harun22

harun22

Üye
o zaten music edition,Bide onları alacak durumum var:)

--------------- Ekleme ---------------

benim için özellikten ziyade ses şiddeti birinci plan gelir

Cevap için geç kaldım ama sana Anycool T828 öneririm . Cihazdan müzik seti gibi ses çıkıyor ayrıca çokda kaliteli ses veriyor

Not:Oyun program vb. şeyler yükleyemezsin ama kendiliğinden televizyon ve kulaklıksız radyo gibi özellikleri var.

Araştırmanı öneririm!

careem

careem

Üye
gücün yetiosa tek kelimeyle n95 8gb ;) nerdeyse 2 yıldr kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ederim pişman olmassın

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım sadece mzik düşünüyorum diyorsan en iyisi Nokia N95 veya Nokia N95 8GB. Ses konusunda Nokia N73'ten daha iyi birde hız olarak Nokia N73 pek hızlı değil yavaş açılması geç işlem yapması falan bu bilgileri kafamdan yazmıyorum bizzat denemişim. Ha birde Nokia N82 var ses konusunda Nokia N95 gibi olmazsa da fotograf bazında Nokia markasında en tercih edilen model.

bilgilerin için sağol:oke:

kocar_1

kocar_1

Üye
tabikide
N 95 8 gb

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
n95 8gb ve n73me kullanıyorum bana sorarsan n958 gb al derim kardeşş

hk066

hk066

Üye
Arkadaşım n79 al çünkü n95 8gb ileride kızak sorunu veriyor

kumuks

Üye
N95 8g bence.cok daha kullanışlı ve sağlam bir telefon.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu arkadaş 4 ay önce açmış konuyu hala telefon almadıysa bu 3 ünün arasından en uygunu n79 bence.n95 de olupta n79 da olmayan bişiy yok ayrıca fazlası bile var..(fm transmitter gibi)

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
n79 al bence.

Neverex

Üye
Bu arkadaş 4 ay önce açmış konuyu hala telefon almadıysa bu 3 ünün arasından en uygunu n79 bence.n95 de olupta n79 da olmayan bişiy yok ayrıca fazlası bile var..(fm transmitter gibi)

Heralde konuyu kilitlettirmeyi unuttu

hk066

hk066

Üye
[ı]kardeşim n95-8gb alma sakın evet chaz güzel manyak birsey ama ilerde kızak sorunu veriyo yani kızakda boşluk olusuyo ve onunda tamiri yok[/ı]

Odysseus

Odysseus

Üye
Hkn tamiri olmayan bir sorun duydun mu sen hiç. Lütfen bu tarz kulaktan dolma bilgiler ile yorum yapmayalım. Konu güncelliğini yitirdiği için kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt